PDA

Zobrazit plnou verzi : MediaGenerator

peetr1
04-07-2006, 08:59
Dobrý den ve spolek. Používám vegas 6 a chtěl bych se zeptat , zda - li je možné doplnit do vegasu nějaký plugin s podporou jiných textur než nabízí vegas. Dík za tip.

Krist
04-07-2006, 09:42
Na to nepotrebujes plugin. Muzes si textutru nebo masku vytvorit sam (napr. v Photoshopu) anebo jich kvanta stahnout z netu.
Zkus to teda projet zde http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=8569, mozna najdes i plugin. Jinak samozrejme google.

peetr1
05-07-2006, 08:55
Díky Krist za odpověď. Když si potom vytvořím texturu v photoshopu funguje tato textura stejně jako ve vegase?? Tzn dá se vyklíčovat horizontálně vertikálně, počet opakování vzoru, barva atp? Nebo se to musí praktikovat s filtrama? A ještě nechápu jak se tato textura vkládá do vegasu. 1 . Normálně do timeline s aplikací filtru, 2. někde do kořenového adresáře vegase a potom ji najdu v mediagenerators.

Takže díky za odpověď

peetr1
06-07-2006, 11:04
Tak nevím asi jsem lama. Textura vytvořená ve photoshopu mě jde s použitím filtrů vyklíčovat pouze staticky. Frekvenci opakování (horizontální vertkální) jsem nikterak nedocílil. Poradí někdo?

Krist
10-07-2006, 12:59
statickou texturu vytvorenou jako obrazek uz samozrejme nemuzes editovat ve vegsau. Ty co tam jsou, jsou generovany nakym programem. A pokud chces pruhlednou masku, musis to v tom photoshopu taky ulozit s pruhlednym pozadim (.png). Do vegasu ten obrazek (png, jpg, tif..) normalne pretahnes mysi do hornejsi stopy a natahnes dle potreby.