Zobrazit plnou verzi : PlayTVpro
Dobrý den,
koupil jsem si TV kartu PixelView - PlayTVpro a nemůžu přijít na to, jak rozchodit Scheduler v orig. programu. Mám WinXP.
Díky
soko.ban
26-03-2004, 11:19
orig. prg stoji za starou backoru.. koukni do staryho fora tam nekdo popisoval jak rozchodit planovani pod XP... z hlavy si to nepamatuju, bylo tam ceco ve smyslu ze se musis do XP logovat jako user s pravama... podrobnosti nevim, nepouzivam to...
Kolik lidí s touto kartou čte toto forum? Napište, jak jste spokojeni.
Mě te'd snad již všechno chodí : ATV,Girder,DScaler. Co používáte vy?
soko.ban
30-11-2004, 09:45
aaa: a co ti nejvic vyhovuje?
ja pouzivam Fly2000TV 3.38 vyhovuje mi a tak nic jinyho nepokousim... chytam jen obcas vecernicky detem, pri stmivackach mam pres obraz sikmy barevny pruhy.. moc to nerusi, mam pocit ze s predchozima ovladacema mi to nedelalo, ale asi je to naladenim... ted nic nenahravam tak to neresim... jinak sem s tim celkem spokojenej...
A to zase neznám a nepoužívám já. DScaler používám pro koukání na telku, ATV pro grabování (i z videa). Girder je na DO, dost jsem se s ním natrápil (bil se s filtrem z ATV a orig. softem), mám ho rozchozený i na Windows Media Player, ale stejně ten DO moc nepoužívám. Ještě jsem zkoušel Borg bTV Pro - ale ten mě zklamal. S hardwarem karty jsem spokojený, obraz mám dobrý.
Co ostatní Prolinkáři, přidáte se?
Anonymous
30-11-2004, 12:00
Ne, co se ti nelíbí na bTV ??? Lepší program pro BT-8x8 neni. :-)- Po ATV 2000 :-)
Už jsem to psal v jiném tématu - obraz je mlhavý, neostrý. Naprostý debakl v přístupu dvou uživatelů - BorgRemote2.2 mi 2x dokonce zničil vokna. Dál je to shareware a na moje dotazy u Borgů vůbec nereagovali. Ale chtěl bych, aby se to tady točilo kolem PixelView PlayTV, tak sorry.
soko.ban
30-11-2004, 12:13
ten DScaler mas jakou verzi? ja ho kdysi pradavno zkousel a nejak me nepresvedcil, byl v nejaky beta verzi a ja potreboval hlavne grabovat. Ted na PC koukam na TV jen pokud davaj nejakej zajimavej fotbal (tim nemyslim ceskou ligu) a rodina se strasne nutne musi koukat na nejakou blbost na "vasi nasi televizi".
Tak s tím fotbalem jsme na tom stejně. Z počátku se mi rychlý pohyb (tedy hlavně fotbal) na PC zdál jakýsi cukavý a nepřirozený. Te'd poté, co jsem zreklamoval desku a vše instaloval znovu aktualizovaně, se už mi to takové nezdá (nebo jsem si na to zvykl).
A k takovému účelu používám ten DScaler verze 4.17, který jde bez problémů a složitých nastavení nainstalovat, vyladit stanice i zpřístupnit teletext.
Grabovat ale neumí, proto mám i ATV, která zase splňuje všechny moje požadavky na grabování (grabovat do Morgana, nemuset přitom být administrátor, současně při grabování i kvalitně zobrazovat výstup na obrazovce a při grabování z videa zachytit sterozvuk). Proti orig. aplikaci učiněný poklad.
Anonymous
30-11-2004, 13:05
Grabovat ale neumí, .
Jakto že ne ?
Když mi něco napíše, že je to ve vývoji a další pokračování mi může dokonce coruptnout disk, nepokračuji a mám za to, že to neumí. Zvlášť, když to vlastně nepotřebuji. Už jsem si vypěstoval jakýsi pud sebezáchovy. Jo, ta verze je asi 4.1.7 (instalačku mám jako DScaler417.exe).
Ale chtěl bych, aby se to tady točilo kolem PixelView PlayTV, tak sorry.
Anonymous
02-12-2004, 13:15
A možná i steklinu od toho Dscalera chytneš :-E
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.