Zdravim. Potrebuju pomoct pri zachytavani videa z TV karty. Pouzim programy PowerVCR II a VirtualVCR. U kazdeho z nich mam problem.
PowerVCR - Vytvoril jsem si vlastni profil z VIDEO CD, abych mel FPS 25.000 a nastavil jsem vystupni format na Mpeg 1, abych to potom otevrel ve VirtualDubu. Mpeg 2 mi virtualdub odmita nacist. A jelikoz nahravam dlouhe hodiny z TV tak je vysledny soubor moc velky tak ho chci pres virtualdub prevest do avi a pouzit kompresi. A zde nastava problem. Po prevedeni se mi rozjede zvuk a obraz. Najednou to nesedi a nevim cim to je. Video se vetsinou zkrati oproti originalu, ale to jen jak kdy a pokud ne, tak zvuk stejne postupem casu prestane sedet. Na zacatku ok ale po par 10 sekund uz je to v haji. Poradite mi nekdo cim to je?? Jeslti mam nejak spatne nastaveny virtualdub nebo mam pouzit nejaky jiny program, bud pro nahravani nebo pro kompresi??? Dik.
VirtualVCR - V tomhle programu je vse ok, protoze primo umozneje pouzit kompresi a nemusim to delat pres nejaky jiny program. Ale nemuzu porad sedet u komplu a cekat az budu chtit neco nahravat a nevim jak v tomto programu nastavit, aby se nahravani spustilo v urcitou dobu samo. nevite jak na to??? Nikde v nastaveni jsem to nenasel. Je tam jen moznost jak dlouhou chcete nahravku, ale spustit to stejne musim sam. v PowerVCR se to dela pres hlavni panel, je tam na to primo vlastni mod, ale tady nic. Dik za vsechny rady.

Odpovědět citací

.
A sorry, splet jsem si názvy aplikací. Zaměnil jsem PowerVCR za WinfastPWR (dodávaným k TV kartám