Zobrazit plnou verzi : mpegy ve vegasu
Caues , mam mensi problem, vzdycky kdyz vyrenderuju video ve vegasu pres mpeg1 nebo mpeg2 , tak je to takový tmavý, hnusný... nejde to nějak upravit ?
renderuj v Tmpegencoderi a bude to lepšie :-I
Jano
A DD5.1 v BeeSweetu, viď ? :-E
zvuk vyhodi v vegasu ako ac3 - nema problema
nj, ale když mam ve vegasu project ? přece nejde zrenderovat přes něco jinýho, nebo jop ?
To bude ťažké 9-)
Zdroj video z kamery do vegasu alebo divx ......alebo viac info napiš
Mno ty videa z kterejch skládám vegas project jsou nahraný z hry, jsou v avíčku...
Potřebuju ten celej projekt ve vegasu prostě zrenderovat a dostat do mpegu v dobrý kvalitě, v hodně dobrý kvalitě.. pak to můžu ještě přes pinnacle dostat do optimální velikosti... protože ve vegasu mi to prostě nejde... když to zrenderuju přes avi a dám jakejkoliv codec, tak je to takový čárkovaný..
maratek
9-) nie velmi ti rozumiem ale v podstate softy ako pinnacle, vegas, premiere, ulead su primarne urcene na strih videa v DV kodeku z kamery. Ak to video nie je samo o sebe kvalitne, tak tazko bude lepsie. Ak Ti ide iba o jednoduchy "ostry" strih, tak hladaj soft, co Ti to postriha bez recompresie na mpeg Womble na DV Virtual Dub. Takze najprv, musis vediet, v akom kodeku je to tvoje video (to zistis pomocou jednoduchej utilitky GSpot) a potom maj ocakavania. Ide to dobre aj vo Vegase no musis ho nastavit na ten tvoj kodek, a verim ze sa s nim zaobides aj bez pinnaclu.
yozefb
jakejkoliv codec, tak je to takový čárkovaný..
tušim má pomiešané prekladanie
jakejkoliv codec, tak je to takový čárkovaný..
tušim má pomiešané prekladanie
Ale ne, právě naopak. Píše, že to video je grabnuté ze hry, takže asi nebude mít žádné prokládání. No a on se snaží dostat ho do prokládaného mpeg-2.
to maratek:
Proč to chceš do mpeg-2? Chceš to prohlížet na TV ze stolního DVD playeru nebo na monitoru PC? Toto si ujasni a podle toho zvol formát, do kterého budeš renderovat.
P.S. A zjisti si formát, do kterého to video ze hry ukládáš. Tvoje specifikace typu: "nahraný z hry, jsou v avíčku... " tady moc nepomůže a některý lidi to dokáže i vytočit \/
Mno chci to prohlížet na monitoru, jednoduše jsem si vzal fraps, šel jsem do hry Counter-strike:source, tam jsem si natočil dobrý momenty, ty jsem si sestříhal a upravil ve vegasu... nepotřebuju to dát ani tak do mpegu, chci aby to hlavně bylo kvalitní a to u AVI se mi zatim nepovedlo, je to vždycky takový čárkovaný...
Jinak ty jednotlivý videa jsou tohoto formátu : AVI v.1.0 , codec FPS1/,
rozlišení 800/600.
Moc tý renderovací části nerozumim, takže trpělivost se mnou :-D
imported_krist
14-04-2006, 16:02
nj, ale když mam ve vegasu project ? přece nejde zrenderovat přes něco jinýho, nebo jop ?
samozrejme ze jo. Pres tzv. frameserver (http://www.debugmode.com/). Render ve vegasu do "debugMode frameserver(*.avi)" (trva to jen par vterin) a toto avi pak nacist v jinym softu ve kterym uz bude vypadat se vsemi upravami z vegasu.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.