Zobrazit plnou verzi : MediaGenerator
Dobrý den ve spolek. Používám vegas 6 a chtěl bych se zeptat , zda - li je možné doplnit do vegasu nějaký plugin s podporou jiných textur než nabízí vegas. Dík za tip.
Na to nepotrebujes plugin. Muzes si textutru nebo masku vytvorit sam (napr. v Photoshopu) anebo jich kvanta stahnout z netu.
Zkus to teda projet zde http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=8569, mozna najdes i plugin. Jinak samozrejme google.
Díky Krist za odpověď. Když si potom vytvořím texturu v photoshopu funguje tato textura stejně jako ve vegase?? Tzn dá se vyklíčovat horizontálně vertikálně, počet opakování vzoru, barva atp? Nebo se to musí praktikovat s filtrama? A ještě nechápu jak se tato textura vkládá do vegasu. 1 . Normálně do timeline s aplikací filtru, 2. někde do kořenového adresáře vegase a potom ji najdu v mediagenerators.
Takže díky za odpověď
Tak nevím asi jsem lama. Textura vytvořená ve photoshopu mě jde s použitím filtrů vyklíčovat pouze staticky. Frekvenci opakování (horizontální vertkální) jsem nikterak nedocílil. Poradí někdo?
statickou texturu vytvorenou jako obrazek uz samozrejme nemuzes editovat ve vegsau. Ty co tam jsou, jsou generovany nakym programem. A pokud chces pruhlednou masku, musis to v tom photoshopu taky ulozit s pruhlednym pozadim (.png). Do vegasu ten obrazek (png, jpg, tif..) normalne pretahnes mysi do hornejsi stopy a natahnes dle potreby.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.