Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 8 PrvníPrvní ... 2345678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 106

Téma: SAMSUNG LE40C570 - rady, nastavení, zkušenosti ...

1. Nahoru  #61
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lerby
    Registrace
    Feb 2010

Výchozí Re: SAMSUNG LE40C570 - rady, nastavení, zkušenosti ...

Citace Původně odesláno od David Lister Zobrazit příspěvek
    No právě o tom přece píšu, jako by byl přehrávač souborů nastavený na 0-255 místo 16-235. Nehrál jsem si tím dlouho, ale myslím, že změna nastavení černé v modu "přehrávač" nebyla možná.
    Default je player nastaveny na 16-235. Ale ved jasom a kontrastom si to nastavis ako treba. Akurat ze ti bude vsetko okolo obrazku svietit na urovni 16.

EDIT: Na C650 si media player pamatal zvlast nastavenie pre obrazky a zvlast pre filmy. Na mojej B650 je toto nastavenie spolocne.
    Naposledy upraveno uživatelem lerby: 11-04-2010 v 17:09

2. Nahoru  #62
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010

Zajimalo by men jak funguje EPG pres satelitni tuner. Mle jsem puvodne zajem o panasonic G15, ale docetl jsem se ze EPG tam nefungoval spravne. Zobrazil jen informaci o programu, ale uz ne podrobny popis. Jake mas s tim zkusenosti? Nejake fotky by take nebyly spatne

3. Nahoru  #63
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010

Výchozí Re: SAMSUNG LE55C670 - rady, nastavení, zkušenosti ...

Uvažuji o modelu LE C670 ve velikosti 46" nebo 55" zejména kvůli DVB-S tuneru a USB movie. Máte někdo zkušenosti s úhlopříčkou 55"? Budu se na ní dívat z cca 4m. Jako zdroj signálu bude především DVB-S v HD rozlišení, ale ve velké míře i SD rozlišení. Mám trošku strach jestli bude SD na takto velký obrazovce koukatelný. Říkám si, že když na to mám místo a jsem ochoten investovat cca 45t tak ať to stojí za to. Na druhou stranu bych nerad na tom byl hůř než teď, kdy mám 42" Philips HD ready cca 3 roky starý. Jako kompromis by mohl být 46" model. Díval jsem se na ČT1 v SD na 55" v Datartu a bylo to nic moc. Prodavač to komentoval slovy, že to jsou špatný rozvody v obchodě...

Druhý dotaz mám k třídění kanálů. Lze setřídit programy z více družic (typicky astra 19,5°a 23,5°) a třeba pozemního digitálu za sebou v různém pořadí a jednoduše projíždět tlačítkem PROG(+/-) nebo se to musí dá setřídit pouze pro každý satelit a pozemní digitál zvlášť a pak se mezi nima přepínat. Takto to funguje na SONY EX705 a maximálně to lze vylepšit přes skupinu oblíbené.

Moje představa je na začátku setřídit na pozice třeba 1-30 to co chci sledovat jako výběr ze všech družic a DVB-T a pak jenom projížďět PROG(+/-). Žádný přípínání mezi satelitama a DVB-T.

Díky pokud mi někdo odpoví.

4. Nahoru  #64
    Nováček Avatar uživatele filda2003
    Registrace
    Feb 2007

EPG: EPG je funkční s možností nastavení časovaného sledování (v určitou dobu přepne na nastavený kanál). Při zapnutí TV je EPG prázdné a pro jeho naplnění je potřeba spustit vždy minimálně každý program v rámci jednoho transpondéru. tzn že pokud přepnu na ČT1 tak mi EPG načte zároveň i ČT2, ČT24 a ČTHD ale nic víc. Jakmile přepnu na Nova tak načte i Nova Cinema atd.

DATART: Jestli v datartu mají špatné rozvody tak už je nemají dobré nikde .... právě v těchto obchodech musí mít co největší kvalitu obrazu aby se dobře prodávalo ... jestli se prodavač vymlouvá tak se jen vykrucuje.

