TV NOVA a pak Prima. Specielně odpadní novináře z NOVY považuji za lidský odpad a zločince, kteří snad usilují o to, aby v této zemi bylo ještě hůře. Protože media ve špatných rukou dokážou obrátit chod společnosti.
Uvedu příklady: Já 50 let žiji v oblasti, která je doslova přecpána cikány. Vím velmi dobře z vlastní dlouhodobé zkušenosti a praxe, co to je za svoloč a vím, že řešení problému je jen jediné (když vynechám aparteid). Nahlas to napsat nemůžu, protože neznalí multi-kulti a humanisté by na mě snad podali žalobu. Když sleduji vysřihané a uměle předělané zpravodajství odpadních novinářů z NOVY, jak překrucují skutečnost a úmyslně oblbují tu většinu lidí, která v oblasti nebydlí a na vlastní oči nevidí, jak se věci mají, .......... tak bych ty odpadní novináře bez nadsázky zabíjel. Oni totiž hrozně škodí nám všem. Za to by se snad mělo chodit do kriminálu a na hodně dlouho. Kladně kvituji přístup české
televize, a to nejenom v tomto případě.
Další ukázkou debility nováckých novinářů budiž příběh starý snad 2 měsíce? Na jednom železničním přejezdu uvízl autobus a řidič z přejezdu nemohl odjet. V ten moment se blížil vlak. Takže řidič doslova vyhodil cestující z autobusu a tím jim zachránil život. Ve zprávách ČT s ním byl přímo na místě asi minutový rozhovor (řidič ho podal, tuším, jen televizi ČT) a on uvedl, že musel z autobusu vyhnat 6 lidí. Ve zprávách NOVA ovšem odpadní novináři s příslušnou drastickou vizáží svých ksichtů národu sdělili, že ten řidič musel z autobusu vyhnat 40 lidí!
Včera byl pohřeb jednoho z našich tragicky zemřelých hokejistů. Pohřbu bylo dovoleno se zúčastnit pouze ČT. NOVA i Prima dostali od organizátorů zákaz. Nesměli nic natáčet. Já myslím, že nemusím říkat proč. A že to hovoří za vše.
Podobných případů existují tisíce a tisíce (a proto mě např. velmi překvapilo, že většina lidí chce někoho z NOVY do vedení ČT - nechápu !!!)
Na NOVĚ a Primě už snad žádné překvapení být nemůže. Specielně NOVA je odpadem sama o sobě.