Zobrazit plnou verzi : Nahled videa ve Vegasu
doceto_tvf
19-05-2006, 12:20
Chci se zeptat, kdyz si striham ve Vegasu, tak mi pripada nahled videa strasne skaredy.. nizke rozliseni a casto se trha.. a to si myslim, ze nemam zase tak hrozne pc.. 2800+ Athlon.. 1GB ram.. striham 16:9, takze mam zatrhle Simulate Device Aspect Ratio..!
Jake mate vy zkusenosti??
Tak si kup poriadne vykonne PC od Intelu a nahlad si prepni na BEST :-D
doceto_tvf
19-05-2006, 12:24
Stejne je to v riti :-D jako uvazuju o MACu, ale momentalni Intely nema cenu kupovat... cekejme na Conroe... to bude prevrat!
MAC pouziva procesory INTEL :-) a ano, pockat treba...
doceto_tvf
19-05-2006, 12:33
Ja vim, ze Intel.. ale ten operacni system, stabilita a tak.. na strihani videjka a grafiku si myslim ideal... Final Cut :)
Mne je stabilny aj XP + Vegas, to je ideal, ale treba mat aj ostatok zladeni, ja viem...
doceto_tvf
19-05-2006, 12:42
jj... vegas je stabilni, to ano.. nepada mi.. :) ja mam celkem vyladenej system.. :)
si sikula, aspon nemam starosti... :)))
StayMan by €Rik£€
ja mam athlona 2.7 XP ktory nie je rychly ako intel ktory mam v robote, no rozhodne je v stabilite porovnatelny (ak nie lepsi) ako intel \/ mozno je to tou hlupou EpoX doskou....
doceto_tvf
19-05-2006, 14:51
nebo DFI, popripade Microstar.. na Intel pak jiz zminenou ASUSku..
StayMan by €Rik£€
to kupila fy, ja by som EpoX uz v zivote nekupil, brusim zuby na ASUS 955 (975 len ktovie ci sa oplati, ci pojde na nej conroe)
Aj ked pojde (slubuju ze hej) tak by som to nekupil, pridu nove chipsety, novy socket, nove ICH atd, takze somarina teraz kupovat, ja som si vystacil vyse 3roky s i875...
len ja dost surne potrebujem nove vzkomnnejsie PC, takze staci aj 955...
Hm, mam Gigabyte 945, 2GB DDRAMII, a p4 630 overkloknutu na 3,6GHz... stabilita jak prasa, ziadne pady, freeze, nic... arctic kuler 7 a pohoda, ticho a procak na 35-38C, pri zatazi o 10 viac...
Nestazujem si a co sa platforiem tyka, nezostava mi nic ine ako suhlas s Sb€
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.