Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Alternativni software pro TV tuner

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    Zdravim,

    poradte nekdo kvalitni alternativni soft k televiznimu tuneru Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 330E. ten od pinnacle me prijde strasne narocnej a nic nenabizejici, na to, jak je nenazranej ...

    Predem diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,965

    A co takhle specifikavat své (jistě vysoké, soudě podle 1. příspěvku...) nároky a také s čím/na čem to provozuješ??! Vím o řadě SW, ale když nevim co vlastně chceš, to se těžko radí...

    BTW: Já se svou starou dobrou PCTV Pro provozuji orig. SW (někdy z roku 2004) a naprosto mým nárokům na výrobu DVD-Video vyhovuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    no, mam amd 64 2000+, 1Gb ram, 19" LCD LG, 2x 250 GB HDD

    tak zrovna ted naposledy jsem si chtel pustit Novu v novem 16/9, ale ten soft to asi neumi, misto aby "roztahoval" obraz, tak roztahuje jen ramecek a obraz necha v puvodnim pomeru a jen to doplni cernimi pruhy.

    za dalsi jiz obligatni neduh je pomala odezva na jakoukoliv praci s nastavenim atp ...

    to pro zacatek ... )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,965

    No tak to tam máš asi něco blbě nastavené. Já mám připojený DVB-S přes S-video a přepíná mi to ze 4:3 na 16:9 anamorfní zcela automaticky (tam kde se to tak skutečně vysílá, jako např. ARD apod. Nějaká shitoidní N*va mne nezajímá).
    A když si tak náročný, tak si prubni Sceneo TV Central. Zadarmo není a hydra je to ještě větší (se všemi plug-iny).

    http://www.tvfreak.cz/forum/showthre...ghlight=Sceneo
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 19-10-2007 v 11:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    tak se omluvam, ze jsem se zeptal ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,965

    Nemáš se za co omlouvat, ale zkoušej si to raději na osvědčených kanálech, než na nějakých kocourkovských "hokus-pokusech"
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    v podstate jsem byl asi nepochopen, me nejde o to aby se to prepinalo automaticky atp ... proste si chci jaky koliv vstup, predelat na jakykoliv vystup (samozrejme v ramci pouzivanych standartu ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,965

    Citace Původně odesláno od sosak Zobrazit příspěvek
    v podstate jsem byl asi nepochopen, me nejde o to aby se to prepinalo automaticky atp ... proste si chci jaky koliv vstup, predelat na jakykoliv vystup (samozrejme v ramci pouzivanych standartu ...
    Tomu zase vůbec nerozumím já. Když něco chci předělávat z nějakého tvaru na jiný (např. mpeg2 na XviD AVI nebo Mjpeg AVI na mpeg2) tak na to použiji patřičné specialisované nářadí a nepotřebuji k tomu SW od TVkarty. A pamatuj, VSTUP je jen jeden - to je to, co ti "leze" z TVkarty. Druhá věc je, jaký zpracováváš signál, tj. to, co do TVkarty přivádíš.

    BTW: "Na smeč" jsi mi teď přihrál sám: Svět je plný "nepochopených géniů..."
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 19-10-2007 v 13:08
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    tak jeste jiny pokus ... )

    format vysilani tv nova normalne 4/3
    ted zacinaji pouzivat u nekterych poradu 16/9

    na naromalni televizi 16/9 prepnu namualne z 4/3 na format letterbox a obraz neni deformovany, ale krasne vyplni celou zobrazovaci plochu ...

    to same jsem chtel udelat u tv tuneru, ale ten misto aby tudelal to same prepne do teto velikosti pouze velikost okna s tim, ze obraz zustane v 4/3, tzn, uz neni jen pruh dole a nahore doplnujici z 16/9 do4/3, ale jeste se vlastne dopli dva svisle ktere udelaji z 4/3 zase 16/9 )


    vim, ze to je slizite, ale me to proste vadi, a myslim, ze by mohlo existovat neco co pracuje jinak, nechci rict spravne! )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,965

    Zřejmě jde o problem popisovaný zde:
    http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=13787
    Ještě jednou opakuji, zkoušej si to na kanálech, které vysílají 16:9 korektně (tj. anamorfně a žádný letterbox), ARD, ZDF a všechny německé "trojky" a ne na těch nováckých hokus-pokusech. Tam s tím SW Pinnacle nemá naprosto žádné problemy a rámeček automaticky i manuálně přizpůsobí vysílanému AR (4:3 nebo 16:9).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    no ja zase opakuji, ze me je jedno v jakem formatu vysilaji a chci si vystupni format obrazu menit sam!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,965

    No tak až takový najdeš dej vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    a nebo me bude stacit nejaky co bude chodit sviznejc! )))))
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,965

    Chytrému napověz: [COLOR="DarkRed"]MPC[/COLOR] (velikost nějakých 2,2 MB, neinstaluje se... a měnit obraz můžeš dle libovůle, kam tě pustí GK). Klávesové zkratky jsou přes numerickou klávesnici...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    11

    ooooo, diky guru!

    kdyz uz se nam tu tak pekne povida, jak je na tom MS Windows MCE?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Alternativní software pro HAUPPAUGE DEC 2000-T
    Od sini_tvf v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-12-2009, 23:10
  2. Dálkový ovladač vs. alternativní software
    Od dr.freeman v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 06-01-2009, 20:53
  3. Leadtek - alternativní software pro rádio
    Od chartreux v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 22:22
  4. Alternativní software pro AVerTV Hybrid
    Od dast v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-08-2006, 21:07
  5. Alternativni software pro AirStar 2
    Od teoren v sekci DVB-T
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-05-2006, 21:46