Taky nebude žádná nápověda.![]()
Taky nebude žádná nápověda.![]()
TV: LG 42LH9000 fw.3.40 SAT: TechniSat Digit ISIO-S fw.6/1xCAM Mascom fw1.23/SkyLink ICE/HD+ CAM: SONY HDR-SR 10E GameSystem: PS1, PS2, PSP
MMC: Xtreamer Prodigy Silver WEB: http://www.ps3portal.sk/
Předpokládám, že se bude muset rozšiřovat hodnotící tabulka, to musela být smršť![]()
Dnešní hádanka bude, musím doladit znělku na správný tvar. Zatím můžete trénovat....
TV velká placatá | Satelit šišatý | AVR | hromada DO
Tak už jste netrpěliví???? Ještě chvilku....
Tak plantážníci hádanka je na svém místě. Hrrrrrr na ni!!!
Doplněna nápověda. Koukněte na ní a očekávám nával správných odpovědí...
Zas' ňáký bolševický velkoseriál, na který si (úmyslně) nepamatuji... A příště - za každou nápovědu přidat další post do VFH - takto je "neviditelná".![]()
IF IT AIN'T BROKEN, DON'T FIX IT
Ignored List: Antonín, Duncan66, quasi, maarkii, ladik1983, KOCOUR65, nuni78, Petr_2010/Petr_3010, jarod72pm, Panasonic650/700
Stando, nějak to prožíváš.... take it easy
Btw za každou - jen tu jednu jedinou - nápovědou jsem post do VFH dal, vlastně nedal. Dal jsem post tady a v něm je link na VFH.
Bohužel mi to v pátek dříve nevyšlo. A nám na severní Moravě začíná víkend až po šichtě a ne jako jiným už ve 14 hodin![]()
@interfernet422: Já sem taky z Moravy a říká ti něco pružná pracovní doba? Když si to dřív nadpracuješ, můžeš jít v pátek brzy... (A klasická ranní šichta končí fakt v těch 14:00, teda aspoň tady na Ostravsku)
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)