Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 66 z 198 PrvníPrvní ... 1656646566676876116166 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 976 až 990 z 2963

Téma: Ferguson Ariva 202E / 102E

  1. #976
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    324  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    Použij nejvyšší možné rozlišení Arivy (1080). Označení zařízení "HD Ready" znamená, že musí umět zpracovat rozlišení externího HD zdroje 1920x1080, které přepočítává (degraduje - down sampling) na hodnotu zobrazovače (ve tvém případě na 1366x768).
    Propojení samozřejmě HDMI kabelem.
    Naposledy upraveno uživatelem vlastvs499: 27-03-2012 v 07:48

  2. #977
    Nováček Avatar uživatele Roman33
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    16  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    zdravím kudmu včera se mi nic stoho co si napsal nepodařilo možná sem to dělal špatně přes VplugServer,alebo fausto. já vim že si stoho uš nanerví furt nekomu neco vi světlovat ja sem to chtěl jenum skusit ne vady mozná nekdy jindy.



  3. #978
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    11  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    Zdravím,
    nainstaloval sem firmware V11 6B4 a přišel sem o Skylink programy, makají pouze volné. Jak to mohu napravit?

  4. #979
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    184  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    roto68: pokud jsi nevytáhl kartu před aktualizací fw, je to možné. Podívej se v TV systém, jestli máš povolené zápisy na kartu, pokud máš EMM zapnuto, pak není nic jednoduššího, než si na stránkách Skylink provést reautorizaci karty (předpokládám ICE) a nechat zaplé (třeba na CT1). Mělo by to naskočit max do 10 minut. Moc jsi toho nenapsal, takže přibliž víc o problému (POUŽIJ UPRAVIT PŘÍSPĚVEK - ať nezasí..e toto forum - popř SZ)

    Bagr3210- pode mnou: to by mu ale nešly ani ty FTA kanály.
    Naposledy upraveno uživatelem pfornal: 28-03-2012 v 14:53
    P-125Al,100,85,60Fe(od5w po 45e) IBUaIBP,A200,A202,nC+,SkylinkICE,TV-PTXP42S+LG50PQ3000

  5. #980
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    382  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    Citace Původně odesláno od roto68 Zobrazit příspěvek
    Zdravím,
    nainstaloval sem firmware V11 6B4 a přišel sem o Skylink programy, makají pouze volné. Jak to mohu napravit?
    Jak pise "pfornal",moc jsi toho tady nenapsal,ale usuzuji,ze v nastaveni paraboly mas mozna nastaveno na "ANTENA S MOTOREM" a take bych usoudil,ze mas v NASTAVENI ANTENY vypnuty,nebo spatne nastaveny DISEq..!
    Dle miho to nebude zapisami,pokud mas kartu samozrejme aktivni...

  6. #981
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    11  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    To Pfornal,
    Přeně tak, zapoměl sem vytáhnout kartu. Už sem to napravil.Dal sem zpět původní firmware a už to maká.
    Díky za pomoc.

  7. #982
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2,831  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    smazáno.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 30-03-2012 v 17:11



  8. #983
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    18  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    zdravim pouziva tu nekdo hdmi-cec? mam docela problem mutuje se mi satelit po zapnuti zesilovace

  9. #984
    Nováček Avatar uživatele leo1983
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    84  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    použivam funguje to ok

  10. #985
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    48  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    HDMI-CEC je nedoladěný. Po delším provozu přístroje nereaguje při vypnutí a horší je odpojování hdmi-cec přístroje při zmačknutí tlačítka STOP na dálkovém ovladači (kdykoliv - je jedno jestli jede player nebo tv) což je nepoužitelné u přehrávání nahrávek i ručním nahrávání. Mám Samsung nevím jak u jiných značek tv.
    Naposledy upraveno uživatelem mira31: 28-03-2012 v 21:59

  11. #986
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    8,329  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    Mne pre istotu HDMI-CEC vobec nefungovalo v kombinacii s TV (v podpise). Mal som Arivu na testovanie a ziadna spolupraca s TV.
    Samsung LE40B650, Version: AA03, T-CHL7DEUC-2004.1 patched by SamyGo fimware patcher 0.24 (bigger subtitles, AR Fix V2, Audio Stream Switcher, SamyGO DCA / DTS, PVR+, and more....)

  12. #987
    Nováček Avatar uživatele Douzi
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    5  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    Ahoj,
    tohle fórum sleduji už delší dobu a dost mi ve všem pomohlo. Hlavně moc díky Lososovi za jeho super práci settingera.
    Naposledy upraveno uživatelem Douzi: 28-03-2012 v 23:46 Důvod: chyba



  13. #988
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    48  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    smazáno
    Naposledy upraveno uživatelem mira31: 29-03-2012 v 01:10

  14. #989
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    324  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    RulezZzOr:
    Ano, Ariva 202 při propojení dig. výstupu (SPDIF) na zesilovač sepne MUTE. Na vině je nastavení HDMI-CEC v menu. Nedivím se ničemu.

    Ronaldok pode mnou: Chyba je ve firmware.
    Naposledy upraveno uživatelem vlastvs499: 29-03-2012 v 08:28

  15. #990
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    41  

    Výchozí Re: Ferguson Ariva 202E / 102E

    Pokud propojim arivu pres reciever HDMIckem, tak mi nejde zvuk, je neustale zaple mute. I kdyz vypnu HDMI-CEC tak zvuk nejde kde je chyba?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Pravidla přispívání