Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 61

Téma: HD na dvd

1. Nahoru  #31
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007

Výchozí Re: HD na dvd

-Mastering to stejne znova muxuje dohromady do VOBu
    -V tom neni ta chyba
    -Osobne o jakou chybu ted jde, jestli se ti to nezda nejde rict, je to v obecne rovine, tady pomohou jedine vzorky, original vs. enkoding
    -Procoder umi AC3 ?, ja ted nevim, snad ne,
    -Pokud jedes pres frame server tak dostanes stejne video a audio jinak

ted zalezi na Architectovi, aby video a audio vzal a nerendroval znova, to bych ted zkousel nez rendroval hodiny videa a pak bych zjistil , ze nevim jak dal, zkousej rendrovat nejake desetisekundove pasaze a z tech zkousej udelat DVD. Nemusis nic palit jen to autorizuj v Architectu na hardisk.

2. Nahoru  #32
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004

Citace Původně odesláno od didi38 Zobrazit příspěvek
    proc je lepsi delat zvlast audio a video?...
    Protože dohromady to dělají amatéři, co jim z toho pak leze cosi asynchronního a nemají to možnost ovlivnit...

Pro ai: Ne, CPC nemá ac3 encoder, proto si to dělám jinde a nebo to nechám udělat Scenarist.
    IF IT AIN'T BROKEN, DON'T FIX IT
    Ignored List: Antonín, Duncan66, quasi, maarkii, ladik1983, KOCOUR65, nuni78, Petr_2010/Petr_3010, jarod72pm, Panasonic650/700

3. Nahoru  #33
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009

jiste, renderuji jen kousky a zkousim..posilam obrazky v jpeg..original source, renderovani ve vegasu a pres frame server.zde je teda dobre videt rozdil mezi vegasem a frame serverem..je to opravdu mnohem lepsi..myslite ze tohle je tedy vysledna nejlepsi kvalita jakou lze dosahnout v tomto pripade? ( frame server )
    zkusim ten architect, kde se tam nastavuje aby se to znovu nerenderovalo? at neudelam neco blbe..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: frame server.jpg 
Zobrazení: 44 
Velikost: 202.2 KB 
ID: 13021   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: original.jpg 
Zobrazení: 42 
Velikost: 230.1 KB 
ID: 13022   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: sony vegas mpeg2.jpg 
Zobrazení: 40 
Velikost: 192.4 KB 
ID: 13023  

4. Nahoru  #34
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009

myslim ze vse probiha v poradku. bez dalsiho renderu v dvda..je tu ale problem s vypalovanim..pripravena slozka ( video ts a audio ) ma 4,3GB, DVDA mi ale hlasi ze je to moc..k neru potrebuji licenci, prijde mi zbytecne to instalovat, navic je moc objemny, da se to v dvda nejak srovnat, nebo budu muset stahnout nejaky vypalovaci program?

5. Nahoru  #35
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007

VIDEO_TS slozku ti vypali ImgBurn , free programek, Nero si do PC nepoustej,

6. Nahoru  #36
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005

..posilam obrazky v jpeg..original source, renderovani ve vegasu a pres frame server.zde je teda dobre videt rozdil mezi vegasem a frame serverem..
    Doporučuji zaměřit se na těch vzorcích na oblast přechodu mezi chlapcovým límečkem košile a vestou. Na tom je skvěle vidět rozdíl mezi kvalitou integrovaného resize ve Vegasu (zubatice) a filtrem Lanczos ve VirtualDubu. Jinak se ale z tvých ukázek nedá moc posuzovat kvalita, protože jsou to jen screen-shoty windows media playeru, který provedl další resizing a deinterlacing a kdoví co ještě...

..je tu ale problem s vypalovanim..pripravena slozka ( video ts a audio ) ma 4,3GB, DVDA mi ale hlasi ze je to moc..
    DVDA si občas vymýšlí, počítá, že něco prostoru "spolkne" menu. Pokud vytváříš DVD bez menu, je potřeba založit v DVDA projekt typu "Single movie" (nebo tak nějak se to nazývá, prostě bez menu).
    Rozhodně nenech Architecta nic enkódovat, dělá to mizerně. Audio mu vyrendruj přímo z Vegasu do AC3, video přes frameserver.

