...to je přesně ten "hon za nesmyslným pokrokem, jen aby se někomu plnily kasy..." a v pohodě se na to dívám i z IE6, ovšem bez naprosto zbytečných opičáren. To je právě ten rozdíl mezi konservativním a liberálním pohledem na svět.
...to je přesně ten "hon za nesmyslným pokrokem, jen aby se někomu plnily kasy..." a v pohodě se na to dívám i z IE6, ovšem bez naprosto zbytečných opičáren. To je právě ten rozdíl mezi konservativním a liberálním pohledem na svět.
IF IT AIN'T BROKEN, DON'T FIX IT
Ignored List: Antonín, Duncan66, quasi, maarkii, ladik1983, KOCOUR65, nuni78, Petr_2010/Petr_3010, jarod72pm, Panasonic650/700
mozno keby si sa zivil webdesignom , by si hovoril inak ..
Přesně za to jsem si dnes vydělal 4 tisíce... právě proto, že jsem to (tu web-stránku/publikační prg) udělal v IE6.
v IE6 sa daju robit stranky ?
Představ si, že ano, navíc pod OS W2K. On před vámi asi svět neexistoval, co??!
Pokial by IE6 (IE7 detto) podporoval definovane W3C standardy ako ma, tak by nebol nikde problem. Ibaze uzivatelia tvorili "optimalizovane" stranky pre tieto akoze browsery a potom sa cudovali, ze ostatne robili problem.
Nastastie sa to za poslednych par rokov otocilo. Proti M$, samozrejme.
STD : Je tam daky wysivig editor ? alebo ako ?
WYSIWIG nebo HTML přepínací.
no ja uz 10 rokov pouzivam Dreamweaver a nejak nepotrebujem nic ine .. Pamatam si , ze kedysi v Nestcape bol editor .. Ale to bolo v minulom tisicroci ..
Nějaká souvislost s možným odjezdem na dovolenou?
Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 01-07-2012 v 07:50
Ty jsi to normálně na mě prozradil. To se nedělá![]()
Praktická maturitní zkouška, téma "Hnojení chlévskou mrvou": http://www.nuov.cz/kurikulum/realiza...oru-vzdelani-1
Nechápejte to špatně, nezesměšňuji, je to práce jako každá jiná. Ale prostě jsem se při čtení průběhu zkoušky neubránil úsměvu...
Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 11-07-2012 v 19:41
Rychlé šípy reloaded: http://rsr.koisny.cz/
Normálně si mě naladil a jdu si zavzpomínat a prolistovat sešity Rychlých Šípů, co mám schovaný z konce 60-tých let![]()
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)