Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 217 z 217 PrvníPrvní ... 117167207214215216217
Zobrazené výsledky: 3,241 až 3,252 z 3252

Téma: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

1. Nahoru  #3241
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013

Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

Dobrý den
    mám na Vás obrovskou prosbu o pomoc. Dneska celý den hledám na netu radu a až teď jsem objevil tohle fórum. Bohužel má 206 stránek. Asi jste to tu už někde probírali, ale už nemám sílu na to pročítat všechny stránky.
    Mám Arivu 200HD a protože se mi nedařilo přehrávat z flešky filmy ve formátu *.avi tak jsem stáhl aktualizaci 2.11B7. Dle návodu jsem jí nainstaloval. Od té doby nemůžu naladit žádné české programy. Zahraniční jdou. V seznamu satelitů dám Astra 3A (E23,5) v nastavení antény Transpondér na 12525 V 27500. LNB –univerzální (970-10550), DISEqC1.0 – Port 1, DISEqC 1.1 – zakázat, polarizace – automatická. Intenzita signálu 45% kvalita signálu 10%. U jiných (ne všech) transpondérů se signál objevuje v pořádku
    Přístroj normálně fungoval a chytil jsem, co jsem potřeboval, po aktualizaci už nic.
    Umí mě prosím někdo poradit, co mám dělat???
    A ty videa, kvůli kterým jsem to zkoušel aktualizovat, tak na flešce stejně nezobrazuje.
    Díky moc za každou radu a pokud to tady někde je tak prosím o nasměrování.
    Díky Zdeněk

2. Nahoru  #3242
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008

Citace Původně odesláno od Dambou Zobrazit příspěvek
    LNB –univerzální (970-10550),
    Tak tohle máš špatně ! V každém text. souboru "settingy" i v "Jak na to..." je uvedeno tohle :

POZOR ! DŮLEŽITÉ ! (platí stále !) :
    =========================
    Všiml jsem si, že v nových Arivách, či např. po změně firmware (po továrním nastavení, nebo vymazání družic a pod.) je v Menu/Instalace/Nastavení atnény/LNB Freq u některých družic uvedena tato nesprávná hodnota : ...univerzální(9750-10550) !!!
    A u některých družic jsou třeba i úplně jiné hodnoty - a také u DiSEqC jsou chyby !!!
    Správně tam musí být tohle : univerzální(9750-10600) - tak to opravte !

Takže buď tak hodný a ty soubory si projdi...

A ještě dodám, že doporučuji použít můj setting, v něm jsou chyby již opraveny...
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 19-04-2013 v 19:07

3. Nahoru  #3243
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013

Tak jsem to opravil, ale síla signálu se nezměnila. Dal jsem vyhledávat programy a sledoval co to bude psát při tom transpondéru a když to na něj najelo tak odpověď byla Fail. Což je asi logické k síle signálu.
    Mám to pro jistotu zkoušet přeinstalovat tím Tvým setingem??

4. Nahoru  #3244
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008

Samozřejmě to udělej..., ale nejdříve si přečti soubor "settingy" - hlavně stať "Pomůcka pro ty, kteří teprve začínají".

5. Nahoru  #3245
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013

Tak předpokládám že tohle je stránka o které mluvíš a na které se i dočtu ty pomůcky. Jenže když chci vstoupit do tohohle vlákna “Settingy pro sat. přijímače Ferguson Ariva“, tak mi počítač hodí hlášení, že byl tento web označen jako nebezpečný???

6. Nahoru  #3246
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008

Opravdu ? Mně to nedělá ! (Používám ESET a Google Chrome) Nevím, v čem máš problém. Třeba ti poradí někdo jiný ?
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 19-04-2013 v 20:04

7. Nahoru  #3247
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013

Tak jsem to zkusil na druhém PC a tam je to pohodě. Na obouch používám také ESET ale Explorer. Díky za trpělivost jdu pročítat jak na to u Arivy. DOufám, že je to to co jsi myslel - Pomůcka pro ty, kteří teprve začínají

---------- Doplněno v 21:14 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:14 ----------

Tak jsem to zkusil na druhém PC a tam je to pohodě. Na obouch používám také ESET ale Explorer. Díky za trpělivost jdu pročítat jak na to u Arivy. DOufám, že je to to co jsi myslel - Pomůcka pro ty, kteří teprve začínají

8. Nahoru  #3248
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013

Tak už jsem to pochopil. Ještě otázka, když dám start při aktualizaci přes USB tak se mě to ptá, zda chci aktualizovat, že nesouhlasí BIN??? Co toznamená má to potvrdit?
    Naposledy upraveno uživatelem Dambou: 19-04-2013 v 21:31

9. Nahoru  #3249
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011

Citace Původně odesláno od losos Zobrazit příspěvek
    Opravdu ? Mně to nedělá ! (Používám ESET a Google Chrome) Nevím, v čem máš problém. Třeba ti poradí někdo jiný ?
    Blokuje to SmartScreen doplněk v Internet Exploreru.
    Oznamuje, že soubor byl filtrem SmartScreen nahlášen jako nebezpečný.

10. Nahoru  #3250
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013

Losos díky moc za rady v SZ o pro ostatní. Buďte rádi, že jsou lidi jako je právě LOSOS, KTERÝ JE TO POŘÁD a poradí a pomůže i úplnému amatérovi jako jsem v tomhle já.
    Ještě jednou díky a hodně úspěchu na tomhle foru.

11. Nahoru  #3251
    Nováček Avatar uživatele pantauleo
    Registrace
    Dec 2010

Jde v nejnovějším firmware V2.18B8* ESPN America? Děkuji za odpověď.

12. Nahoru  #3252
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012

Ne, nejde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 3 (členů: 0, nepřihlášených: 3)

Podobná témata

1. Naladění Ferguson Ariva 200 HD
    Od duff74 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1760
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 19:23

Pravidla přispívání