Vyskúšaj a daj vedieť.Ďakujem vopred.Testeri poumierali za tú dobu čo si tu nebol.![]()
Vyskúšaj a daj vedieť.Ďakujem vopred.Testeri poumierali za tú dobu čo si tu nebol.![]()
Mám žltú kartu.Mne toto fórum nechýba-ja som pomoc nikdy nepotreboval,ale rád som pomohol.Odteraz radí KamilZ.
Co je nového v tom FW najdeš na Chomikuj a na AB (od Kudmy).
Žere my nervy-a neviem či fw(2.18B2p),alebo AP(AP ako klient-krátky lan kábel do ativy).Odpája sa my občas pri prepínaní(ariva je cccam-klient).Na predošlom fw my to nerobilo a pred tým som mal na pevno kábel z routra.
Né veť toto.Za hodinu mám vyskúšané všetky fw aké ariva 200-vka mala.![]()
Na 13E -Supertennis HD, jede fta 11096 H, 29900.
P-125Al,100,85,60Fe(od5w po 42e) IBUaIBP,A200,A202,firmwear vždy nové, SkylinkICE,Cyfra+,TV-PTXP42S,LG50PQ3000
Pro kudma výše:
...jo jo, přeně přesně...už mě to taky začíná štvát, při přepnutí mezi FTA a kódovanými programy už je to pomalu na vaření si kávičky...není nad V2.14B2p, tam veškeré sdílení fachalo OK...
..a i proto bych ze 2.14b2p nešel, ani kdyby byl jakýkoli nový firm pozlacený....
Ja som stále išiel na nových fw-aj idem zatiaľ.Raz ma naštve a vrátim sa k 2.17B3p.Poliaci píšu,že newcamd najlepšie šľape na 2.15B8p.Ja newcamd nepoužívam vôbec-od fw 1.7B1p stále cccam klient bez karty.
Já jsem do vydání 2.18B2p jel na 2.14B2p, používal jsem newcamd pro sdílení. K tomu vplugserver na PC pro francouze, nl a espn. Na novém 2.18B2p se mi zamlouvá dcw a to, že můžu jet bez vplugserveru. Ideál bych viděl v kombinaci 2.14B2p a 2.18B2p - zachovat fungující sdílení newcamd + dcw (espn, nl, fr).
Kudma, nemáš nějaké bližší spoluharcovníky polské, kterým by se dalo toto přetlumočit pro příští fw? Případně ještě doplnit o další z mého příspěvku (viz http://www.tvfreak.cz/forum/showthre...D-(2)/page175)
Na tom pravom mieste nie.Poliaci majú podobné požiadavky.
Zdravím,včera jsem dal verzi V2.17B3p ze str.171 a do ní pak přes Keydb poslední key z 23.4. co je u verze V2.18B2p.Na seznamu jsem nenašel Canalsat ani ESPN.Tak jsem je doladil ručně,ale vše zakódováno.Kde je chyba,mám nahrát ještě pouze userdb z verze V218B2p do té mojí ? Díky všem za rady.
Nepomůže ti nic, paket Canalsat jede u Ariv jenom s fw V2.18B2*. To bys věděl, kdybys trochu víc četl...
To (a možnost použití DCW), je hlavní rozdíl oproti jiným fw.
Další příjemná věc je ta, že EPG je u V2.18B2* na asi 7 a půl dne dopředu, naproti tomu u jiných fw je třeba jen na tři a půl dne - jako např. i u Ariv 202E. Z toho vyplývá, že V2.18B2* je v tomhle směru zatím nejpovedenější fw pro A200 HD.
Tedy až na to přihlouplé nechtěné zapínání motoru...
Naposledy upraveno uživatelem losos: 26-04-2012 v 09:09
Díky Losos,dal jsem tedy V2.18B2* a vše jde OK.Akorát dnes NL out,to se snad ale brzy dočkáme.
Rádo se stalo...![]()
Naposledy upraveno uživatelem losos: 27-04-2012 v 10:24
Uživatelů prohlížejících téma: 2 (členů: 0, nepřihlášených: 2)