Suhlasim .. napriklad tento hra celkom v pohode ..
http://www.zvuk.sk/produkt/dynaudioa...up-102748.html
Suhlasim .. napriklad tento hra celkom v pohode ..
http://www.zvuk.sk/produkt/dynaudioa...up-102748.html
Samsung LE40B650, Version: AA03
SW ENGINE : T-CHELEU-1003.2, MODULE : T-CHL7DEUC-2004.1 patched by SamyGo fimware patcher 0.24 (bigger subtitles, AR Fix V2, Audio Stream Switcher, SamyGO DCA / DTS, PVR+, and more....)
MICOM : T-CHL7DEUS-1005, SDAL-4.2.27-0190, RFS:25_64_512-26 T-CHL7DEUC
bavíme sa o cenovke 1 000 Kč, kde je úplne jedno, čo si kúpiš.
*SAMSUNG 46M86BD+ PS3+ XTREAMER PRO + CANON LEGRIA HF200+ SONY DSC-HX9V + VANTAGE HD 6000 + X TREND ET6500 + AV RECEIVER ONKYO TX-SR 508E + YAMAHA NS SERIES +SW JAMO
*****IGNORE LIST : PaJaSoft , mmmm., panasonic650/700, joeh*****
BM5a mk2 som pred tromi tyzdnami pocuval u byvaleho kolegu v novom studiu a musim povedat , ze mi prisli velmi prijemne .. V starom studiu sme mali AIR20 , co je trosku inde , ale BM5a mk2 je fakt dobra bedna .. Spominany SUB sme pocuvali este so starsimi BM5A , a porovnavali sme to s AIR6 (kere teda na 6" hraju brutalne dole) , a celkom by som nevedel povedat vytaza ..
Inak , ked uz tu offtopicujeme, tak minuly tyzden sme si robili u kamarata v obchode male porovnanie KRK monitorov .. a musim povedat ze VXT4 je paradna bedna , za maly peniaz (~300EUR/kus) .. basov sem tam trosku chybaju , ale neni to kryticke .. zato to ma paradny priestor .. zasol som , co z takej malej bednicky ide .. potom sme to este porovnali s VXT6 a VXT8 a tam bolo len viac basov .. priestor uplne rovnaky .. Fakt odporucam vypocut ..
vivid : mozno som nemal stastie .. ale cretivy do 1000 korun co som pocul , hrali velmi zle .. co hralo pocuvatelne , boli dake Gigaworks ale tie uz stali okolo ~2000 ..
njn, nemyslel som za 1000, skor z tych lepsich (a aj drahsich).
Mimochodom doma mam (v detskej izbe) vlajkovu lod creative GigaWorks T3. Takze viem, co sa da od toho ocakavat a ako to hra v porovnani so skutocnym hifi....
Ono dnes uz nie je HiFi ako HiFi, vacsinou vitazi marketing a nablyskane cacky, staci ist pozriet na vystavu HighEnd (kvalitou kazdorocne upadajucu), tusim bude buduci vikend v BA
![]()
artam : bol som tam minulu rok prvy krat, a bola tam kopa vybornych veci .. Trebars PMC sa mi velmi pacili ..
artam> co narobis, ved aj to su obchodnici, ktori to chcu len predat (segment ako ktorykolvek iny, dokonca podstatne horsi na seriozne a objektivne porovavanie. Zvuk sa totiz "na webe" z diskusii porovnat neda).
Díky všem za zájem,podle vašich odpovědí jsem nakonec přímo na prodejně podle zvuku vybral tyto "Repro Genius SW-V1250, 2.1",DÍKY i panu Maškovi za opravu
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)