zaujimave tiez presli na Realtek chipsety...tak isto ako novy
Tvix 6600.......
asi na tom nieco bude..otazka je ,ako dlho budu vychytavat muchy noveho firmwaru.....
Sigma je dlhodobo velmi problematicka .. pre developerov nocna mora ..
ja už ho mam doma, prijde mi dost dobry (zvlast za tu cenu) ale nemozem rozchodit
externe titulky (idu iba u DVD a MKV ked su v kontajneri), uz som aj pisal na technicku podporu tak uvidim. Mate s nim niekto podobny problem? Je mozne ze som trotl
....nemám tento přehrávač, ale zkus přejmenovat soubor titulků tak aby měl stejný název jako video soubor, jestli to tak nemáš.
Ahojda, mas tam nejnovejsi FW? Prehravac budu zkouset koncem tydne, ale kdyz kouknu na umax stranky tak tam je :
Firmware pro egreat EG-R1 verze 1.0.2.1 (9.11.2009) Nový firmware : - české OSD menu - české titulky - Podpora BT/Samba - podpora BDMV a BD ISO - optimalizace TS přehrávání - podpora externích fontů u subtitulků Ovladač ke stažení zde
Je par dni stary, tak to chce nahrat ... Je to novy prehravac, novy FW bude kazdou chvilku a nez se to odladi ...
ju novy FW tam uz mam, nalil som to do neho hned druhy den. Titulky som uz taky nejak rozchodil, nic budem si muset dycky nazev film a sutitle nejak sladit. Vcul skusam tu sambu ale nato abych rozjel HDD ho musim najprv naformatovat cez Media Centrum. Co som si este tak vsimol za bug je ze ked si nasdilim nejake subory tak mi cez MC slapu super. Ked som vsak do sdilenej slozky presunul ze slozky download subor .iso tak mi MC hlasi invalid file, je tp blbost lebo 1. hned vedla je druhe iso ktore tam bolo uz predtym nez som zacal slozku sdilet a slape a 2. VC player z PC ho prehra bez problemu. NAvyse nenacita ani standard DVD ulozene v PC ktore bolo do sdilenej slozky pridane...
Tak to je dobre ze ty titulky chodi ... jeste jsem nemel cas ho ozkouset, muzes mi prosim odpovedet na ansledujici ?
1. Externi titulky tedy funguji vcetne cestiny, ale titulky musi myt stejna nazev jako video ?
2. Zvlada uz tento firmware DVD z iso nebo adresare vcetne menu a kapitol?
3. Jde obraz nejak zoomovat ( pro vyplneni cel obrazovky na plazme )
4. Jestli vis jeste o nejakem problemu, napis ho pls ...
Diky moc a mej se ...
1. Externi titulky tedy funguji vcetne cestiny, ale titulky musi myt stejna nazev jako video ?
yes
2. Zvlada uz tento firmware DVD z iso nebo adresare vcetne menu a kapitol?
yes
3. Jde obraz nejak zoomovat ( pro vyplneni cel obrazovky na plazme )
yes
4. Jestli vis jeste o nejakem problemu, napis ho pls ...
problem co som spominal: nasdilim v pc slozku, nalogujem sa do nej cez EG. vcul do nej z z inej nesdilene(PC to PC) pridam subor a EG ho neprecita, stalo sa mi to s ISO, DVD ale mp3 fungoval...divne
este bych doplnil ze podpora z teamu UMAX je dost slusna, odpovede v ramci daneho dna...
skusal nekdo z vas instalovat tu sambu? mne vcera ani za boha nesla...skusal som vsetko mozne, balicek stahnuty z Umax stranek....pisal som aj do Umaxu tak uvidim co odpisu
Je mozne posunovat obrazem nahoru a dolu? Napriklad mam sirokouhly film nahore i dole oramovany cernym pruhem, takze si obraz posunu nahoru a titulky budu mit ve spodnim cernem pruhu.
Nemam na mysli funkci zoomu, ale posun obrazu.
tak toto netusim...skus e great podporu na strankach UMAX
chtel bych se zeptat, jak prepinate audio stopy pres ktere tlacitko
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)