Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 180 z 257 PrvníPrvní ... 80130170177178179180181182183190230 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 2,686 až 2,700 z 3847

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

1. Nahoru  #2686
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011

Výchozí Re: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

Citace Původně odesláno od KokotoniWilf Zobrazit příspěvek
    Ohledně ISIO S1 jsem četl víceméně kladná hodnocení, tak jsem ho nakonec koupil (po váhání mezi ním a Dreamboxem DM 800 HD SE).
    Přecházel jsem z Homecastu S8000 PVR, protože jsem chtěl HD a přehrávání externích video souborů - a s tím souvisí mé prozatímní zklamání. Některá AVI nejedou, ale s tím bych se smířil, asi to půjde na PC upravit do podoby přehratelné Technisatem. Ale co je horší, nelze zobrazit titulky. Tady jsem o tom nic nenašel, tak se chci zeptat: on to opravdu neumí? Zkoušel jsem *.SUB a *.SRT, vůbec se nenabídne možnost zapnutí titulků. Název souboru titulků byl stejný jako název video souboru. Ví o tom někdo něco více? (Firmware 2.49.13.2-2097)
    Díky za každou odpověď.
    Opravdu neumí titulky.Budeš si muset koupit multimediální centrum.

2. Nahoru  #2687
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2010

Nudzovy stav Skylinu skoncil, chybu zrejme odstranili, programy uz nejdu vsetky volne, len to co ma kto zaplatene.

A teraz podstata veci: je velmi zaujimave, ze moj pristroj s modulmi Mascom a fw7, po zapnuti normalne nabehne na ktoromkolvek programe! netreba uz ziadne prepinanie hore-dolu a cakanie na odkodovanie.
    Nejaky problem tam musel byt, ktory sa zrejme neprejavuje s inymi modulmi, takze ta "dosr...a zbernica ci+ v Technisate" zrejme ma nieco spolocne aj zo Skylinkom....

3. Nahoru  #2688
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2012

Citace Původně odesláno od Hornet F-18 Zobrazit příspěvek
    Nudzovy stav Skylinu skoncil, chybu zrejme odstranili, programy uz nejdu vsetky volne, len to co ma kto zaplatene.

A teraz podstata veci: je velmi zaujimave, ze moj pristroj s modulmi Mascom a fw7, po zapnuti normalne nabehne na ktoromkolvek programe! netreba uz ziadne prepinanie hore-dolu a cakanie na odkodovanie.
    Nejaky problem tam musel byt, ktory sa zrejme neprejavuje s inymi modulmi, takze ta "dosr...a zbernica ci+ v Technisate" zrejme ma nieco spolocne aj zo Skylinkom....
    Souhlas,já jsem zase od té doby neviděl žádnou hlášku ze čtečky IRDETO po zapínání SIRu - před pátečním nouzovým režimem tam byla vždy.

4. Nahoru  #2689
    Je tu občas Avatar uživatele klapaciuss
    Registrace
    May 2011

Že by happy end? Je ovšem zvláštní, že problémy s Mascomy měl jen Technisat (myslím dlouhodobě).

5. Nahoru  #2690
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2010

Tak snad happy end dufam, ze tento stav vydrzi
    Ale aj tak ratam do buducna( mozno blizka buducnost), ze tie pos...e Mascomy vymenim.

Aj tak by som rad vedel, co ten blby stav sposobovalo.

6. Nahoru  #2691
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011

Zase se mylis ... ve FW7 byla opravena komunikace s Mascom, vypnuta kontrola transponderu podle NIT atd, o vse co jsem zadal ... bohuzel jen ty dva SMITy jeste nejsou doresene, na to se ted intenzivne dela ... takze stale ta sbernice neni ok.

7. Nahoru  #2692
    Je tu občas Avatar uživatele klapaciuss
    Registrace
    May 2011

Citace Původně odesláno od service center Zobrazit příspěvek
    ... byla ... vypnuta kontrola transponderu podle NIT atd,
    To je dobrá zpráva - definitivní konec nutnosti podlaďování.

