to jen někdy znamená, že obvykle mi to napíše přístup odepřen a vzhledem k tomu, že před instalací toho SW to nedělalo, tak je to asi pravděpodobně tím marastem, co jsem tam dal :-/ (Plex Media Server, Nero MediaHome 4, ... prostě co se dodává k TV)
jinak dík za radu .... fakt vyčerpávající odpověď)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))
A co jsi čekal po tom "nic", co jsi napsal? Nechtěl jsi žádnou radu, ani jsi nenapsal, co jsi si tam nainstaloval za program (jak mám vědět, co se "prostě dodává s TV")? Nejsem jasnovidec. Když neumíš ani formulovat dotaz a popsat fakta, tak je to těžké. A proč jsi tam vlastně dal oba servery (Plex i Nero)? Produkty NERO jsou všeobecně hodně nenažrané. Co tam tedy teď máš?
Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 29-04-2012 v 12:04
Ide vam po poslednom update 650-ky nastavovat hlbka 3D? Ja to mam stale znemoznene, nech tam pustim cokolvek. Viem, ze pri konverzii 2D - 3D to nejde, ale mne to nejde ani pri klasickom 3D zobrazeni...
Asi off-topic, ale já jsem myslel, že to je opačně, že to jde jen při umělé konverzi 2D-3D, při klasickém 3D je to "z výroby".
Tak mi dnes přišla nabídka z Alzy, ač je to nějakej NoName pordávanej jako Grundig, tak naše TrueMotion je docela slabý. Když jsem viděl tu frekvenci, tak jsem nechtěl věřit, že je to LED TV
http://www.alza.cz/32-grundig-vision...7890.htm#popis
Tak ako ???? dolu v popise 100Hz !!!
Proste Alza - podvodníci ako obvykle.
TechniSat Digicorder HDS2X 500GB / 2xSkyLink ICE 2xCI TechniSat MultiCrypt, Gibertini85 13-19.2-23.5-28.5E
3DTV LG 55LW650S, 3Dplayer LG BD660
AVR Yamaha RV765, NAS E-trayz
nyr.lucky + Dagy2: Je to divné (u tak levného modelu), ale vypadá to na 100Hz IPS panel a 400Hz CMR. Kdyby to za ty prachy tak skutečně bylo, tak asi docela solidní poměr cena/výkon.
nyr.lucky: proč by tyhle parametry nemohla LCD TV mít? Jou i "horší" (800Hz CMR apod).
to cislo 400Hz bude zrejme obdoba MCI (Motion Clear Index). to si podla mna kazdy vyrobca pocita podla dakych svojich vzorcov
napr LG na nemeckej stranke udava pre model 55LW650s MCI 850Hz...
http://www.lg.com/de/tv-heimkino-blu...v-55LW650S.jsp (jedna z ikoniek pod obrazkom TV)
Naposledy upraveno uživatelem sanchez13: 11-05-2012 v 22:27
Tak dle přesnějších specifikací je to takhle: "FULL HD LED with 400 Hz Picture Perfection Rate" Na krabici též září obřím 400Hz a obraz je naprosto suprovej. Velká výhoda je, že i při pohledu úplně shora nejsou barvy nijak deformované a obraz je pořád stejný. Z čeho je to seskládaný možná odpoví z Grundigu.
Omlouvám se za OT a toť ode mne vše
To je to iste ako na Philips 7606 "ziari" na krabici: "400Hz Perfect Motion Rate (PMR) Flicker free motion"...ako aj u ostatnych znaciek. Nic nove pod slnkom.
presne tak, kazdy vyrobca to vola inak (MCI, PPR, PMR,.....), asi preto aby si to mohli pocitat podla vlastnych vzorcov a nikto nemoze namietat, ze ta hodnotra je nespravna
Vo vseobecnosti ale cim je to cislo vacsie aj obraz by mal byt lepsi (malo by to odzrkadlovat najma kvalitu tych elektronickych vylepsovakov)....
sanchez13> Prosim mam Samsung GT-S6102 (GALAXY Y DUOS) a pise me to "This app is incompatible with your Vodafone Samsung GT-S6102." Chci ten program LG Remore stahnout ze stranky https://play.google.com/store/apps/d...s.remote&hl=en.
Nemohl by jsi me poradit? Verzi androidu mam 2.3.6, tak nechapu, proc to nejde, kdyz tam pisou, ze> Updated: je to verze z January 30, 2012, Current Version:1.2.6, Requires Android: 2.1 and up ??
Dekuji
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)