TŘÍDĚNÍ: Můžeš třídit z více satelitů najednou .. ale nedáš do toho pozemní.
    Máš 3 okruhy oddělených programových okrůhů - anténa (digitál i analog), kabelovka (digitál i analog) a satelit. TZN: mezi satelitama přepínat nebudeš ale na DVB-T musíš přepnout jiný seznam kanálů.
    Jinak relativně složitě se seřazujou kanály .. ale jde to

5. Nahoru  #65
    Je tu občas Avatar uživatele steveboss
    Registrace
    Mar 2010

Citace Původně odesláno od lerby Zobrazit příspěvek
    Pokusil som sa nafotit nieco aj ja na B650 s panelom SQ04. Je to otocene kvoli interferencii ccd matrice fotoaparatu s matricou lcd. Fotene pri uhle 0 a 45 stupnov. Oproti AUO panelom farby iba blednu a nemenia sa.

Na obrazkoch s dievcatami svietia iba okraje tv na obrazku je cierna "cierna"
    Citace Původně odesláno od filda2003 Zobrazit příspěvek
    Ty paterny se nedaj pořádně odfotit ... mám jen černobílou a to nic moc
    Doufám že to má alespoň nějakou vypovídající hodnotu.
    Ahojte,

v prilohe su testovacie obrazce, ktore pouzivam ja na nastavenie spravneho obrazu...
    Připojené soubory Připojené soubory

6. Nahoru  #66
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010

Ahojte, takisto som v stadiu rozhodovania nakupu novej telky. Bude to dost velky skok z kvalitneho 100Hz Philipsu CRT s perfektnym obrazom z kablovky na velky LCD. Philips pomaly doziva, takze to chce nieco nove. Bohuzial musim konstatovat, ze pokial nie je FullHD TV krmene HD signalom obraz oproti 12 rocnej CRT katastrofa. Pozorovaciu vzdialenost si mozem prisposobit v obyvaku od 3,6 az na 4,35m.

Na tieto vzdialenosti mi pripadala idealna 50˝ obrazovka. Nakoniec som od vybrateho Sam PS50C7000 ustupil kvoli udajnym nevyhodam plaziem. Momentalne sa rozhodujem medzi C630, C650 a C670, bud v 46˝ alebo v 55˝. Tiez som trochu vyplaseny z nazorov niektorych cerstvych majitelov co tvrdia, ze panely im piskaju. Ako hlavny zdroj signalu by mal byt Skylink. Z toho vyvstava niekolko problemikov:

Zobrat C670 s vyhodou jedneho ovladaca, ale bez moznosti nahravania, alebo C630/C650 + linux HDTV Satreceiver s nahravanim?

Robi sa konecny SD upscaling v TV alebo v receivery, co je kvalitnejsie?

Ako C670 upscaluje SD programy so Skylinku, neseka sa, je obraz porovnatelny s upscalovanym DVD?

Kolko TV trva prepinanie medzi jednotlivymi kanalmi?

Je schopny prepinat medzi 2 druzicami?

Tiez neviem ci by upscalovany SD signal nebol uz trochu silna kava na 55˝ paneli? Naopak musim povedat, ze v predajni som si z mojho USB kluca pozrel na Sam LE52B750 DivX nejakych 640x300 a bol som dost prekvapeny z celkom pekneho obrazu.

Dakujem za odpovede a uvital by som nejake foto upscalovaneho obrazu.
    Naposledy upraveno uživatelem pratel: 28-04-2010 v 15:30

7. Nahoru  #67
    Nováček Avatar uživatele adlib
    Registrace
    Jan 2009

Já vlastním 40c670 a mám ji na 3 metry, 46 by na tuto vzdálenost už byla opravdu velká. Přepínání satelitních kanálů Skylink je naprosto v pohodě, předtím jsem měl Arivu 200 HD a je to zhruba stejné. Problém je pouze u kódovaných kanálů v HD, kdy to trvá cca 4-5 sec., ale to může být použitým modulem(mám starší verzi software). Upscalink z SD je různý. Záleží na zdroji, někdy je obraz naprosto krásný a někdy se na to nedá dívát, ale určitě záleží jak kvalitní je obraz v originále a jestli je půvosní obraz 16:9, páč když to upscaluje ze 4:3 na 16:9 tak je tam samozřejmě mírná deformace. V podstatě se nejedná o upscaling, ale pouze o roztažení obrazu na celou obrazovku. Ale jinak můžu říct, že pokud má televize pořádný vstupní zdroj, tak je obraz nádherný. Přepínání družic funguje naprosto standardně jako u normálního saťáku.

