Zobrazit plnou verzi : Sony DCR-PC9E analog vstup
Pavel666
29-08-2004, 10:14
Zdravim vsechny !!
Nemate nahodou tuseni proc nejde u zminene kamery nahrat pres analog vstup do kamery. Mam nejake VHS a chtel jsem propojit video s kamerou a na pasek nahrat a nasledne pres i-link stahnout do pocitace, upravit a vypalit. Nechce se mi investovat do dalsi karty do pocitace, kdyz by zde byla moznost prevodu pres kameru.
Dik za rady.
Pavel 9-)
Pozri manual, mozno nemas nieco prepnute spravne, alebo budes musiet nahravt ten analogovy zaznam najskor na pasku...
Pavel666
29-08-2004, 12:07
Bohuzel manual nemam a jak se tak probiram nabidkou v kamere, tak nejak nenalezam moznost prepnuti do zaznamu z video outu. Kdyz jsem pripojil video a pustil pasku abych nahral z vystupu videa na kameru, tk porad mam moznost nahrat jen co vidi kamera....Navod jsem shanel i na internetu a narazil jsem jen na placene stahovani...tak nevim.
Pavel
Mam tu istu kameru a bohuzial mam aj navod, v ktorom som sa pracne docital, ze analogovy zaznam sa NEDA nahrat do kamery na DV pasku (len na memory stick kartu v rozliseni 320x240 15sekund).
Jedine, co mozes urobit je toto:
1. Vyberies pasku z kamery
2. VHS video prepojis s kamerou
3. Kameru zapnes do rezimu VCR
4. V menu kamery prepnes AV-DV OUT na ON
5. Zapnes VHS video (uz teraz by si mal vidiet na LCD kamery VHS zaznam)
6. Pripojis DV kabel do kamery
7. Pomocou napr. Scenalyzera nagrabujes VHS pasku do PC.
Inak ta moja PC9E pri tejto cinnosti (A/D prevodnik) nagrebuje video 720x576 (DV) ale v spodnej casti su 8 az 15 riadkove sumy, akoby tie riadky boli najko poposuvane a tiez v pravej casti vysledneho DV AVI niekedy az 15 stlpcovy blok akoby bez farby. Neviem preco. Niekedy som cital, ze ten spodny pasik je nedostatok VHS zaznamu, kde jednoducho chyba informacia, ale preco to ja mam az cca 15 riadkov, tak to fakt nechapem. Navyse tych 15 riadkov vyzera tak, ze ta informacia tam je, len su nejak voci sebe poposuvane. (Napr. ked je v spodnej casti ruka, tak v spodnych 15 riadkoch vidim pokracujuce prsty...).
preco????/
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.