7. Nahoru  #37
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009

dobre vyzkousim..ale prevod do video ts ( .vob ) muzu delat v dvda? dochazi pri tomto prevodu k nejake kompresi? tusim ze ne, ale ujistuji se.
    jinak moc dekujib za vase odpovedi, moc mi to pomohlo

8. Nahoru  #38
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005

Ano, v DVDA se provede multiplex videa a audia do kontejneru VOB a vytvoří se struktura disku DVD.

9. Nahoru  #39
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009

dekuji dekuji..a co blu ray v dvda? zkousim i blu ray, ale dvda to prevadi do .iso..nemelo by to byt spis v BDMV aby to bylo prehratelne v beznych stolnich prehravacich blu ray?

10. Nahoru  #40
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007

ISO by melo byt ok, to ti taky vypali ImgBurn, pak jak to vypalis, zjistis, ze na tom disku budes mit tu zpravnou ztrukturu. Ja chapu ISO jako jakousi obalku. De facto media prehravace ti moho prehrat ISO i z hardisku. A softwarove prehravace taky, musis mit jen nainstalovany nejaky virtualni drive pro ty SW prehravace, treba MPC HD, ja pouzivam Virtual Clone drive od SlySoft, myslim, ze je to free, nebo to prislo z AnyDVD uz nevim. To pisu, ze bys mela kazdou strukturu vyzkouset nez to fyzicky vypalis abys nevyrabela tacky pod pivo.

11. Nahoru  #41
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2004

dekuji dekuji..a co blu ray v dvda? zkousim i blu ray, ale dvda to prevadi do .iso..nemelo by to byt spis v BDMV aby to bylo prehratelne v beznych stolnich prehravacich blu ray?
    Nemam DVDA ted u sebe, mam ale pocit, ze lze nastavit nejen ISO, ale i normalni strukturu BDMV. Prinejhorsim to rozbalis pomoci Daemon Tools, ci nejakym jinym softem.

12. Nahoru  #42
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009

no praveze sem nenasla kde by se to dalo ukladat i jako bdmv..jen jako iso..a iso neprehraje kazdy stolni prehravac

13. Nahoru  #43
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2004

Tak bohuzel, nahledl jsem do manualu a: umoznuje vytvorit na HDD pouze .iso.
    Pro rozbaleni je treba pouzit nejaky nastroj, jak jsem uvedl v predchozim postu. Dle meho je to ale otazka nekolika minut (pouze zavisla na rychlosti HDD), nebral bych tuto pritez jako limitujici.

Manual str. 173
    Naposledy upraveno uživatelem 1hroch: 14-09-2011 v 21:34

14. Nahoru  #44
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009

Citace Původně odesláno od ai Zobrazit příspěvek
    VIDEO_TS slozku ti vypali ImgBurn , free programek, Nero si do PC nepoustej,
    Chci se Tě zeptat, jaké připomínky k Neru máš?

Pak ještě jedna věc, asi jsem už slepej či málo náročnej, ale ještě jsem nenarazil na nic, co by se mi ve slušné kvalitě nevešlo na DVD DL.

15. Nahoru  #45
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007

Citace Původně odesláno od bastlir Zobrazit příspěvek
    Chci se Tě zeptat, jaké připomínky k Neru máš?

Pak ještě jedna věc, asi jsem už slepej či málo náročnej, ale ještě jsem nenarazil na nic, co by se mi ve slušné kvalitě nevešlo na DVD DL.
    v priloze je fotka nainstalovaneho ImgBurn v systemu, je toho snad 3MB v adresari a nezaplnuje system vecmi nepotrebnymi, a je to free, vypalis co potrebujes

Pro DL je snad ImgBurn doporucovany taky snad. DL jsem ani nikdy nepotreboval. Hodina a 15 minut se na DVD vzdy vejde solidne zenkodovana. (NTSC, pro PAL se to teoreticky trosicku lisi mozna).
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ImgBurn.JPG 
Zobrazení: 19 
Velikost: 29.3 KB 
ID: 13063  

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Pravidla přispívání