8. Nahoru  #68
    Je tu občas Avatar uživatele steveboss
    Registrace
    Mar 2010

Citace Původně odesláno od pratel Zobrazit příspěvek
    Ahojte, takisto som v stadiu rozhodovania nakupu novej telky. Bude to dost velky skok z kvalitneho 100Hz Philipsu CRT s perfektnym obrazom z kablovky na velky LCD. Philips pomaly doziva, takze to chce nieco nove. Bohuzial musim konstatovat, ze pokial nie je FullHD TV krmene HD signalom obraz oproti 12 rocnej CRT katastrofa.
    Tak to sa mylis, ja som mal predtym 12rocny 100Hz Philips, presiel som na 37" Samsung a kvalita aj pri SD signali isla rapidne hore

Momentalne sa rozhodujem medzi C630, C650 a C670, bud v 46˝ alebo v 55˝.
    Staci ti C630/650 a 46". To, co oficialne odporucaju vyrobcovia TV, toho sa nedrz, je to kvoli tomu, aby sa im predavali vacsie obrazovky. Vzdialenost si vypocitaj: uhlopriecka v cm x 3, t.j. 117 x 3 = 351 cm.[/QUOTE]

Zobrat C670 s vyhodou jedneho ovladaca, ale bez moznosti nahravania, alebo C630/C650 + linux HDTV Satreceiver s nahravanim?
    Jednoznacne TV + HDTV s nahravanim.

9. Nahoru  #69
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007

Citace Původně odesláno od steveboss Zobrazit příspěvek
    Tak to sa mylis, ja som mal predtym 12rocny 100Hz Philips, presiel som na 37" Samsung a kvalita aj pri SD signali isla rapidne hore

Staci ti C630/650 a 46". To, co oficialne odporucaju vyrobcovia TV, toho sa nedrz, je to kvoli tomu, aby sa im predavali vacsie obrazovky. Vzdialenost si vypocitaj: uhlopriecka v cm x 3, t.j. 117 x 3 = 351 cm.

Jednoznacne TV + HDTV s nahravanim.[/QUOTE]
    -vem 55 nebo klidne 60 , pak budes litovat clovek si strasne rychle zvykne ....
    -630
    -jednoznacne samostatny satak , ten prashid bez funkci co cpou do tv si koupi jen blazen co se pak chlacholi ze za ten litr usetril a nemusi mit dalsi krabicku ....

10. Nahoru  #70
    Je tu pořád Avatar uživatele jis
    Registrace
    Aug 2008

Žárovka Re: SAMSUNG LE40C570 - rady, nastavení, zkušenosti ...

Citace Původně odesláno od adlib Zobrazit příspěvek
    Já vlastním 40c670 a mám ji na 3 metry, 46 by na tuto vzdálenost už byla opravdu velká.
    Mám 40", sledujeme ze 2m a velká není. Záleží velmi na kvalitě vstupního signálu. Po roční zkušenosti příště půjdu do ještě větší.
    SAMSUNG LE40B750U1WXXH SQ01 T-CHL7DEUC-2004.1 (Telnet, StartUp Script, VideoAR Fix 2, Big Yellow Subtitles, CIFS Mount on Virtual USB); Onkyo HTX-22HD + SKS-11, WDTVL, Maximum T-1300, Optex 8891-HD, DVD-1080P9, Synology USB Station 2 + 2x Samsung S1 Mini 200GB EXT4 (3.8W+0.6W+0.6W=5W idle consumption)

