Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 170 z 257 PrvníPrvní ... 70120160167168169170171172173180220 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 2,536 až 2,550 z 3845

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

1. Nahoru  #2536
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2010

Výchozí Re: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

Mal by som dotaz k tym "novym" modulom od Technisatu, nie su to len nejake "mascomy/smity" opatrene nalepkou Technisat? Ked o tom nevedia ani sudruhovia z en-de-er ?

K formatu hdd:
    TSD ide super nahrava uplne bezproblemovo. Len by som pripomenul jednu chybu, ktora sa vyskytuje v fw4 a je odstranena v fw6, ze sa pri rychlom pohybe medzi nahravkami restartuje....takze celkom koser to nie je

2. Nahoru  #2537
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009

Citace Původně odesláno od Hornet F-18 Zobrazit příspěvek
    K formatu hdd:
    TSD ide super nahrava uplne bezproblemovo. Len by som pripomenul jednu chybu, ktora sa vyskytuje v fw4 a je odstranena v fw6, ze sa pri rychlom pohybe medzi nahravkami restartuje....takze celkom koser to nie je
    Přesně tak, potvrzuji - formát TSD a ve fw 4 se mi to několikrát restartovalo při pohybu mezi nahrávkami. Nepříjemné to bylo zvlášť když jsem něco nahrával, protože pak samozřejmě záznam zmizel. Musel jsem listovat "opatrně" pomalu. Teď s fw 6 je to OK. Mám ale staré dobré moduly Technisat CW, takže fw 6 je v pohodě.

Akorát mi v té 6 vadí označovaní průběhu sledování záznamu při time shift. Prostě sleduji záznam zpětně, ještě se nahrává a ukazuje mi to do kdy bude nahrávka a o kolik minut zpět jsem - to je OK. Jakmile ovšem nahrávání skončí a já záznam sleduji, pak už to ukazuje jako bych byl na konci nahrávky a tedy netuším, do kdy záznam poběží. Jediná možnost je z toho vyskočit a pak záznam pustit normálně z nahrávek, což je ale takové přes ruku. Ve fw 4 to ukazovalo konec záznamu správně.

3. Nahoru  #2538
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2010

jirka67,
    ano, v fw6 to prepinanie medzi nahravkami je ok a ako pises, pri time-shifte to zase pokaslali...

Ja som zase zistil, jednu "haluz", ktoru pozorujem tak vyse tyzdna- pri prvom stlaceni www sa maju vedla obrazu ukazat 4 pevne netove stranky a ja tam mam casto tmu...proste nic, po dalsom stlaceni tlacitka netove stranky v zozname vyroluju a tie funguju. Restart nekedy pomoze, ale nie vzdy, musim po vypnuti az vytiahnut zo siete. Potom tie styri predvolene stranky nabehnu.
    Ma niekto tento problem?
    Zrejme zase budem musiet pouzit vseobecny liek - tovarko.

4. Nahoru  #2539
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011

Hornet, daj v nastavení test siete a následne ak je OK, tak Ti tie štyri ikony, ktoré sú Ti v podstate vieš na čo nabehnú
    IP-čku máš nastavenú fixnú, prípadne Ti ju prideľuje DHCP server? Ak Ti ju prideľuje server, daj fixnú z nižšieho rozsahu, ako Ti dáva server....
    S tým timeshiftom je to na každom fw-e, ak pozeráš nahrávku, ktorú súčasne ešte aj nahráva, info je v pohode, ono skape až pri ukončení nahrávania....
    SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD, Samsung UE32C6510 FullHD
    Technisat
    DIGIT ISIO S1-DE,HD8-S, Technistar SIR, motor,2xparabola 85,Monoblok QUAD A1 A3, karty CSlink, Skylink,UPC
    WD
    TV Live Media Player, WD TV Live Hub Media Center
    HDD 2x2TB WD My Book Elite, 1x1TB WD My Book AV DVR Expander

5. Nahoru  #2540
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009

Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    S tým timeshiftom je to na každom fw-e, ak pozeráš nahrávku, ktorú súčasne ešte aj nahráva, info je v pohode, ono skape až pri ukončení nahrávania....
    Ten time-shift byl u fw 4 v pohodě. Po skončení nahrávky to správně ukazovalo konec (tj. do kdy záznam poběží).

