Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 60 z 80 PrvníPrvní ... 10505758596061626370 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 886 až 900 z 1187

Téma: Xtreamer Prodigy

1. Nahoru  #886
    Je tu pravidelně Avatar uživatele THeBaNDiT
    Registrace
    Apr 2012

Výchozí Re: Xtreamer Prodigy

tak napokon mam aj ja jednu malu otazku: mam Xtreamer SideWinder3 s fw 3.5RC2 a teraz som don pripojil interny 2.5-palcovy HDD o velkosti 500GB. Naformatoval som ho, zapol som funkciu NAS a otazka znie - je mozne niekde v MENU nastavit, aby sa HDD po nejakom case necinnosti vypol? Alebo mi bude musiet bezat 24 hodin denne? (tak zbezne som hladal, ale zatial som nenasiel, tak sa pytam, ci na to nepozna niekto z vas nejaku skrytu fintu)
    Panasonic TX-P46ST30E + HD satelitný prijímač VU+uno + Xtreamer SW3

2. Nahoru  #887
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012

Lze Na Prodigy Black ovlivnit zda se při použití App - DVB pustí rádio nebo dvbt? Resp jako defaultní se pouští rádio a chtěl bych to změnit na TV.

3. Nahoru  #888
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010

Citace Původně odesláno od THeBaNDiT Zobrazit příspěvek
    tak napokon mam aj ja jednu malu otazku: mam Xtreamer SideWinder3 s fw 3.5RC2 a teraz som don pripojil interny 2.5-palcovy HDD o velkosti 500GB. Naformatoval som ho, zapol som funkciu NAS a otazka znie - je mozne niekde v MENU nastavit, aby sa HDD po nejakom case necinnosti vypol? Alebo mi bude musiet bezat 24 hodin denne? (tak zbezne som hladal, ale zatial som nenasiel, tak sa pytam, ci na to nepozna niekto z vas nejaku skrytu fintu)
    Mam stejnou konfiguraci a prokazatelne vim, ze se mi na nektere starsi verzi firmware HDD po nejake dobe necinnosti automaticky vypinal. Uz nevim na jake verzi to bylo, ale myslim, ze snad jeste na nejake stare 3.0.x. Na poslednich 3.5.RCx mi to taky nevypina. Jestli to jde nastavit nejak uvnitr linuxu nekde v /etc/... nebo nekde, jsem nezkoumal ...
    ONKYO TX-SR507, Jamo S606 Black, LED LG 47LE5300, Xtreamer SW3 FW 4.0.2, 500GB int SATA

4. Nahoru  #889
    Registrace
    Apr 2012

otazka znie, co je pre disk vhodnejsie... ci bezat 24/7, alebo sa trebars po 10 minutach vypnut a hotovo... pri neustalom behu sa na jednej strane nemina pocet parkovani hlaviciek, na druhej strane to zerie prud (i ked malo), vydava neustaly sum (i ked v obyvacke nespavam) a pri pasivne chladenom systeme (akym je aj moj SW3) je to teple... (ale nie horuce)

Mari sa mi, ze je tu niekto tu z fora v kontakte s programatormi firmweru pre Prodigy/Sidewinder3 (killerman? ale mozno si to pletiem), tak ak by som smel poprosit, aby im nahlasili poziadavku moznosti nastavenia vypinania HDD po nejakom case, ako tomu bolo v ktoromsi starsom FW a ako sa aj na NETe pise (autralska stranka Xtreamera - konkrente Prodigy, hladajte v lavom stlpci ikonu ): http://www.mediaconceptusa.com/xtreamersw3_feature.html
    Hard drive spin down every given minutes of inactivity will allow your HDD life to increase significantly while preserving power. Set your interval for HDD Standby from a various multiple choices

5. Nahoru  #890

Ahoj, měl bych dotaz, zda by nešlo do xLiveCZ nějak přidat nějakou televizi, která vysílá zápasy anglické fotbalové ligy? Digy Sport, Sky Sport .. To bch chtěl asi už moc, že ? a ještě jeden dotaz xLiveCZ mi jede bez problemů, ale když chci spustit Xtreamer Live s anglickýma TV (nevím, jestli právě tam nějaká tato tv není), tk mi to napíše Xtreamering is not exist! atd.. nevíte co s tím? Díky

6. Nahoru  #891

Tak jsem našel v CZ v Mezinarodnich sortovnich tv je ESPN i Sky Sport, ale u obou Loading Failed.. co s tim?

EDIT: Al Jazeera Sports to same.. nejde mi skoro žádná online zahraniční tv..
    EDIT2: Tak nejedou ani jiné online tv.. spustil jsem asi 1 z 20 a to jsem zkousel i CZ.. archiv jde..
    Naposledy upraveno uživatelem michael.zeman.8: 19-08-2012 v 23:13

7. Nahoru  #892
    Je tu pravidelně Avatar uživatele killerman27
    Registrace
    Sep 2010

Citace Původně odesláno od THeBaNDiT Zobrazit příspěvek
    Mari sa mi, ze je tu niekto tu z fora v kontakte s programatormi firmweru pre Prodigy/Sidewinder3 (killerman? ale mozno si to pletiem), tak ak by som smel poprosit, aby im nahlasili poziadavku moznosti nastavenia vypinania HDD po nejakom
    bohuzel se pletes, na offiko foru ignoruji vetsinu pozadavku nejen mych, ale i dalsich, nicmene s diskem v prodigy zatim nemam zadny problem i kdyz je pasivne chlazeny, teple to je, to zas jo, ale neni to zadna katastrofa