11. Nahoru  #71
    Registrace
    Jan 2009

Tak dnes jsem na 40c670 zprovoznil internet. U YouTube i Picasa lze použít nastavení vlastního účtu. Přehrávání je bezproblémové a po chvíli používání je i celkem snadné a svižné. DLNA funguje taky bez problémů. Jen mne celkem překvapilo, že internet se zobrazuje v celém okně (viz obrázeky v příloze) a to včetně počasí a nelze tyto informace zobrazovat v postranním okně nebo na spodní liště.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P4300089.JPG 
Zobrazení: 366 
Velikost: 1.33 MB 
ID: 6136   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P4300095.JPG 
Zobrazení: 377 
Velikost: 1.24 MB 
ID: 6137   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P4300091.JPG 
Zobrazení: 360 
Velikost: 1.40 MB 
ID: 6138   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P4300092.jpg 
Zobrazení: 348 
Velikost: 784.8 KB 
ID: 6139   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P4300094.JPG 
Zobrazení: 363 
Velikost: 1.32 MB 
ID: 6140  
    Naposledy upraveno uživatelem adlib: 30-04-2010 v 15:28

12. Nahoru  #72
    Je tu pořád Avatar uživatele jis
    Registrace
    Aug 2008

Otázka Re: SAMSUNG LE40C570 - rady, nastavení, zkušenosti ...

Citace Původně odesláno od adlib Zobrazit příspěvek
    Jen mne celkem překvapilo, že internet se zobrazuje v celém okně (viz obrázeky v příloze) a to včetně počasí a nelze tyto informace zobrazovat v postranním okně nebo na spodní liště.
    YouTube a Picassu má loňská řada B také na celou obrazovku, ale počasí naštěstí ne. Nakonfigurovat to opravdu nejde?

13. Nahoru  #73
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010

Koupil jsem si v pondeli LE46C670. Mam k tomu modul SMIT CryptoWorks a stanice ladim pres CSlink. Naladil jsem vcera CT1, CT2, CT HD, Prima, ... ale nesla mne Nova, Nova Cinema, Nova HD. Nasel jsem si kmitocet kde Nova vysila (http://www.parabola.cz/cz-sk/cs-link/). Zadal jsem rucne kmitocet 12070 a rychlost 27500. Protoze kmitocet 12070 nebyl v prednastavenych musel jsem jej zadat jako novy spolu s rychlosti 27500 a polarizaci horizontalni. Kvalita signalu byla 0 a zadne nove stanice se nenasly. Nevite kde je problem?

14. Nahoru  #74
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010

Citace Původně odesláno od jis Zobrazit příspěvek
    YouTube a Picassu má loňská řada B také na celou obrazovku, ale počasí naštěstí ne. Nakonfigurovat to opravdu nejde?
    Ahoj, já mám UE46c6500 (nicméně předpokládám, že princip je u obou modelu stejný) a taky jsem nikde nevypátral, jak to nakonfigurovat, aby to nebylo přes celou obrazovku.
    BTW jsem se pokoušel v servisním menu změnit zemi, abych mohl vyzkoušet Yahoo widgety a nikde jsem to taky nenašel.....vypadá to, že u letošních modelů je to v servisním menu malinko jinak

15. Nahoru  #75
    Registrace
    Jan 2009

JJ asi to tak bude, což je podle mne krok zpět. Když se podíváš na videa na Youtube s widgety loňských modelů, tak je to mnohem uživatelsky přívětivější. Můžeš sledovat TV a v málém okně mrknou na počasí, kurzy měn a pod. U nových modelů se sledování TV přeruší, což je pěkně naprd.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

1. SAMSUNG LED TV UE40C6500 - rady, postřehy,zkušenosti
    Od klasek v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 506
    Poslední příspěvek: 20-03-2013, 07:24
  2. Plazma: SAMSUNG PS50C680 (nastavení, rady, zkušenosti)
    Od paulop v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-02-2011, 20:05
  3. LCD: samsung ue32c6000-zkušenosti a rady
    Od Fergus v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-10-2010, 18:33
  4. LCD: Samsung LExxC750 rady, zkušenosti
    Od Krist v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-09-2010, 10:32
  5. LCD: Samsung LE46C650 - zkušenosti, rady,...
    Od Miliondj v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-05-2010, 10:45

Tagy pro toto téma

Pravidla přispívání