8. Nahoru  #2693
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010

a žeby aj možnosť premenovať programy v PC (neviem či to má s NIT kontrolou niečo spoločné ale pochopil som že áno) ??,
    TechniSat Digicorder HDS2X 500GB / 2xSkyLink ICE 2xCI TechniSat MultiCrypt, Gibertini85 13-19.2-23.5-28.5E
    3DTV LG 55LW650S, 3Dplayer LG BD660
    AVR Yamaha RV765, NAS E-trayz

9. Nahoru  #2694
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2010

Citace Původně odesláno od service center Zobrazit příspěvek
    Zase se mylis ... ve FW7 byla opravena komunikace s Mascom, vypnuta kontrola transponderu podle NIT atd, o vse co jsem zadal ... bohuzel jen ty dva SMITy jeste nejsou doresene, na to se ted intenzivne dela ... takze stale ta sbernice neni ok.
    Ok, mylim sa nerozumiem problematike ako ty. Ty ovladas tie technicke veci, predsa s tym pracujes, tiez by si mozno nerozumel mojmu oboru

To co teraz pises, si mohol sem hodit skor, ja mozem napisat len to co vyskus

10. Nahoru  #2695
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2010

Nejako asi blbne klavesnica, nejde mi editovat predchadzajuci prispevok...

To co teraz pises, si mohol sem hodit skor, ja mozem napisat len to co vyskusam-bud funguje alebo nie.
    Mozno je chyba v tom, ze nenapises celu informaciu, my neznali si nieco domyslime a to je zle
    Otazka na teba, vies mi nejako vysvetlit, preco mi to blbne pri zapinani? Dva Mascomy, karty Ice a Next. Sprava sa toasi tak, ako ked sme riesili problemy pri podladovani.

11. Nahoru  #2696
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011

Nejako asi blbne klavesnica, nejde mi editovat predchadzajuci prispevok...

To co teraz pises, si mohol sem hodit skor, ja mozem napisat len to co vyskusam-bud funguje alebo nie.
    Mozno je chyba v tom, ze nenapises celu informaciu, my neznali si nieco domyslime a to je zle
    Otazka na teba, vies mi nejako vysvetlit, preco mi to blbne pri zapinani? Dva Mascomy, karty Ice a Next. Sprava sa toasi tak, ako ked sme riesili problemy pri podladovani.
    No jenze ja nemuzu sem psat kde co, jednak jsou to interni veci a pak na to nemam cas. Nekteri me pak nesmyslne obvinuji, ze nekoho na neco lakam. To je uplny nesmysl, kdyz bych lakal tak na Dreambox nebo VU+, coz ale ve vlakne o Technisatu je docela hloupost.

Changelog, ktery ja mam k dispozici ma tak obsah dve A4, oficialne ho ani nemam mit Na mem test pristroji funguji Mascom moduly normalne, tedy nevim co na to rici, to bych musel mit na stole. Kazdopadne se nejlepe chovaji moduly Technisat Irdeto s vypnutymi hlaskami nezavisle na jakemkoliv firmwaru.

Nicmene takova perlicka, Mascom selhava na HBO, HBO2, Cinemax a Sport5 u stareho digicorderu HDS2 i plus, dela to krasne zelene artefakty, fakt hruza, to same dela modul SCM Cryptoworks. Proste drobna zmena ve vysilani. Technisat moduly stare i nove slapou jako vino tak jako jako SMITy. Tusim i cim to je (nastaveni koderu na Kavkach) a myslim, ze to bude delat problem i na jinych starych pristrojich.

12. Nahoru  #2697
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2010

Jasne chapem, ze sem nemozes davat interne veci-je to tu verejna vec a nikto ani nechce, aby si mal trebars nejake problemy, ze zverejnis to, co ma ostat v domacej kuchyni.

Na tom tvojom test pristroji mas osadene dva Mascomy?
    Nastavenie koderu na Kavkach...hmm takze suvis s tym na co som mal podozrenie? ale patri za to dik mascomu...

13. Nahoru  #2698
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2010

Kua... asi som to vcera predsasne prechvalil dnes po zapnuti ani tuk!!! Prepinanie nepomohlo, nahravanie nic-tma, zapnutie na jeden modul nic...pomohol az restart modulov.
    Takze nadsenie mi dlho nevydrzalo....mam naho..o moduly, prijimac, ruky?

vecer nastavene dve krizujuce nahravky cez epg, normalne spusti, nahra, ulozi...ale uz sa na to kaslem
    Naposledy upraveno uživatelem Hornet F-18: 19-06-2012 v 23:32

14. Nahoru  #2699
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011

Výchozí UPC

kolegové, nějde mi na UPC HBO HD ..... ale šlo to ..... přišla mi karta IRDETO a nevím jestli to není tím, ale mám pocit, že šlo i s touto kartou ... včera mi povedený synek smazal všechny programy a já musel naladit vše znovu .... Skylink jde v pohodě, UPC také ... jen to HBO HD nejde ..... nevíte někdo co s tím????? ... díky moc

15. Nahoru  #2700
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011

a ještě jeden dotaz .... jdou někde vypnout ty automatické aktualizace????

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 3 (členů: 0, nepřihlášených: 3)

Podobná témata

1. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  2. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  3. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0