Nudzovy stav Skylinu skoncil, chybu zrejme odstranili, programy uz nejdu vsetky volne, len to co ma kto zaplatene.
A teraz podstata veci: je velmi zaujimave, ze moj pristroj s modulmi Mascom a fw7, po zapnuti normalne nabehne na ktoromkolvek programe!netreba uz ziadne prepinanie hore-dolu a cakanie na odkodovanie.
Nejaky problem tam musel byt, ktory sa zrejme neprejavuje s inymi modulmi, takze ta "dosr...a zbernica ci+ v Technisate" zrejme ma nieco spolocne aj zo Skylinkom....
Tak snad happy enddufam, ze tento stav vydrzi
Ale aj tak ratam do buducna( mozno blizka buducnost), ze tie pos...e Mascomy vymenim.
Aj tak by som rad vedel, co ten blby stav sposobovalo.
a žeby aj možnosť premenovať programy v PC (neviem či to má s NIT kontrolou niečo spoločné ale pochopil som že áno) ??,
TechniSat Digicorder HDS2X 500GB / 2xSkyLink ICE 2xCI TechniSat MultiCrypt, Gibertini85 13-19.2-23.5-28.5E
3DTV LG 55LW650S, 3Dplayer LG BD660
AVR Yamaha RV765, NAS E-trayz
Nejako asi blbne klavesnica, nejde mi editovat predchadzajuci prispevok...
To co teraz pises, si mohol sem hodit skor, ja mozem napisat len to co vyskusam-bud funguje alebo nie.
Mozno je chyba v tom, ze nenapises celu informaciu, my neznali si nieco domyslime a to je zle
Otazka na teba, vies mi nejako vysvetlit, preco mi to blbne pri zapinani? Dva Mascomy, karty Ice a Next. Sprava sa toasi tak, ako ked sme riesili problemy pri podladovani.
No jenze ja nemuzu sem psat kde co, jednak jsou to interni veci a pak na to nemam cas. Nekteri me pak nesmyslne obvinuji, ze nekoho na neco lakam. To je uplny nesmysl, kdyz bych lakal tak na Dreambox nebo VU+, coz ale ve vlakne o Technisatu je docela hloupost.
Changelog, ktery ja mam k dispozici ma tak obsah dve A4, oficialne ho ani nemam mitNa mem test pristroji funguji Mascom moduly normalne, tedy nevim co na to rici, to bych musel mit na stole. Kazdopadne se nejlepe chovaji moduly Technisat Irdeto s vypnutymi hlaskami nezavisle na jakemkoliv firmwaru.
Nicmene takova perlicka, Mascom selhava na HBO, HBO2, Cinemax a Sport5 u stareho digicorderu HDS2 i plus, dela to krasne zelene artefakty, fakt hruza, to same dela modul SCM Cryptoworks. Proste drobna zmena ve vysilani. Technisat moduly stare i nove slapou jako vino tak jako jako SMITy. Tusim i cim to je (nastaveni koderu na Kavkach) a myslim, ze to bude delat problem i na jinych starych pristrojich.
Jasnechapem, ze sem nemozes davat interne veci-je to tu verejna vec a nikto ani nechce, aby si mal trebars nejake problemy, ze zverejnis to, co ma ostat v domacej kuchyni.
Na tom tvojom test pristroji mas osadene dva Mascomy?
Nastavenie koderu na Kavkach...hmm takze suvis s tym na co som mal podozrenie? ale patri za to dik mascomu...
Kua... asi som to vcera predsasne prechvalildnes po zapnuti ani tuk!!! Prepinanie nepomohlo, nahravanie nic-tma, zapnutie na jeden modul nic...pomohol az restart modulov.
Takze nadsenie mi dlho nevydrzalo....mam naho..o moduly, prijimac, ruky?
vecer nastavene dve krizujuce nahravky cez epg, normalne spusti, nahra, ulozi...ale uz sa na to kaslem![]()
Naposledy upraveno uživatelem Hornet F-18: 19-06-2012 v 23:32
kolegové, nějde mi na UPC HBO HD ..... ale šlo to ..... přišla mi karta IRDETO a nevím jestli to není tím, ale mám pocit, že šlo i s touto kartou ... včera mi povedený synek smazal všechny programy a já musel naladit vše znovu .... Skylink jde v pohodě, UPC také ... jen to HBO HD nejde ..... nevíte někdo co s tím????? ... díky moc
a ještě jeden dotaz .... jdou někde vypnout ty automatické aktualizace????
Uživatelů prohlížejících téma: 3 (členů: 0, nepřihlášených: 3)