No jo, to "zvládne" i můj WD TV Live, akorát že ho nepřehraje.![]()
stani : myslis ako ze ho nezdekoduje ? no ved to je logicke .. ved nema ani vystupy na to .. naco by to bolo dobre ? ved sa pocita s tym , ze mas vonku receiver ..
Zdravím majitele Dune HD max!
Zakoupil jsem jej včera, k tomu doporučený HDD WD 2T 5400 (WD20EARS). Ovšem nedaří se mi disk naformátovat. Nejdříve jsem stáhnul aktuální firmware, až pak jsem vložil disk a spustil formátování. Již při prvním pokusu to po chvíli zahlásilo nějakou chybovou hlášku a formátování se nezdařilo. Všechny další pokusy znamenají během formátování zatuhnutí celého přístroje, nic nereaguje a musím přístroj natvrdo vypnout. Vím, že se na tomto fóru řešilo před časem něco podobného, ale myslím, že to není přesně můj problém. Dělám něco špatně já nebo bude vadný disk či celý přístroj? Bohužel nemám jiný HDD, který bych vyzkoušel.
Díky předem za radu...
Vytvořil jsi systémový disk?Pokud ne,tak postupuj podle tohoto návodu:
http://forum.hdprehravace.cz/viewtopic.php?f=18&t=155
Dune HD Max
http://jiritous.sweb.cz/
Systémový disk jsem nevytvořil. Měl jsem za to, že se vytvoří při formátování disku, protože to hlásilo, že vytváří dva oddíly, ale právě tady se to zaseklo a nešlo s tím pohnout. Nakonec jsem ten disk nechal otestovat a je skutečně vadný. Ihned jsem zakoupil jiný s označením EARX (SATAIII). Formátování proběhlo bez problémů. Jen ještě ověřím, zda se vytvořil systémový disk.
Vymenil jsem Popcorna C200 za Dune Max a zatim zklamani, cekal jsem vic. Chybi mi treba skok pomoci numerickych tlacitek, funguje pouze u avi, u C200 u vseho.
Max nevidi sdilene slozky z PC, nedodelany stroj i po takove dobe na trhu.
Netuším co myslíš skokem numerickým tlačítkem,ale to normálně funguje u jakéhokoliv formátu,včetně BD.
Sdílení v domácí síti funguje taky.To si to taky musíš nastavit.
Než si začneš stěžovat,tak se seznam s přehrávačem...
skok s numerickymi tlacitkami je ze 0 je zaciatok .. 1 je 10% .... 9 je 90%
Doporučuji vytvářet systémový disk na SD kartu min velikostí 8Gb.V dune naformátovat na EXT3.Co se týče formátování HDD 2TB bych provedl formát v PC přes program Partition Wizard.HDD není nutno formátovat v Dune.Při použití disku tak velké kapacity má dune problém s
UTÁHNUTÍM tak velkého disku.U maxe bych respektoval toto doporučení:řeloženo odtud
http://dune-hd.com/firmware/hw_compat/
HDD modely, které budou používány jako vnitřní HDD.
Pro hráče modely podporující interní HDD (jako Dune HD Mini, Dune HD Center, Duna HD a Duna HD Základní báze 2.0, Duna HD Základní 3.0, Duna HD Max, Duna HD Inteligentní H1, Dune HD Inteligentní D1), zvažte prosím následující doporučení:
Použít HDD s vhodnou úrovní tepelné emise. Přesné vhodné HDD modelů může záviset na různých faktorech, jako je okolní teplotě a hráče chlazení a proudění vzduchu podmínky. Obecně se doporučuje používat modely HDD s nejmenší možnou hodnotu otáček (např. 5400 RPM), nejmenší možný počet ploten (např. 1 nebo 2 tácy) a speciálně optimalizované pro snížení spotřeby elektrické energie a tepla a pro použití uvnitř / V zařízení (např. Western Digital řady Green Power).
Například, HDD modely, jako je Western Digital WD5000AACS (500 GB, 5400 RPM, 2 tácy) a Seagate ST31000528AS odst. 1000GB, 7200 RPM, 2 tácy) jsou typicky vhodné.
HDD modely s vysokou výrobu tepla, jako je Seagate ST31500341AS (1500 GB, 7200 RPM, 4 tácy) nejsou vhodné a nesmí být použit.
Ani ne pres SMB, ale vytvoril jsem sitove slozky.
Zajima me hlavne proc nefunguji ta numericka tlacitka u BD a DVD.
Naposledy upraveno uživatelem axicom: 29-06-2012 v 07:23
Takže ty jsi na PC neměl nic nasdílené? Myšleno tak, že jsi neměl nastavé složky ke sdílení v síti?
Ano mel, Popcorn je normalne videl ale DUNE ne, musel jsem nainstalovat NFS Server a v DUNE vytvorit odkazy na sitove slozky, tak ze tam mam DVD, MP3 a HD.
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)