Citace Původně odesláno od michael.zeman.8 Zobrazit příspěvek
    Tak jsem našel v CZ v Mezinarodnich sortovnich tv je ESPN i Sky Sport, ale u obou Loading Failed.. co s tim?
    no s tim nic, pokud vis o nejakych strankach kde jsou stabilni streamy tech TV kanalu co chces tak napis, ja kouknu zda to pujde zpracovat
    Xtreamer SW, FW 2.7.1s, Prodigy FW 4.0.2, xLiveCZ developer
    Informace k xLiveCZ v. 6.9

8. Nahoru  #893

"no s tim nic, pokud vis o nejakych strankach kde jsou stabilni streamy tech TV kanalu co chces tak napis, ja kouknu zda to pujde zpracovat[/QUOTE]"

Mě by se líbilo, kdyby šel zpracovat například program Sopcast nebo Veetle do Prodigy, to by bylo úžasný! Protože tam jsou dobré streamy sportovních utkání.. u těch stanic co chci nevím, ale možná je problém u mě, protože mi nejde pustit skoro žádná online tv, ani česká..

9. Nahoru  #894
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008

přátelé, vím, že se zde HDD do Prodigy řešilo (někde kolem 45.str)- ale nejsem si jistý výsledkem: chci 2T disk (vím, že s 3T jsou problémy), ale řeším zda mi "projde" použití HDD Advanced format (někdo tvrdí, že AF=problém, jiní tvrdí že AF= NOprolem)... tak nevím jak to je.
    který tedy vybrat? : https://www.alza.cz/western-digital-...at-d195392.htm
    nebo: https://www.alza.cz/seagate-pipeline...gb-d337718.htm
    nebo jsem úplně mimo???

10. Nahoru  #895
    Nováček Avatar uživatele CanisAureus
    Registrace
    Feb 2007

Citace Původně odesláno od nettopejr Zobrazit příspěvek
    přátelé, vím, že se zde HDD do Prodigy řešilo (někde kolem 45.str)- ale nejsem si jistý výsledkem: chci 2T disk (vím, že s 3T jsou problémy), ale řeším zda mi "projde" použití HDD Advanced format (někdo tvrdí, že AF=problém, jiní tvrdí že AF= NOprolem)... tak nevím jak to je.
    který tedy vybrat? : https://www.alza.cz/western-digital-...at-d195392.htm
    nebo: https://www.alza.cz/seagate-pipeline...gb-d337718.htm
    nebo jsem úplně mimo???
    Mám tam přesně ten WD20EURS a fungoval hned po vybalení a zapojení, jen jsem ho musel v Prodigy Black zformátovat
    Panasonic TX-L47ET5E, Vantage HD8000S, VU+ SOLO2, SkyLink MultiHD & HBO MaxPack, Panasonic DVD-S53, LG BD660, Sony PS3, Xtreamer Prodigy Black, Synology DS213air, Onkyo TX-SR508, Heco Victa 500 SET, Sennheiser RS 180, Logitech Harmony One+, Canon HV20, Samsung NX11, Sony Xperia S

11. Nahoru  #896
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012

nettopejr: Já tam mám 2TB seagatte barracuda green - funguje bez problémů - ale musel jsem ho nejdřív zformátovat v pc.

12. Nahoru  #897
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007

Ahoj, testuju si zrovna možnosti DLNA v Prodigy (páruju se Samsungem Galaxy S3) a jsem dost zklamaný, když zjišťuju, že přehraju v podstatě jen mp3, fotky a avi soubory. Dá se někde najít, co všechno Prodigy skrze DLNA zvládne nebo má někdo vlastní "fintu", jak zprovoznit alespoň třeba mp4, ideálně mkv? Díky.

13. Nahoru  #898
    Registrace
    Apr 2012

ja som toho nazoru, ze pustat mkv z mobilu cez wifi je celkom dost narocne trebars aj na bateriu... takze schodnejsia cesta je prepojit SGS3 s telkou cez hdmi kabel a prehravat to tak... na druhu stranu ak mas Prodigy, tak prehravat to klasicky cez Prodigy, trebars z USB kluca...

14. Nahoru  #899
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007

THeBaNDiT: Jasně, ale o tom to není. Když tam ta funkcionalita je, tak chci, aby to prostě běželo.

15. Nahoru  #900
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012

mirio: DLNA je paskvil celkově. Vyzkoušel jsem s tím snad opravdu všechno a jako vítěz mezi media servery mi vychází Plex (nevím, jestli je verze pro mobil). Ale i v něm (jakožto nejoptimalizovanějším) přehraju pouze mkv v 720p do datového toku cca 4500-5000 kbit/s. Na puštění z notebooku na tv je to použitelné (samozřejmě to musí tv podporovat), ale použil bych to fakt tak maximálně na ty dvdripy nebo nenáročné (datově) mkv ripy - pro fotky a hudbu celkem bez problémů.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

1. Xtreamer Prodigy vs. SW3
    Od kafáč v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2012, 21:31
  2. eGreat EG-R300PRO VS. Xtreamer Prodigy Black
    Od paliza111 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 28-05-2012, 12:43
  3. EVOLVE Infinity nebo Xtreamer PRODIGY
    Od amorfist v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 8