Mám CRT TV Thomson 4:3 a v menu mám přepínání formátu 4/3 a 16/9, teď se kouknu na ČT1 z analogu, opakují tam Horákovi a na 4/3 mám nahoře a dole úzké černé pruhy a obraz je normální nedeformovaný a při přepnutí na 16/9 se černé pruhy zvětší a obraz je shora a zdola splácnutý. Znamená to, že mi bude
Panasonic nějak normálně fungovat? Asi jsem blbej, ale prosím polopaticky mám v tom Vašem vysvětlování hokej! Prostě bych rád, abych mohl nahrávat na HDD i DVD tak, že vysílání 4:3 bude na Thomsonu nedeformované a 4:3 jako
televize a 16:9 aby bylo pokud možno taky nedeformované a ty pruhy buď zkousnu nebo na
Sony DVD přehrávači DVP-NS590P dám zoom a oříznu kraje. Předpokládám, že bych na Panasoniku nahrával a přehrával z HDD, zatímco na přehrávání DVD a CD bych použil stávající Sony player.
I když uvažuji i o tom novém Sony DVD rekordéru s DVB-T, je sice pro mě nešikovně tlustší, trochu dražší (8 cm místo Panasonic 5 cm), ale má více druhů kvality, asi by na HDD šly dostat i MP3 (ne, že by to bylo tak superdůležité), no a mám 5.1 Receiver Panasonic SA-VR30, takže možná doladění kompatibility je lepší s Panasonicem?