všechno super,ale jsem fakt začátečník a nikde jsem nenašel,co je to ,,patchování". Prostě jak to mám udělat.Zkoušel jsem různý možnosti a TV mi hlásí stejný FW. Asi je to se mnou otrava,ale učím se. Díky moc
všechno super,ale jsem fakt začátečník a nikde jsem nenašel,co je to ,,patchování". Prostě jak to mám udělat.Zkoušel jsem různý možnosti a TV mi hlásí stejný FW. Asi je to se mnou otrava,ale učím se. Díky moc
jen pro jistotu můj postup
stáhnul jsem patch na samygo
stáhnul jsem python 2.6 pro windows a nainstaloval, v tom se mi změnil ten patch na python
otevřel jsem stáhnutý FW od Samsungu a teď nevím co s tím
a hlavně jsem TV koupil ve čtvrtek a má asi nejnovější FW,snad to nebude problém
jinak ostatní věci už chápu a celý nastavení menu TV je mi taky jasný
ještě jednou dík
A ještě detail
stáhnul jsem Python 2.6.4 Windows instaler,tak snad je to správnej
pathovani je uprava originalniho fw scriptem SamyGo
nakopni to oboji do pythonu a napis python jmenoscriptu jmenoadresare
hehe taky me to trvalo nez jsem to pochopil, ale ja to musel zvladnout sam, napred jsem to zkousel pod linuxem ve kterem python je standartne, ale tam mi to neslo, pac mi tam schazeli zase naky jiny knihovny a pak jsem teprve zjistil, ze je python i pro wokna, tam to nastesti slo takhle jednoduse...
SamyGo - ja som to zvládla podľa postupu na http://www.avforums.com/forums/lcd-l...ayback-41.html (message od Dvalinn, 5-12-2009, 7:38 PM).
JJ, to je super návod, akorát jsem přišel na to, že jsem asi debil, protože numím ani pořádně opsat. Furt mi to háže syntax error- invalid syntax. Budu zkoušet dál nebo se smířím s tím, že mi filmy nepojedou. Každopádně díky všem
Naposledy upraveno uživatelem zbyndasg: 10-01-2010 v 11:36
Takhle jsem pokračoval, co jsem byl schopen bez znalosti AJ dát dohromady a dá lnevím. Už jsem fakt v koncích
IDLE 2.6.4
>>> python. / SamyGO.py ./T-CHL5DEUC /
SyntaxError: invalid syntax
>>> python./SamyGO.py ./T-CHL5DEUC /
>>> python. SamyGO.py ./T-CHL5DEUC /
>>> python. SamyGO.py .T-CHL5DEUC
Traceback (most recent call last):
File "<pyshell#3>", line 1, in <module>
python. SamyGO.py .T-CHL5DEUC
NameError: name 'python' is not defined
to je tezky, kdyz nedelas co jsem psal
python SamyGO.py T-CHL5DEUC
opisuju jak tupec do detailu co jsi psal a pořád mi to píše
>>> python SamyGo.py T-CHL5DEUC
>>>
Naposledy upraveno uživatelem zbyndasg: 10-01-2010 v 15:32
tak dostal jsem se dál
File "<pyshell#1>", line 1
python SamyGO.py T-CHL5DEUC
^
IndentationError: unexpected indent
>>>
Ja som postupovala nasledovne (mám XP):
1. Naištalovanie Python do adresára "My documents" (C:\Documents and Settings\Meno užívateľa\My Documents)
2. Skopírovanie rozbaleného FW 2008 (t.j. adresára T-CHL5DEUC) + SamyGo Patcher v14 do adresára Python (pod My documents)
3. Spustenie cmd.exe (cez Štart - Spusti - napíš "cmd.exe")
4. Otvorí sa príkazové okno, prešla som do adreára Python nasledovným príkazom:
cd My documents/Python
5. Do nasledovného riadka som napísala:
python ./SamyGO.py ./T-CHL5DEUC/
A to je všetko, python to už urobí za Teba. Patchnutý FW skopíruj na memory stick a pripoj k TV, automaticky ponúkne možnosť upgradu FW atď.
Naposledy upraveno uživatelem diana15: 10-01-2010 v 16:08
Pokusím se postupovat podle tebe.
Zatím díky. Přesně takhle po lopatě jsem to potřeboval
Naposledy upraveno uživatelem zbyndasg: 10-01-2010 v 16:14
musis to mit nakopirovany oboje v adresari kam se ti nainstaloval python
teda nemusis, ale pak zas musis psat cestu
melo by to tak jit, ale uz to nemam u sebe, takze to nezkusim
mozna to bylo python.exe SamyGo.py T-CHL5DEUC
nebo zas bez pripon, uz nevim delal jsem to total commanderem a pouzival ctrl+enter abych to tam dostal vsechno na radek
ovsem kdyz nedokazes udelat takhle jednoduchou vec, tak bys nemel flashovat fw
obdivuju dianu ktera to vsechno zvladla sama![]()
Jo díky za rady, ale já psal, že jsem totální začátečník a někde začít musíš. Nejdřív jsem se dostal jen k informacím, že to jde jen přepnout. Pak se najednou objeví, že v novém FW to nejde,no a já bohužel koupil TV až teď a samozřejmě s novým FW. Rozhodoval jsem se mezi 550 a 650 a jen díky tomu, že jsem myslel,že na 550 to jde jednoduše přepnout,jsem jí koupil. To jsem netušil,že budu muset na Vysokou k vůli programování. Ale když už tu TV mám, tak to dohoto musím jít a bohužel vás otravovat. Takže se omlouvám a jdu to nějak zkoušet.
Díky
all> a nebolo by rychlejsie ten modded firmware jednoducho uzivatelovi menom zbyndsasg zaslat? Urcite ho ma kazdy, kto flashoval este na disku.
Takto mi to pripada, ako by ste chceli spravit niekoho, kto v zivote nesedel v lietadle pilotom za hodinu.
Samsung LE40B650, Version: AA03
SW ENGINE : T-CHELEU-1003.2, MODULE : T-CHL7DEUC-2004.1 patched by SamyGo fimware patcher 0.24 (bigger subtitles, AR Fix V2, Audio Stream Switcher, SamyGO DCA / DTS, PVR+, and more....)
MICOM : T-CHL7DEUS-1005, SDAL-4.2.27-0190, RFS:25_64_512-26 T-CHL7DEUC
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)