Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 184 z 321 PrvníPrvní ... 84134174181182183184185186187194234284 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 2,746 až 2,760 z 4811

Téma: SAMSUNG LE40B650 - nastavení, zkušenosti...

1. Nahoru  #2746
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007

Výchozí Re: SAMSUNG LE40B650 - nastavení, zkušenosti...

Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    Hmm, ja som sa tych mojich dotkol snad jediny krat ... ked som to skusal zapnut prstom .... je vobec nejaky dovod dotykat sa TV (okrem toho, ze si ho dochytas)?
    Ved ano, ja viem, moji rodicia uz maju nejaky ten vek.....a druha vec, aj tak pri dotyku sa mohli rozsvietit, to je len taky moj postreh, cca 2 led na podsvietenie tam mohli dat . Inak co moze sposobovat, ze niektore objekty (napr. najcastejsie logo TV, ktora vysiela a text, rsp titulky) vidiet dvojmo, pripadne idu od toho svetlejsie pruhy???

2. Nahoru  #2747
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009

Chtěl bych se zeptat lidí kteří používají Share Manager od Samsungu, máte u všech videí při prohlížení v TV malé nahledy videíí ?? Mě se prostě u některých ty náhledy nenačtou a nedokážu zjistit souvislost, při různých verzích programů se nenačtou různé náhledy, to co nenčtr 2.0 tak třeba 2.33 načte a naopak, nevidím naprosto žádnou souvislost, máte někdo podobnou zkušenost ?? Díval jsem se že ty náhledy si vytváří share manager pří aktualizaci souborů a ukládá na disk do skrytém adresáře u nainstalovaného souboru a některé prostě nenačte, vynechá číslo a ten náhled tam proste není.
    Mě by to až tak nevadilo ja umím samozřejmně číst, pouze pro syna když si vybírá sám pohádky je lepší když vidí náhledy
    Díky za postřehy P.
    PS. Aktuálně používám verzi 2.3 tam mám těch náhledů nejvice.

3. Nahoru  #2748
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009

Citace Původně odesláno od Wintermute Zobrazit příspěvek
    darmic: voila http://support.microsoft.com/kb/290301/cs
    tandr: ano, řada B bude nahrazena řadou C http://press.samsung.cz/public/press...f-7f822315b50d

Jinak koukám, že Samsung s 3000.2 šlápnul pěkně do hovna. Hajzlové...
    ...Dnes jsem volal do Samsungu, mám problém se napojit na YouTube. Po chvilce přemýšlení
    mi doporučil upgrace firmwaru. To chych si teda jak čtu pěkně na.....!

4. Nahoru  #2749
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009

Inak co moze sposobovat, ze niektore objekty vidiet dvojmo
    privysoka spotreba alkoholu
    Samsung LE40B650, Version: AA03
    SW ENGINE : T-CHELEU-1003.2, MODULE : T-CHL7DEUC-2004.1 patched by SamyGo fimware patcher 0.24 (bigger subtitles, AR Fix V2, Audio Stream Switcher, SamyGO DCA / DTS, PVR+, and more....)
    MICOM : T-CHL7DEUS-1005, SDAL-4.2.27-0190, RFS:25_64_512-26 T-CHL7DEUC

5. Nahoru  #2750
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007

Citace Původně odesláno od PavelSiKra Zobrazit příspěvek
    Mě by to až tak nevadilo ja umím samozřejmně číst, pouze pro syna když si vybírá sám pohádky je lepší když vidí náhledy
    Díky za postřehy P.
    PS. Aktuálně používám verzi 2.3 tam mám těch náhledů nejvice.
    Mám stejnou zkušenost, ale nikdy mě nenapadlo to řešit protože mi to nevadí, ale chápu, že pro tvého syna je to dost podstatná závada

6. Nahoru  #2751
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007

Inak co moze sposobovat, ze niektore objekty vidiet dvojmo
    privysoka spotreba alkoholu
    Tak diky, lepsie by bolo poradit a nie somariny pisat..., no ked nic tak nic.

