Nevyhazovaaat... Starou kartu jsem si dal do auta, v zimě se ještě bude hodit.
Nevyhazovaaat... Starou kartu jsem si dal do auta, v zimě se ještě bude hodit.
Za blokerom do vypršania zápisov použiteľná-ale nie dlho,lebo treba poplatok servisný uhradiť do 1.10.2012 a na niećo čo neexistuje sa poplatok uhradiť nedá.![]()
XXL ide na 12285/27500
OPENBOX 820,AB CRYPTOBOX 550,ARIVA 202,parabola 60,80,105.HISPASAT..............ABS1
zapnem teraz Arivu a ani tuk, vsetko kodovane, zase sa Sk@link od
bavoval v noci?
zase sa Sk@link odbavoval v noci?Asi se rozhodl, že charita není to pravé ořechové
Svět je nebezpečným místem! A to nikoli kvůli těm, kteří konají zlo, ale kvůli těm, kteří to sledují a nic s tím nedělají.... Albert Einstein
Moc prosím můžete někdo poradit jak nastavit arivu 202e pro freesat, případně poslat nějakej odkaz na nastavení. Po aktivaci karty, nastavení satelitu, frekvence, apod. (11727, 28000kb, V) mám pořád vsechny programy zakódované. Děkuji moc !
hondzik: Pokud jsi nezapomněl vypnout bloker, tak do pár sekund by to mělo jet. Případně volej podporu.
■ TV LG 42LV375S ■ Parabola 115 cm * motor Mascom ScanMaster III (90°E-60°W) * Ferguson Ariva 202E: 1.17B8p * CAM Mascom Crypt.+Irdeto * freeSAT, Skylink
■ Ferguson Ariva 202E: důležité odkazy - firmware, software, settingy, ...
V posledním patch firmware mi stále ještě šlo pouze bloker zapnout, znovu vypnout už nešlo. Musel jsem přehrát setting, abych ho vypnul a šly mi zápisy na kartu. Ale teď trochu off topic. Zajímalo by mě, kdo vytváří ty "patch" firmware ? To jsou nějací lidé z vývoje firmy, která vyrábí arivy ? Proč by to dělali ? Nebo jsou to jedinci, kteří mají přístup ke zdrojovým kódům arivy ? Pochybuju, že se dá nějakým reverse engineeringem nabourat firmware arivy ...
Nahodil jsem FW V1.18B6* hlavne kvuli REMOTE,ale casto se mi stava,ze u zdileni mi proste vypadne pripojeni,samo od sebe se proste odhlasi..Pak nejde naspatek nahodit..Ma nekdo jeste s timhle problem?
to xxl nejde skusal som ho aj preladit a nejde ani jeden z dorcelov a pritom v starsom fw isli ja viem ze dva dorceli su my na nic ale je my cudne ze v tomto novom my nejdu ani xxl ani dorcel treba nejake keksi alebo to je v fw dakujem za odpovede
Heuréka!Webrádia konečně tak,jak mají být.Po zmáčknutí červeného tlačítka(playlist),výběru sekce(various) a zmáčknutí žlutého(stáhnout) se stáhne všech 1000 předvoleb i s*názvy stanic! To je přehled! Teď vůbec nevadí,že ostatní sekce obsahují skoro samé polské stanice.Thanks!
bude to fw,ja mám 1,17B8patch a tam to ide
na Hotbirde ide dost programov v ccw daju sa tieto chytit aj na arive 202 _? ma to niekto vyskušane?
Mám jeden dotaz už som si nahral niekolko filmov v HD kvalite,prehra ich ale nejde zvuk,film som nahral z počitača.Mam hdd samsung
marek70.
Promiň,ale nepíšeš jaký formát májí ty nahrávky,zda MKV a taky co to vubec má za stopu zvuku ,zda DTS nebo DD, čí něco jiného.
Jinak musíš vstoupit do menu u satelitu a zkusit všechny možnosti které tam jsou možné nastavit.Jestli nahrávky mají stopu DTS, tal se obavám jestli má ta tvá TV decoder DTS autio,potom jedině Reciever s těma decoderama.HDD s tim nemá nic společného.
Napiš značku TV pokud možno přesné označení a hlavně formát těch nahrávek.
Uživatelů prohlížejících téma: 4 (členů: 0, nepřihlášených: 4)