PDA

Zobrazit plnou verzi : Poradí mi prosím někdo s GeForce 5600?

semek
22-08-2004, 16:58
Koupil jsem si GeForce 5600 vivo, nainstaloval ovladače, vše proběhlo dobře. Akorát dole v liště když kliknu na NVIDIA settings otevře se menu které je z poloviny prázdné. Nastavují se některé hodnoty jinde než v tomto menu? Bohužel v balení je jen vše anglicky a já bych se anglicky zvládl okorát vzteky opít :BB: .(kdy už konečně začnou u nás platit zákony a budou se dodávat český návody) Poradí mi někdo jak tuto kartu ,,naladit" nebo alespoň odkaz někam dík moc

Ivo Mašek
22-08-2004, 17:06
Mrkni na adresu, která je pod čarou tohoto příspěvku, a tam si otevři menu "grafické karty a televize". Je tam cosi sice o modelu GF5900, ale snad to pomůže.

Ivo Mašek
22-08-2004, 17:36
Ještě jsem si vzpoměl:
V "nastavení / ovládací panely" se objeví rozsáhlé menu, kde je také malá ikonka (znak nVidia). Klikni na to, a objeví se tabulka, kde jako první menu je (alespoň u mě), zda máš "aktivováno", či "deaktivováno". NVidii musíš mít aktivovánu.

stayman
22-08-2004, 21:28
Pocuj, ovladace GFkariet su multijazycne a dostanes sa ku uplnym nastaveniam jednoducho : pravym tlacidlom mysi na plochu -> Vlastnosti -> Nastavenie -> Spresnit -> a v tom okne mas v liste napisane typ karty (s logom NVidia) a klikni a v tom okne si rob co len chces :-D

semek
24-08-2004, 04:27
Dík, už jsem to začal trochu chápat. Aktivace je správa plochy (u mě). Ještě trochu tápu v zachytávání videa, ale snad to rozlousknu.