Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 55 z 217 PrvníPrvní ... 5455253545556575865105155 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 811 až 825 z 3252

Téma: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

1. Nahoru  #811
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007

Výchozí Re: Setting A200-37sat-V107B1p - 18/3/2011

Citace Původně odesláno od losos Zobrazit příspěvek
    Setting pro Arivu 200 HD pro 37 družic s firmware V1.07B1patch aktualizován 18.3.2011 v 15:00 hod. - (Celkem 2.483 TV programů + 85 rádií) - na 23,5°E přidán český Fashion TV (č. 66) a přidány a ubrány různé programy na různých družicích).

V Arivě jsem začátečník, předtím jsem používal GI. Arivu jsem zakoupil s kartou CS Link a s ofi FW a původním settingem to nebylo problém spustit. Když jsem nainstaloval V1.07B1patch+setting, vše se zdálo OK (FW + setting nainstalovány), ale žádný kanál nenaskočil - bez signálu. Nepodařilo se mi to rozchodit. Natáhl jsem zpět ofi FW + setting a běží to. Poraďte.

2. Nahoru  #812
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008

Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

Pravděpodobně jsi při nahrávání mého settingu postupoval chybně ! Kde a jak, to nevím, nic jsi o tom neuvedl...
    Použij návod z přiloženého textu "settingy", nebo se ozvi na Skype, podebatujeme o tom...
    Určitě to spolu zprovozníme ke tvé spokojenosti !

Nejnovější setting pro 37 družic s firmware V1.07B1patch (pro starý typ Ariv) a V2.08B4patch (JEN pro nový typ Ariv) ze dne 30/4/2011 + "Jak na to u Arivy..." + "settingy" je na str. 53. zde :
    http://www.tvfreak.cz/forum/showpost...&postcount=786
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 04-05-2011 v 18:28

3. Nahoru  #813
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007

Citace Původně odesláno od losos Zobrazit příspěvek
    Pravděpodobně jsi při nahrávání mého settingu postupoval chybně ! Kde a jak, to nevím, nic jsi o tom neuvedl...
    Použij návod z přiloženého textu "settingy", nebo se ozvi na Skype, podebatujeme o tom...
    Určitě to spolu zprovozníme ke tvé spokojenosti !

Nejnovější setting pro 37 družic s firmware V1.07B1patch (pro starý typ Ariv) a V2.08B4patch (JEN pro nový typ Ariv) ze dne 30/4/2011 + "Jak na to u Arivy..." + "settingy" je na str. 53. zde :
    http://www.tvfreak.cz/forum/showpost...&postcount=786
    Zkusil jsem nahrát V2.08B4patch (mám Arivu týden). Zdá se, že je vše v pořádku (až na to, že na některých kanálech v CS Linku mi nejde zvuk-myslím, že to asi není u mne...celý svět zvuk má). Díky za pomoc.

Tak ten zvuk je přeci jen na mém přijímači. Po přepnutí zvuk sice nenaběhne, stačí ale stačí zmáčknout tlačítko hlasitosti (přidat nebo ubrat) a zvuk naběhne...????? Závada??
    Naposledy upraveno uživatelem J.sto: 04-05-2011 v 19:11 Důvod: nové zjištění

4. Nahoru  #814
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010

prosím o informaci, nahrál jsem do arivi kterou jsem včera koupil, ten nová patch 2verze, a nejdemi posloucht HobyTV na helesatu píše mi zakodovano nevíte co by to mohlo být, ostatní programy s dolarem na téže družici také nejdou.

5. Nahoru  #815
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009

Pozri či máš zapnuté emu v menu-systém-systém tv-dole červený puntik editovat,alebo upraviť-ak nie cez 7799 aktivovať.No a potom treba prepnúť na niektorý program bulsatu a počkať-aby sa naćítali key,lebo sa menili.Ak nepôjde skúsiť na inom programe z ich ponuky počkať na načítanie.Niektoré už nejdu ako hd-čkové ani jeden už nejde.Na diema,alebo animal planet to skus.
    Mám žltú kartu.Mne toto fórum nechýba-ja som pomoc nikdy nepotreboval,ale rád som pomohol.Odteraz radí KamilZ.