6. Nahoru  #2541
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008

Dagy 2,nemohl jsem reagovat-zlobil PC,mě jdou a šli všechny programy Skylinku,jen nešly nové naladit.Já mám totiž nesprávně nastavenu parabolu a o tom vím,např. vsoučasnosti mi na monobloku nejde Astra 19,2 ,ale to mi teď nevadí,jde o to, že jsem si myslel,že když mohu přijímat všechny programy bez výpadků je prostě LNB nastavena správně aspoň na Astru 23,5 a já mohu i naladit z této pozice nové programy,ale to se mi nepodařilo.Tak dotaz spíš je,že přijímám nějaký odraz,ale ladit nejde,protože LNB směřuje jinam..(ale to se mi nezdá).Tento problém vyřeším v nejbližší době,kdy vyměním připravenou LNB s vývody pro 2 tunery a parabolu znovu správně nastavím(Od prvních analogových přijímačů Pace,pak prvních digitálů jsem si vždy vše ladil sám.Dík

7. Nahoru  #2542
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012

Zdravim dneska odpoledne mi začal blbnout TP 11876 tak jsem ho skusil podladit vše ok.Nevim zda je chyba u mne nebo zda s tim něco opět dělali.

8. Nahoru  #2543
    Registrace
    Apr 2011

U mňa vsjo OK

9. Nahoru  #2544
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012

Na fregvenci 11876 mi to píše kvalita signálu 0 a udává mi to špatný FEC 7/8 když o 4 podladim tak vše v pořádku.Zkoušel jsem všechny programy smazat znova naladit stále blbne někdy jdou ale vjetšinou ne.

10. Nahoru  #2545
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012

Tak jsem dneska skusil tovární nastavení znova vše naladil a TP 11876 stále blbne tak jsem ho znova podladil a šlape.

11. Nahoru  #2546
    Nováček Avatar uživatele zajko65
    Registrace
    Dec 2011

Dobrý den mám technisat isio s1 a chtěl bych se zeptat jak funguje timeshift. Mě funguje pouze když nahrávám pořad a ještě přestalo mi fungovat HBBTV visílání. Děkuji za stručnou odpověď.

12. Nahoru  #2547
    Registrace
    Apr 2011

V prvom rade, timeshift je v podstate spôsob "nahrávania" len s tým rozdielom, že nepotlačíš tlačítko REC, ale PAUSE. Pri ukončení timeshiftu sa tiež prijímač spýta, či chceš nahrávku uložiť, prípadne vyradiť.
    HBBTV.... nepíšeš typ internetového pripojenia a programy, na ktorých si ho používal, aspon niektoré, nech to vieme vyskúšať. Plus a verzia fw by tiež nebola k zahodeniu, ktorú používaš. Normálne web rozhranie Ti funguje???

13. Nahoru  #2548
    Nováček Avatar uživatele zajko65
    Registrace
    Dec 2011

Ano internet funguje jak má, je verze 2.49.0.5-1931c akorát nejde to hbbtv na čt24 a skusil jsem i němce a také nic.Děkuji

14. Nahoru  #2549
    Registrace
    Apr 2011

15. Nahoru  #2550
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011

Citace Původně odesláno od arderman Zobrazit příspěvek
    Zdravim dneska odpoledne mi začal blbnout TP 11876 tak jsem ho skusil podladit vše ok.Nevim zda je chyba u mne nebo zda s tim něco opět dělali.
    Vymena koderu v Towercomu, ale ja uz na to kaslu, at se stara nekdo jiny treba v Datartu apod ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 2 (členů: 1, nepřihlášených: 1)

1. Jirka46

Podobná témata

1. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  2. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  3. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S