Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 180 z 224 PrvníPrvní ... 80130170177178179180181182183190 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 2,686 až 2,700 z 3356

Téma: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

  1. #2686
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    317  

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Co je nového v tom FW najdeš na Chomikuj a na AB (od Kudmy).

  2. #2687
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    694  Zobrazit alba uživatele

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Žere my nervy-a neviem či fw(2.18B2p),alebo AP(AP ako klient-krátky lan kábel do ativy).Odpája sa my občas pri prepínaní(ariva je cccam-klient).Na predošlom fw my to nerobilo a pred tým som mal na pevno kábel z routra.



  3. #2688

    vma vma je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    38  

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Citace Původně odesláno od kudma611 Zobrazit příspěvek
    Vyskúšaj a daj vedieť.Ďakujem vopred.Testeri poumierali za tú dobu čo si tu nebol.
    Zima sa skončila a testeri v lete iste neožijú . Ak nie sú veľké problémy, väčšina z nás sa radšej iba pozerá. Aj keď dnes je upgradovanie oveľa jednoduchšie ako v časoch povinnej RS232.

  4. #2689
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    694  Zobrazit alba uživatele

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Né veť toto.Za hodinu mám vyskúšané všetky fw aké ariva 200-vka mala.

  5. #2690
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    179  

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Na 13E -Supertennis HD, jede fta 11096 H, 29900.
    P-125Al,100,85,60Fe(od5w po 45e) IBUaIBP,A200,A202,nC+,SkylinkICE,TV-PTXP42S+LG50PQ3000

  6. #2691
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    33  

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Pro kudma výše:
    ...jo jo, přeně přesně...už mě to taky začíná štvát, při přepnutí mezi FTA a kódovanými programy už je to pomalu na vaření si kávičky...není nad V2.14B2p, tam veškeré sdílení fachalo OK...

  7. #2692
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    317  

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    ..a i proto bych ze 2.14b2p nešel, ani kdyby byl jakýkoli nový firm pozlacený....



  8. #2693
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    694  Zobrazit alba uživatele

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Ja som stále išiel na nových fw-aj idem zatiaľ.Raz ma naštve a vrátim sa k 2.17B3p.Poliaci píšu,že newcamd najlepšie šľape na 2.15B8p.Ja newcamd nepoužívam vôbec-od fw 1.7B1p stále cccam klient bez karty.

  9. #2694
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    33  

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Já jsem do vydání 2.18B2p jel na 2.14B2p, používal jsem newcamd pro sdílení. K tomu vplugserver na PC pro francouze, nl a espn. Na novém 2.18B2p se mi zamlouvá dcw a to, že můžu jet bez vplugserveru. Ideál bych viděl v kombinaci 2.14B2p a 2.18B2p - zachovat fungující sdílení newcamd + dcw (espn, nl, fr).

    Kudma, nemáš nějaké bližší spoluharcovníky polské, kterým by se dalo toto přetlumočit pro příští fw? Případně ještě doplnit o další z mého příspěvku (viz http://www.tvfreak.cz/forum/showthre...D-(2)/page175)

  10. #2695
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    694  Zobrazit alba uživatele

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Na tom pravom mieste nie.Poliaci majú podobné požiadavky.

  11. #2696
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    37  

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Zdravím,včera jsem dal verzi V2.17B3p ze str.171 a do ní pak přes Keydb poslední key z 23.4. co je u verze V2.18B2p.Na seznamu jsem nenašel Canalsat ani ESPN.Tak jsem je doladil ručně,ale vše zakódováno.Kde je chyba,mám nahrát ještě pouze userdb z verze V218B2p do té mojí ? Díky všem za rady.

  12. #2697
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2,823  

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Nepomůže ti nic, paket Canalsat jede u Ariv jenom s fw V2.18B2*. To bys věděl, kdybys trochu víc četl...
    To (a možnost použití DCW), je hlavní rozdíl oproti jiným fw.
    Další příjemná věc je ta, že EPG je u V2.18B2* na asi 7 a půl dne dopředu, naproti tomu u jiných fw je třeba jen na tři a půl dne - jako např. i u Ariv 202E. Z toho vyplývá, že V2.18B2* je v tomhle směru zatím nejpovedenější fw pro A200 HD.
    Tedy až na to přihlouplé nechtěné zapínání motoru...
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 26-04-2012 v 09:09



  13. #2698
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    37  

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Díky Losos,dal jsem tedy V2.18B2* a vše jde OK.Akorát dnes NL out,to se snad ale brzy dočkáme.

  14. #2699
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2,823  

    Výchozí Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Rádo se stalo...
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 27-04-2012 v 10:24

  15. #2700
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    57  Zobrazit alba uživatele

    Žárovka Re: Naladění Ferguson Ariva 200 HD (2)

    Citace Původně odesláno od kudma611 Zobrazit příspěvek
    Ariva Boot logo
    Mintajovi sa páčilo logo od alonza(ako v video tutor)-akurát chcel len ariva-bez 200.Ja som potom-lebo alonzo asi nečítal fórum-upravil alonzovo logo v after effect a prekryl 200 z stb ariva.
    Mintajziękuje, logo zostało wybrane i pewnie pojawi się w kolejnym patch.Ale nakoniec vybrali iné to čo dávajú teraz dvbxtreme.
    Potom vyrobili ešte jeden program.Ariva logo.V Logogo.rar je aj program patcher ako vo videonávode,Ariva logo a jedno logo.LogoViewer sa dá staihnuť-treba vygogliť.Je toho viacej.
    Ahoj chci si dát logo do DUMPU ale když to delám presne podle tvého videa po vložení JPG do programu TUXBOX kliknu na export m1v a ty máš na videu výsledek soubor 1.MPEG ale já 1.m1v a ten mi ARIVALOGOGUI nebere pozadí sem stáhnul na http://chomikuj.pl/SATEDU/Loga+Ariva nejsou 720x576 a tuxbox mi vypíše ješte jednu ikonu neco o 4:3 formátu když dám ne i ano výsledek je stejný soubor má velikost 59b to je málo napiš prosímte kde delám chybu,serial nemám v pc proto to chi dát pres USB DUPM..díky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

  1. Naladění Ferguson Ariva 200 HD
    Od duff74 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1760
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 19:23

Pravidla přispívání