Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 66 z 204 PrvníPrvní ... 1656646566676876116166 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 976 až 990 z 3052

Téma: Ferguson Ariva 202E / 102E

  1. #976
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    327

    Použij nejvyšší možné rozlišení Arivy (1080). Označení zařízení "HD Ready" znamená, že musí umět zpracovat rozlišení externího HD zdroje 1920x1080, které přepočítává (degraduje - down sampling) na hodnotu zobrazovače (ve tvém případě na 1366x768).
    Propojení samozřejmě HDMI kabelem.
    Naposledy upraveno uživatelem vlastvs499: 27-03-2012 v 08:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #977
    Nováček Avatar uživatele Roman33
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    16

    zdravím kudmu včera se mi nic stoho co si napsal nepodařilo možná sem to dělal špatně přes VplugServer,alebo fausto. já vim že si stoho uš nanerví furt nekomu neco vi světlovat ja sem to chtěl jenum skusit ne vady mozná nekdy jindy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #978
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    11

    Zdravím,
    nainstaloval sem firmware V11 6B4 a přišel sem o Skylink programy, makají pouze volné. Jak to mohu napravit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #979
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    196

    roto68: pokud jsi nevytáhl kartu před aktualizací fw, je to možné. Podívej se v TV systém, jestli máš povolené zápisy na kartu, pokud máš EMM zapnuto, pak není nic jednoduššího, než si na stránkách Skylink provést reautorizaci karty (předpokládám ICE) a nechat zaplé (třeba na CT1). Mělo by to naskočit max do 10 minut. Moc jsi toho nenapsal, takže přibliž víc o problému (POUŽIJ UPRAVIT PŘÍSPĚVEK - ať nezasí..e toto forum - popř SZ)

    Bagr3210- pode mnou: to by mu ale nešly ani ty FTA kanály.
    Naposledy upraveno uživatelem pfornal: 28-03-2012 v 15:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #980
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    381

    Citace Původně odesláno od roto68 Zobrazit příspěvek
    Zdravím,
    nainstaloval sem firmware V11 6B4 a přišel sem o Skylink programy, makají pouze volné. Jak to mohu napravit?
    Jak pise "pfornal",moc jsi toho tady nenapsal,ale usuzuji,ze v nastaveni paraboly mas mozna nastaveno na "ANTENA S MOTOREM" a take bych usoudil,ze mas v NASTAVENI ANTENY vypnuty,nebo spatne nastaveny DISEq..!
    Dle miho to nebude zapisami,pokud mas kartu samozrejme aktivni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #981
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    11

    To Pfornal,
    Přeně tak, zapoměl sem vytáhnout kartu. Už sem to napravil.Dal sem zpět původní firmware a už to maká.
    Díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #982
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2,856

    smazáno.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 30-03-2012 v 18:11
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #983
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    18

    zdravim pouziva tu nekdo hdmi-cec? mam docela problem mutuje se mi satelit po zapnuti zesilovace
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #984
    Nováček Avatar uživatele leo1983
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    84

    použivam funguje to ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #985
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    48

    HDMI-CEC je nedoladěný. Po delším provozu přístroje nereaguje při vypnutí a horší je odpojování hdmi-cec přístroje při zmačknutí tlačítka STOP na dálkovém ovladači (kdykoliv - je jedno jestli jede player nebo tv) což je nepoužitelné u přehrávání nahrávek i ručním nahrávání. Mám Samsung nevím jak u jiných značek tv.
    Naposledy upraveno uživatelem mira31: 28-03-2012 v 22:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #986
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    9,154

    Mne pre istotu HDMI-CEC vobec nefungovalo v kombinacii s TV (v podpise). Mal som Arivu na testovanie a ziadna spolupraca s TV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #987
    Nováček Avatar uživatele Douzi
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    6

    Ahoj,
    tohle fórum sleduji už delší dobu a dost mi ve všem pomohlo. Hlavně moc díky Lososovi za jeho super práci settingera.
    Naposledy upraveno uživatelem Douzi: 29-03-2012 v 00:46 Důvod: chyba
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #988
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    48

    smazáno
    Naposledy upraveno uživatelem mira31: 29-03-2012 v 02:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #989
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    327

    RulezZzOr:
    Ano, Ariva 202 při propojení dig. výstupu (SPDIF) na zesilovač sepne MUTE. Na vině je nastavení HDMI-CEC v menu. Nedivím se ničemu.

    Ronaldok pode mnou: Chyba je ve firmware.
    Naposledy upraveno uživatelem vlastvs499: 29-03-2012 v 09:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #990
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    40

    Pokud propojim arivu pres reciever HDMIckem, tak mi nejde zvuk, je neustale zaple mute. I kdyz vypnu HDMI-CEC tak zvuk nejde kde je chyba?
    Odpovídat lze po přihlášení