Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 143 z 227 PrvníPrvní ... 4393133141142143144145153193 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 2,131 až 2,145 z 3405

Téma: Ferguson Ariva 200 HD

  1. #2131
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    9

    V prílohe nového editoru je aj "BIss key edit instruction" Pri type je uvádzané všade " 0dd control word", ale v súboroch key pri posledných settingoch je type "8 bytes key". Ako to má byť správne pretože niektoré BISS kľúče fungujú ale niektoré nie. Napr. naposledy TRT HD pri futbale Barcelona-Osasuna. Chýba mi aj kľúč na trt 3 , ktorý som asi po 2 hodinách zapísal priamo v prijímači a funguje avšak musel som uviesť providera nie v poradí ako pokračuje ale skutočného 000003 a aj key 03, čomu vôbec nerozumiem, ale hlavne že to funguje!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2132
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    58

    zdravím,hlavně lososa,přeji mu pevné zdraví a krapet štěstí v novém roce,protože je pro tuto komunitu nenahraditelný.A už se těším,až si koupí DM-500HD,to bude hukot.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #2133
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    58

    TRTHD ti při fotbale nebude fungovat nikdy není BISS jako BISS,otoč na bulhary sice jen SD ale PL funguje,španělé jdou i na sport1/2-v SD
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #2134
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    56

    Nazdar páni,
    po nejakom čase som sem znovu zavítal a nestačím sa diviť čo sa deje. Ak môžete vysvetlite mi niekto význam priloženého súboru key.db
    Ak natiahnem do Arivy 200 cez Allcode+bootloader nový seting, má pre mňa súbor key.db automaticky nejaký význam, alebo sú v ňom len keksy ktoré musím zadávať do arivy ručne?
    Keksy z novších verzií setingov naťahujem cez seeback (alebo tak nejak) - funguje to tak ešte?
    Dík za odpoveď.

    Ariva 200HD s duo LNB s firmware V2.14B2patch
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #2135
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    698

    Seeback samozrejme dá sa použiť tiež,ale to key.db je výhodnejšie na editáciu cez program v pc a znovu nahratia do arivy.V aktualizácii cez usb je aj položka druhu aktualizácie-key.db.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #2136
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2,855

    Citace Původně odesláno od majkloun Zobrazit příspěvek
    zdravím,hlavně lososa....A už se těším,až si koupí DM-500HD,to bude hukot.
    Nekoupím, mám již VU+ DUO s VTI 3.0, uvnitř 2 TB harddisk a to mi zcela postačuje...používám to hlavně k nahrávání HD programů z 23,5°E, pro tento účel funguje bezvadně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #2137
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    56

    kudma,
    ktorý program prosím Ťa je na editáciu key.db?
    Môžeš dať aj link.
    Ď.
    PS: Dá sa použiť key.db z V2.17B3 do V2.14B2?
    Naposledy upraveno uživatelem dreamax.lp: 07-01-2012 v 19:40
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #2138
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    698

    Key editor http://www.tvfreak.cz/forum/showpost...postcount=2005
    Dá sa,ale prečítaj si settingi.txt od lososa čo tam popisuje,aby si bol v obraze o tých bisskách.Alebo v tom programe nanovo podľa názvov v tvojom settingu prerob biss názvy,alebo jednoduchśie v ariva editore otvor dump(zálohu) z arivy a premenuj názvy na také aké sú v key-len pokiaľ by si chcel vyuźívať pozerať tie programy-ináč to nie je potrebné-len kôli tým biss programom.
    Už idem pozerať tv-na dnes stačilo čumieť do noťasa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #2139
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    9

    TO: MAJKLOUN


    Prečo by TRT HD nemalo fungovať? - doteraz vždy išlo, problém je práve v BISS kľúčoch v novom editore. Dnes sa mi podarilo rozbehať aj "Ictimai TV" aj" NTV spor" priamou editáciou v prijímači, TRT
    HD na 42 E zatiaľ nie lebo ide celý deň FTA. V stredu budú dávať taliansky pohár tak to skúsim.
    Poznámka: Ictimai TV počas futbalu ide len po prepnutí z kanála NTV Spor inak nie !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #2140
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    56

    Jedna otázočka:
    Zoraďujem programy v ariva editore v PC, prečo sú programy prehádzané medzi sebou (23,5 a 19,2) a nie su po rade najprv z 19,2 a potom z 23,5? Pýtam sa preto, lebo som zoradil satelit 23,5 a keď som dal zobraziť všetky satelity (All services) programy boli rozhádzané medzi sebou. Je to celkom otrava presúvať po ich jednom medzi 500 programami! Alebo to tu ide aj hromadne ako v Arive?
    Ď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #2141
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    698

    Jedine v editore SetEdit a potom ešte raz uložené v ariva editore kôli správnosti do user database a default database.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #2142
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    56

    Kudma, Kudma,
    dík za pomoc, ale vravel kamarát: odmietam sa učiť obsluhovať niečo nové čo má viac ako dve tlačítka. Takže zostaneme pri starom a upracem to priamo v Arive. Ale dík za snahu!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #2143
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    533

    Citace Původně odesláno od vlastvs499 Zobrazit příspěvek
    rudlus:
    Používám pracně ručně vytvořený settintg z 2.14b2p ve 2.17b3p a k restartu nikdy nedošlo, takže problém ti vzniká zřejmě při editaci v pc. Zkus si tvoje nastavení přenést ne přes Allcode, ale přes user.db. Tak to dělám, samozřejmě, protože v pc needituji.
    Ještě můžeš zkusit zeditovat 2.14b2p (pokud někde nemáš uloženo tvoje bývalé nastavení) a jen nastavení přetáhnout do arivy na firm 2.17b3p.
    jasne ze nahranie dump cez usr.db bola druha skusana moznost.....ale problem ten isty...mozem prepinat medzi oblubenymi skupinami ale aj medzi programami v skupinach ale akonahle prepnem do skupiny HD a v nej chcem prepnut na iny kanal...reset...navrat k 2,14...s tym som nemal nikdy problemy...a kedze 2,17nepriniesol pre mna nic tak naco vymyslat...dopalilo to uz aj lososa ako tak kuakm..xuxixixi
    dakujem vsetkym a pockame si na nieco lepsie...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #2144
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    56

    Citace Původně odesláno od losos Zobrazit příspěvek
    Setting pro Arivu 200 HD pro 45 družic s firmware V2.14B2patch aktualizován 8/1/2012 v 04:00 hod. - (Celkem 2.588 TV programů + 120 rádií).

    Setting pro Arivu 100 HD (i 100E) pro 45 družic s firmware V2.14B2patch aktualizován 8/1/2012 v 04:00 hod - je to kopie výše uvedeného settingu vytvořená prostým exportem.

    Protože jsem se definitivně dopálil na fw V2.17B3patch, tak jsem se vrátil k starému osvědčenému V2.14B2patch.
    Tento má snad jen někdy chybky v synchronizaci zvuku s obrazem, ale jinak funguje lépe...
    A kúúrňa, ono to blbne?
    A to som chcel ísť s dobou a pred hodinou som natiahol V2.17B3 aj keď mi V2.14B2 fungoval super. No uvidíme, ak to bude blbnúť, vrátim sa k starému 2.14
    Naposledy upraveno uživatelem dreamax.lp: 08-01-2012 v 13:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #2145
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    698

    Len stále neviem čo vám blbne na novom fw.Čo ja mám zázračnú arivu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Naladění Ferguson Ariva 200 HD
    Od duff74 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1760
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 20:23