Zobrazit plnou verzi : rozloženie okien vo vegase
Ahojte, dajú sa vo vegase poprehadzovať okná ?, napr. náhľad a mixer aby bol v hornej časti.
Ak áno prosím ako?
Ďakujem
dubak
myslis toto?
http://www.fantas.ic.cz/miranda/V6RozmisteniOken.png
Staci si jen zmensit vegas, tak ze ho chytnes za horni listu(nesmis ho mit maximalizovany a pak jen pretahas vsechny okna nahoru. Delas dobre, ze to chces zmenit, protoze je to pak mnohem lepsi prace! :BB:
Fantas!
Ty tu hlavu nenosíš nadarmo! :-) :BB:
mirekv
vsak ty taky ne Mirku! :BB:
Ovšem kam nahoru, teď jsem si ten Vegas tak rozm*dal, že ho snad nedám dohromady! :-E :-E
Fantas!
toto riesenie je super, ale na sirokouhlom monitore. Niet nad 2 monitory !
Nostradam
06-09-2006, 17:03
mirekv.
Všimni si, že Fantas má lištu hlavního okna Vegasu uprostřed, takže jak ti psal, celé okno vegasu zmenšit, zúžit na výšku a pak si jednotlivá okna, která chceš mít nahoře, prostě z hlavního toho zúženého okna Vegasu uchopením za tečky každého okna v levém horním rohu vytáhneš a hodíš nad hlavní okno. Ta okna budou tedy vytažena z hlavního okna Vegasu po celou dobu editace a přizbůsobena velikostně podle tvého gusta.
Nostradam
Jo, jasně, pochopil jsem, je to teda poskládané ala win 3.11, což mi ovšem nevyhovuje. Tady v práci mám 17" monitor, takže jednodušší věci dělám v 1024x768 abych na to viděl a podle potřeby posouvám rozhraní mezi okny a jen když je toho víc, tak přepínám na 1280x1024.
mirekv.
Všimni si, že Fantas má lištu hlavního okna Vegasu uprostřed, takže jak ti psal, celé okno vegasu zmenšit, zúžit na výšku a pak si jednotlivá okna, která chceš mít nahoře, prostě z hlavního toho zúženého okna Vegasu uchopením za tečky každého okna v levém horním rohu vytáhneš a hodíš nad hlavní okno. Ta okna budou tedy vytažena z hlavního okna Vegasu po celou dobu editace a přizbůsobena velikostně podle tvého gusta.
Když se to někomu líbí....
Lepší podle mě je nechat okno maximalizované (aby hlavní lišta byla nahoře) a přehazovat si jen okýnka Vegasu, stejným způsobem jak už tady bylo vysvětleno, uchopením za ty tečky....
:-!!!
Vegas7 to bude podporovat pre userov, inak je to toto:
http://tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=4457
StayMan by €RikŁ€
Tos nemohl napsat dřív? :-E
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.