Mam dotaz na tuto TV...
Mate nekdo doma???? jake jsou zkusenosti.....
Umi nahravat na USB??? Nebo planujou ji povolit??
Mam dotaz na tuto TV...
Mate nekdo doma???? jake jsou zkusenosti.....
Umi nahravat na USB??? Nebo planujou ji povolit??
Podle toho co mi LG napsali, tak modely se SAT tunerem nahrávání nepodporují. :/
A v Anglii udelaj model s T nakonci a nahravat jde
http://www.lg.com/uk/download/review...0and-smart.pdf
se asi budu stehovat....![]()
S tím "T" bych řekl nemá satelitní tuner, ale jen DVB-T/C tuner. Proto nejspíš "T" na konci. U nás taky modely bez SAT tuneru nahrávají a ostatní nikoli (pokud mi LG nelže).![]()
Nemám tento model, ale LV570S a ta na USB nahrává. Proč by u vyššího modelu tuto funkci nedávali?
ahoj a umí to i ze SAT PVR? LG LV375S to v menu nemá .jak pro DVB T /S. Tv nemam jen sem se dival na prodejně. a LG LV5500 to v menu má.
LV je 2D a LW je 3D. Mám, jak jsem psal LV, teprve od pátku a seznamuji se s tím. Bohužel satelit ještě nemám pořízen, o tom uvažuji v blízké budoucnosti. Ale co jsem tak prolezl návod a menu, bude asi jedno z čeho to nahrává. To teď ale neověřím.
A ako si spokojný s kvalitou obrazu LV570s?![]()
TV: SONY BRAVIA KDL-40NX710, DK: Panasonic SC-PT860E-K, Panasonic SC-PMX5EG-S MMC: Xtreamer Prodigy + 1TB 2.5" WD HDD
ale polozka nahravani a timeshift je v menu televize??
Zatím jsem spokojen a to nemám projeté položky pro podrobné nastavení. Nahrávání jsem nezkoušel, jen podle manuálu to má fungovat (i prodejce mi to potvrdil). Nemám teď volnou flash ani ExHDD.
No upřímě, ten test by byl vhodný. Návod mají ty TV společný a těžko se v něm orientuje, co jaká TV zvládá.
Musíš vydržet až do zítřka, večer to otestuji a zítra dám vědět. Budu muset uvolnit flash na kterém to vyzkouším.
Uživatelů prohlížejících téma: 3 (členů: 0, nepřihlášených: 3)