Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: DVI - VGA

1. Nahoru  #1
    Nováček Avatar uživatele harry_tvf
    Registrace
    Feb 2007

Výchozí DVI - VGA

Potřeboval bych poradit, zda existuje nějaký propojovací kabel DVI-VGA, případně DVI-DVI, který by přenášel i analogový signál a na který by se dala připojit redukce DVI-VGA. Koupil jsem nový počítač a mám starý monitor.Počítač stojí u zdi a když dám do grafárny redukci,do které potom zapojím starý monitor, nemůžu potom počítač dostat tak blízko ke zdi,jak bych potřeboval.Díky

2. Nahoru  #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004

Výchozí

já bych použil přechodku DVI->VGA a k tomu vga prodlužku. Ta existuje určitě, možná prodlužka DVI taky, ale ještě jsem se s ní nesetkal.

3. Nahoru  #3
    Registrace
    Feb 2007

Výchozí

Já právě potřebuju něco, abych tu přechodku nemusel strkat do grafiky, protože potom celý kabel trčí moc dozadu za počítačovou bednu a já ji potřebuju dostat co nejblíže ke zdi, chtěl byl do grafiky dát nějaký kabel a to přechodku potom až do něho.

4. Nahoru  #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele wizzard
    Registrace
    Sep 2005

Výchozí

skus to takto:

PC - DVI======DVI-[DVI/VGA]-VGA========VGA-Monitor

(redukcia bude v strede medzi 2 kablami), na to budes ale potrebovat DVI predlzovaci kabel so samicou na druhom konci, ako tu uz spominal Miuvek.

5. Nahoru  #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004

6. Nahoru  #6
    Registrace
    Feb 2007

Výchozí

Citace Původně odesláno od Miuvek
    To vypadá dobře,ale ten kabel má na konci VGA samce a já bych tam asi ptřeboval samici

7. Nahoru  #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004

Výchozí

jo aha, on je to propojovák a ne prodlužka

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Pravidla přispívání