Zobrazit plnou verzi : MPEG 2 do Vegas 4
Stříhám ve Vegas 4 záběry z kamery v DVAVI. Potřebuji k ním do TIMELINE přidat některé cizí klipy uložené v MPEG 2. Asi musím tyto klipy převést na DVAVI, ale jakým programem. Jak bych měl postupovat? Díky za radu. Petr
Je od tebe hezké, že mi odpovídáš, ale bohužel jen na půlku moji otázky. Šlo by odpovědět na celou. Móóóc ti děkuji. Petr. :-(
petrt
Pokud ti nejde natáhnout MPEG-2 do timeline, tak si nainstaluj DVDArchitect. Je to sice takové řešení no..., ale nic lepšího nevím.
Tak se mi to podařilo rozchodit. Použiju-li, dle rady ve foru, soubor .VOB a přejmenuji ho na .MPG dostanu tam sice obrázky, ale ne zvuk. Momentálně to nepotřebuji, ale jde s tím pro budoucnost, něco dělat? Děkuji. Petr.
Tak se mi to podařilo rozchodit. Použiju-li, dle rady ve foru, soubor .VOB a přejmenuji ho na .MPG dostanu tam sice obrázky, ale ne zvuk. Momentálně to nepotřebuji, ale jde s tím pro budoucnost, něco dělat? Děkuji. Petr.
ja tam dostanu i samotny VOB. Nainstaluj si ten DVD architect, zaregistruje ti kodek mpeg2
Vegas7 dokonca vie pracovat s VOBmi v pohode. (DVDkamery)
DVD architekt 3.0 mám nainstalovaný. Budu se muset více věnovat pokusům, ale to až příští týden. Děkuji všem za rady. Využiji jich. Petr.
Ať dělám co dělám, tak klip se zvukem v MPEG 2 do Vegas 4 nedostanu. Obrázky ano a klip může mít koncovku . mpg nebo .VOB, ale zvuk ani náhodou. Přitom do DVD Architekta 3.0 jde přetáhnot obraz i se zvukem. Jste si jisti že to má do Vegas 4 jít? Nemohu mít něco špatně nastaveno? Mám sice Vegas 5 na CD, ale zatím jsem neměl důvod ho nainstalovávat. Mám obavy, abych s ním uměl pracovat. Myslíte, že by instalace pomohla? Moc PC nerozumím, tak prosím pomožte. Díky. Petr
to je klidne mozny ze ve 4ce to nejde. Rozhodne nainstaluj vyssi verzi (7).
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.