Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
+ Odpověď na téma
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 39

Téma: VD: Dvořák šéfem ČT

1. Nahoru  #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007

Výchozí Re: Víkendová diskuze: Dvořák šéfem ČT

No já nevidím žádný důvod, proč by měl sám odcházet. Neuvedl pravdivé zkutečnosti, tak by měl být automaticky vykopnut !!! Stejně jak dopadneme ve svých zaměstnáních my ostatní.

2. Nahoru  #17
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004

Mluvčí brněnského studia České televize Hana Orošová Novinkám pouze potvrdila, že se zatím nezačalo natáčet, protože studio zatím nemá schválený vysílací program od ledna. Předpokládá ale, že do konce týdne bude jasno, a doufá, že pořad zůstane. "Tak trochu počítáme s tím, že natáčet se bude," řekla Orošová.
    Diváci však mají "jasno". Stěžují si, že měli přijít na natáčení, ale televize to odřekla s tím, že další natáčení je stopnuto. Na webu nadávají vedení televize. "Je to snad tím, že pan ředitel (Petr) Dvořák chce z diváků vytvořit hloupé loutky radující se z telenovel? Za naše příspěvky by měl taky dát na naše názory. Hrozím se toho, co s ČT za dobu svého působení udělá. Odnož Novy?" rozčiluje se divačka Milena.
    http://www.novinky.cz/kultura/250628...to-popira.html
    .... také se objevují hlasy, že slovutnému panu řediteli "novákovi" vadí vysílací čas Večerníčku, že prý je nevhodné ho dávat před zprávami (cca 50 let to nikomu nevadilo). Zřejmě chce večerníček zrušit (rušení programů se dělá tzv. Nováckým způsobem. Program se přesune na nevhodný čas, udělá se průzkum sledovanosti - a šup s programem do pryč. ....ať žijou zblblé telenovely, které tak hezky magoří část národa)
    Ale jsem pevně přesvědčen, že těm, co hlasovali zde v magazínu pro toho nováckého pána, se toto líbí a jsou přesvědčeni, že tak se to má.

3. Nahoru  #18
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

Ano, pro Dvořáka jsem tady hlasoval a zatím mám pořád názor, že z těch, co prošli do závěrečného hlasování, byl Dvořák odborně nejlepší. Stále nemám jasno (a zřejmě nikdy mít nebudu/nebudeme), jak to bylo s tím jeho KSČ, nějak to vyznělo do ztracena.

Zrušení AZ kvízu se mi nelíbí a nesouhlasím s ním. Je to sympatická soutěž, kde jsou normální lidé a líbí se mi i malé částky výher. Ale na druhou stranu - pokud po něm budou vyžadovat velkou sledovanost a tohle je jedna z brzd, má jiné východisko, než to předělat/nahradit něčím pro "masy", bohužel?

4. Nahoru  #19
    Registrace
    Apr 2004

jak to bylo s tím jeho KSČ, nějak to vyznělo do ztracena.
    A ty víš o nějaké kauze, která by v tomto modrorůžovém státě nebyla zametena pod koberec - tedy záhadně nevyšuměla?
    pokud po něm budou vyžadovat velkou sledovanost a tohle je jedna z brzd, má jiné východisko, než to předělat/nahradit něčím pro "masy", bohužel?
    Veřejnoprávní televize nemůže koukat na sledovanost svých pořadů, jako televize privátní. Ve veřejnoprávní (tedy státní) televizi se musí vysílat pořady pro všechny občany (proto si ji platíme a stát ji dotuje). Tedy i programy, na které se kouká menšina občanů (bohužel je to ta menšina normálních, nezblblých z pitomoseriálů)
    Naposledy upraveno uživatelem Ivo Mašek: 15-11-2011 v 19:56

5. Nahoru  #20
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Veřejnoprávní televize nemůže koukat na sledovanost svých pořadů, jako televize privátní. Ve veřejnoprávní (tedy státní) televizi se musí vysílat pořady pro všechny občany (proto si ji platíme a stát ji dotuje). Tedy i programy, na které se kouká menšina občanů (bohužel je to ta menšina normálních, nezblblých z pitomoseriálů)
    S tím naprosto souhlasím, ale tohle není problém Dvořáka, ale RRTV apod. Respektive je to problém Dvořáka v tom, že by měl RRTV a ostatní o tomhle přesvědčit. Díky vládě a sněmovně má argument - netrápí ho sledovanost kvůli příjmům z reklam...