7. Nahoru  #2752
    Registrace
    May 2009

BitLife> skus napisat viac o probleme. Takto z toho nikto mudry nieje. Ja osobne podobne problemy nemam, ani som sa s tym nestretol, tak popripadne urob foto a poradime.

8. Nahoru  #2753
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009

Odpovedel vam nekomu samsung na email se stiznosti na novy FW?

9. Nahoru  #2754
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010

Citace Původně odesláno od tandr Zobrazit příspěvek
    Pred Vanocema jsem tuto TV kupoval otci. Nyni jsem se rozhodl, ze si ji koupim take (le37b650). Koukam po e-shopech a TV obecne neni skladem/ dostupnost neznama apod. Co se deje, chysta se nejaka nova rada?
    ja som cakal na telku tak 2-3 tyzdne minimalne a som dostal este aj na inu verziu aku som chcel (objednal som cervenu 651 a mi volali po 2-3 tyzdnoch ze dostali na sklad niekolko kusov 650 a nevedia ze kedy prijdu 651, tak som bral to sive)

10. Nahoru  #2755
    Registrace
    May 2009

tak som bral to sive
    V reale tam ajtak rozdiel skoro nevidis (a uz vobec nie vecer pri pozerani TV) V katalogoch to vysvietili akoby tam bol obrobsky rozdiel, no nazivo sa to strati.

11. Nahoru  #2756
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2005

Mrknutí Re: SAMSUNG LE40B650 - nastavení, zkušenosti...

tak som bral to sive
    V reale tam ajtak rozdiel skoro nevidis (a uz vobec nie vecer pri pozerani TV) V katalogoch to vysvietili akoby tam bol obrobsky rozdiel, no nazivo sa to strati.
    To je pravda, dnes to vidím taky tak, ale přesto jsem rád, že mám 651, neboť je mnohem hezčí ...

12. Nahoru  #2757
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009

Široký úsměv Re: SAMSUNG LE40B650 - nastavení, zkušenosti...

Citace Původně odesláno od fany76 Zobrazit příspěvek
    Odpovedel vam nekomu samsung na email se stiznosti na novy FW?
    Mna maju na black liste tak neodpovedaju. Ja som si s nimi uzil, zvlast ti na telefone. To je fakt uroven. V UK sedia na stolickach nejaki studenti a trepu somariny. Klamu ale vsetko maju poznacene. Bohuzial sami nic nevedia, takze toto je sluzba o nicom. Perlickou bolo ked mi jeden manik na telefone povedal, ze zdrzujem ostatnych co chcu volat.

Samsung hmm uroven zvlast tie chladnicky s mraznickou radsej si volajte servis aby ste nevyhoreli. Aspon, ze to zverenili.

13. Nahoru  #2758
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010

tak som bral to sive
    vsak jj, ale na to len prides vtedy ked uz mas telku doma

14. Nahoru  #2759
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008

Ja mam model b653 a cerveny pas okolo televizora je vidno podla toho, ako nan svieti slnko. Inak som si myslel ze aspon ten spodok bude jemne svietit na cerveno. Pokial nie som uplne pri tv, tak ani neviem ze je naokolo nieco cervene.

15. Nahoru  #2760
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007

BitLife> skus napisat viac o probleme. Takto z toho nikto mudry nieje. Ja osobne podobne problemy nemam, ani som sa s tym nestretol, tak popripadne urob foto a poradime.
    Presnejsie ide to len do pravej strany od objektov (najma svetlych) a velmi dobre to vidiet na tom, ked koncia filmy a idu zaverecne titulky (biely text, cierne pozadie)....nejake foto z loga napr. v cervenych ramoch som to zvyraznil, potom dam ten text...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

1. LCD: Samsung uexxb7000 - nastavení, zkušenosti
    Od tom1_cz v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-08-2009, 10:24
  2. Samsung LE46A786 nastavení, zkušenosti potíže ...
    Od novotny.k v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-03-2009, 23:56

Pravidla přispívání