6. Nahoru  #816
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010

červený puntík mám v systému a když na něj ťuknu tak se mi objeví kódy a různé kódovací algoritmy. jinak jak dlouho mám čekat na spárování těch programů čekal jsem včera minutu. a asi to bylo málo. jinak na thortu mi jdou asi dva dolarové programy. jinde na ostatních družicích mi také nejdou.

7. Nahoru  #817
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2010

Citace Původně odesláno od J.sto Zobrazit příspěvek
    Zkusil jsem nahrát V2.08B4patch (mám Arivu týden). Zdá se, že je vše v pořádku (až na to, že na některých kanálech v CS Linku mi nejde zvuk-myslím, že to asi není u mne...celý svět zvuk má). Díky za pomoc.

Tak ten zvuk je přeci jen na mém přijímači. Po přepnutí zvuk sice nenaběhne, stačí ale stačí zmáčknout tlačítko hlasitosti (přidat nebo ubrat) a zvuk naběhne...????? Závada??
    J.sto,

u programov, kde Ti blbne zvuk skús prestaviť na danom programe nastavenie zvuku - stlač zelené tlačítko a nastav iné ako normálne

8. Nahoru  #818
    Registrace
    Dec 2009

milasa minúta by mala stačiť-treba vyskúšať iný program.Nikdy som nerozmýšľal,alebo nezapätal som si na ktorom-proste par-krát som prepol a naskočilo.A aké ti nejdú-také čo si myslíš,že by mali ísť?Tie čo sú už vo fw ako bulsat,orf a austriasat,tnt -tie sa meniť nedajú a na ostatné treba key(občas canal+nl),alebo dcw a bis.Ak má zase niekto v settingu už vložené key-potom stačí nahrať len seeback.Alebo ak sa nechce vkladať ručne tak pri vypnutom emu použiť pc program vplug_server a cez cccam spojiť z pc-net k tomu netreba.
    Naposledy upraveno uživatelem kudma611: 05-05-2011 v 07:04

9. Nahoru  #819
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010

vyzkouším to odpoledne teď jsem v práci ozvu se až budu ladit zatím dík

10. Nahoru  #820
    Registrace
    Dec 2009

Nie že sa predreš v práci pri pc.Nie srandujem.Daj vedieť ako si pochodil-nech sa darí.
    Len tak mimochodom-ja osobne programy v emu nepozerám-naladím-odskúšam a tým to končí.Krátkodobá zábava.A aspoň motor občas preženiem.

11. Nahoru  #821
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010

já to mám také na odskoušení jestli si ho mám někde objednat v češtině. hobyTV

12. Nahoru  #822
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2010

inak pri nahrani or.fw 2,11b7 zo stranok mi idu na 23,5 vsetky nemecke ktore su inak zakodovane...zaujimave...
    Samsung LE 40C630 FULL HD SQ03 fw. T-MSX6DEUC-2001.0, Samsung UE32D4000
    Ferguson Ariva 200 HD fw. V2.18B2p + Ferguson Ariva 202E fw. V1.22B5p , Astra 19,2E + Astra 23,5e

13. Nahoru  #823
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010

nechodí mi to stále. chodí Vám někomu ten patch od lososa V2.08B4patch na helasatu bulgarsat arivu mám dva dny.

14. Nahoru  #824
    Registrace
    Dec 2009

No losos má setting z 30.4 2011 a 2.5.2011 sa menili key na bulsat.Treba na nejakom programe z ponuky(39E) chvíľu počkať-aby sa načítali.A v menu-system-system tv-aby dole bol červený puntik edit.Zapnutie a vypnutie emu v tom istom pod menu cez 7799.A emm musia byť na zapnuté(všetky 4 položky),aby zápisi prešli.

15. Nahoru  #825
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010

už to jde děkuji mnohokrát bylo to těmi zapnutými řádky.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 4 (členů: 0, nepřihlášených: 4)

Podobná témata

1. Naladění Ferguson Ariva 200 HD
    Od duff74 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1760
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 19:23

Pravidla přispívání