Zobrazit plnou verzi : Zhodnocení
Pokud se ukrutně nudíte, koukněte sem:
http://www.guba.com/watch/3000016139
A sepište, co vše dělám špatně...
Totéž k vidění na googlu:
http://video.google.com/videoplay?docid=-4252213219085365620&hl=en
(zde možnost pod "From User" shlédnout další amatérské počiny)
Tož jsem se mrknul, nemáš tam náhodou moc švenků? Mám raději klidnější video 9-). Ten záběr do slunce se mi líbil, kdysi jsem to zkoušel, ale nevyšlo to.
...švenky sú v pohode..ale chce to chvilku podržať pred prelínačkou... Inak, na "homevideo" je to v pohode.. Len nechaj divákovi čas, uvedomiť si, čo vlastne pozerá..
pěkný záběry, měl jsi stativ nebo ne? vypadá to že ne, takže máš celkem klidnou ruku
jinak ty jsi ondráš z tuning fóra?
Díkes za názory. Zkusím se trošku uklidnit :). Když jsem to stříhal na delší záběry, tak už mi to přišlo nudné.
2toitoi: To víš, že jsem to já. Všecko je to z ruky.
http://free.guba.com/download/mpeg4/1/2/3000016139/outXD4stream.mp4
Fakt dobre a niektore zabery spomal a urob zo stativa !!!! a prosim, pouzivaj nejaku inu kompresiu, WMV, budes to mat mensie a kvalitnejsie, takto je to ako ukazka velke a v otrasnej kvalite.
Ja bych jen vybral jinou hudbu. Jako je celkem fajn ale jen do doby nez to zacne kvakat arabsky ci jak. Prece jen do takove pekne ceske krajiny se to dle myho nazoru moc nehodi :BB:
Díkes za názory. Zkusím se trošku uklidnit :). Když jsem to stříhal na delší záběry, tak už mi to přišlo nudné.
2toitoi: To víš, že jsem to já. Všecko je to z ruky.
hehe, ten internet je fakt malej B-)
...a prosim, pouzivaj nejaku inu kompresiu...
Bohužel na to, jaký kompresní ulgoritmus používá guba pro stahování do ipodu(!), nemám nejmenší vliv. Pro účely ukázky mi stačí kvalita FLV streamu.
Ja bych jen vybral jinou hudbu. Jako je celkem fajn ale jen do doby nez to zacne kvakat arabsky ci jak. Prece jen do takove pekne ceske krajiny se to dle myho nazoru moc nehodi
Nemyslím, že každý pozná srbštinu, ale alespoň že je to slovanský jazyk, myslím, poznat lze. A Karlova Studánka se nenachází v české, ale moravské krajině :-) .
Díky všem za názory! :BB:
Nemyslím, že každý pozná srbštinu, ale alespoň že je to slovanský jazyk, myslím, poznat lze. A Karlova Studánka se nenachází v české, ale moravské krajině :-) .
Díky všem za názory! :BB:
Hmmm, Cesi a Moravaci, to je ako Slovaci a Madari... :-E :-E :-E
Whitejoker
06-09-2006, 07:20
Hmmm, Cesi a Moravaci, to je ako Slovaci a Madari... :-E :-E :-E
ee.
My Moraváci nám Čechům nedáváme přes držku :-E
nj, az nadruhej poslech tam cosi slovanskyho slysim :-) . Jinak sory jestli jsem se dotkl tve moravske hrdosti, sam su moravak jak capa ale porad jsme stat cesky, i narodnost v OP mam ceskou. A je to dobre tak.
focus:
Zas az tak spatne na tom nejsme :-E :-E :-E :-E
To je aj taky dobry vtip: Slotu snad poznate, ak nie , taj je to primator Ziliny, milujuci madarov.
Takze ide Slota po namesti v Ziline a stretne korejca.
A hovori mu - čo tu na mňa žmúriš ty maďar....
My madarov naozaj milujeme. Hlavne ked sa pchaju do polityky a chcu nam rozkazovat.
U vas je to trochu ine..... :-) :-) :-)
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.