BTW, jsem zvědavý na Kocourka, jestli to také dopadne obdobně. Tam se ale do něj asi obuje i manželka, ten to bude mít těžší. Možná, že by ho mohl Dvořák najmout místo Krause. Ta jeho tiskovka byla ještě lepší než Uvolněte se, prosím .
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 15-11-2011 v 21:14

6. Nahoru  #21
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006

Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    To jsou zase novinářské bláboly vycucané z diskuzí. S realitou to nemá nic spoečného. Prostě se stále pracuje na schématu od ledna a protože ještě není hotové, tak nejsou dány pořady do výroby.

7. Nahoru  #22
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

8. Nahoru  #23
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

Šéf ČT Dvořák: Klausova rozcvička na obrazovku nepatří, ukradené pero ano: http://zpravy.ihned.cz/cesko/c1-5370...adene-pero-ano
    Připojené soubory Připojené soubory
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 19-11-2011 v 16:10

9. Nahoru  #24
    Registrace
    Apr 2004

No tak to jsem tedy zvědavý, jestli také veřejnost prostřednictvím veřejnoprávního media seznámí např. s tímto:
    http://www.sinagl.cz/z-nasi-korespon...iri-fiala.html
    .... Musel by to být ovšem jiný ministr spravedlnosti. Na současného je podané důvodné trestní oznámení, které se samozřejmě neřeší, stejně jako mé na Ing. Michaela Hrbatu, náměstka ministra obrany Alexandra Vondry. Média o nich stále poslušně mlčí ....

10. Nahoru  #25
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

Tak tohle mi opravdu hlava nebere .

Události ČT budou od Nového roku začínat v 18:59, Počasí už v 18:54: http://www.digizone.cz/aktuality/uda...cinat-v-18-59/

11. Nahoru  #26
    Registrace
    Apr 2004

To jsou manýry lidí, kteří byli ve vedení privátních TV, kde se naučili, že podstatný není pravdivý obsah, ale podstatné je být první. Pokud se takový člověk dostane do veřejnoprávní TV na nejvyšší post, pak si logicky s sebou bere to, co se naučil a prosazuje to i tam, kde být první není důležitější, jako být objektivní a obsahově na úrovni
    Ale to není ještě to nejhorší. Časem se budeme v hlavní zpravodajské relaci dovídat, jaký mejdan ČT připravuje (živý vstup), dále, jaká moderátorka bude čekat dítě (živý vstup), jaká moderátorka právě porodila dítě (živý vstup), kde zloděj ukradl někomu kabelku (živý vstup), atd., atd.
    Soudruh Dvořák tomu ještě dá tzv. na pr.....
    Naposledy upraveno uživatelem Ivo Mašek: 11-12-2011 v 09:47

12. Nahoru  #27
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

Začínám pomalu ztrácet iluze. To si ČT nedokáže zhodnotit reportéry sama?

Šéf ČT chce, aby hejtmani zhodnotili krajské reportéry: http://zpravy.ihned.cz/cesko/c1-5416...lobi-se-gazdik

13. Nahoru  #28
    Registrace
    Apr 2004

Jsme postkomunistickou zemí, kde vstupenkou do horních pater je bývalá aktivní účast v KSČ (lidem to tu ale nevadí a ještě to i mnozí obhajují ). S tím logicky jde ruku v ruce cenzura a podobné výstřelky krvavé strany.
    Media už teď jsou v rukou správních rad, kde sedí politici a ti určují (cenzurují), co se bude občanům předkládat (polopravdy, zamlčování některých věcí, ........ ). je potřeba také sahnout na "krajánky".

14. Nahoru  #29
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

Tak opravdu ČT silně "novatí", měli jste s tím pravdu. Nová skladba počasí v 18:54 a událostí, to je hrůza. Nejdřív moderátoři řeknou jednu upoutávku na zprávy, pak je předpověď počasí v rádoby interaktivním stylu diskuzí "přes plazmu" moderátorů událostí s moderátorkou počasí , která nám nakonec nezapomene připomenou, že začínají události.
    Ráno je zpět opět duplicita Studia 6 na ČT1 a ČT24 - proboha proč? To chtějí fakt tak šetřit, že raději zaplácnou drahocený vysílací čas stejným programem?

Večerníček na ČT2 mi nevadí, ale tohle velmi silně . Myslel jsem, že je Dvořák větší profík a bude se ve veřejnoprávní TV chovat jinak než v TV Nova. Škoda.

15. Nahoru  #30
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004

Ta ranní duplicita mě celkem štve, na moravské vysílání na jedničce jsem si docela zvykl. Kdyby tam byla alespoň nějaká alternativa, ty zprávy pořád dokola mě štvou.
    Technisat Technistar S1 + Modul SMIT Cryptoworks

+ Odpověď na téma

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Tagy pro toto téma

Pravidla přispívání