Zobrazit plnou verzi : Střh videa
Jak sestříhat video ve formátu avi typ DV1.Nero v pohodě stáhl bez stráty i jediného snímku,ale střih mi nejde.Trhá se to, jde zvuk, obraz stojí ,nebo jde trhaně.Začínám si myslet,že 1200 Mhz na procesor je málo.
Určitě to jde,ale nevím jak.
CPU 1200 MHz je na střih videa proklatě málo, to se nedivím, že se ti trhá náhled. :-I
:-!!!
Ulead Media Studio si s DV-AVI, typ1 poradí naprosto v pohodě (i na PIII-933 co jsem měl).
Jak sestříhat video ve formátu avi typ DV1.Nero v pohodě stáhl bez stráty i jediného snímku,ale střih mi nejde.Trhá se to, jde zvuk, obraz stojí ,nebo jde trhaně.Začínám si myslet,že 1200 Mhz na procesor je málo.
Určitě to jde,ale nevím jak.
. . . mááálo . . . :-I :-D
Habs
Muj tata striha na Vegasu4 na P1 kolem 533MHz nahled jednuduchych veci a prolinacek mu jede plynule... :-I
Myslím,že jsem to vyřešil.Problém spočívá právě ve formátu DV1.Stačilo nerem převést film do DV 2(t.j. obraz a zvuk zvlášť) a jde to plynule.Raději bych ovšem stříhal analog na videu,rozuměj přístroj.Počítač je zbytečně komplikovaný na různé kodeky a formáty.Analog na pásce vidím a bez komplikovaných převodů.Nebýt formátu DVD(CD aj.),tak si myslím,že se video na počítači ani neuchytí.Teď bude problém s převodem na DVD(avi a mpeg + kodek)Uvidím,jak si s tím Nero poradí.
Zatím díky všem,kteří poradili!!!
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.