Zobrazit plnou verzi : pioneer dvr-k13ra na laptop
tomasek123
29-03-2006, 11:25
prosim o pomoc,prolezl jsem cele forum ale nic jsem o teto vypalovacce nenasel.koupil jsem do laptopu tuto vypalovacku,ale ve spravce zarizeni ji najde jako pioneer dvr k13ra ale jinak ve windowsu ji uvadi jen jako cd jednotku,ale nejde na ni nic pustit,nenacte cd ani dvd.Ze zacatku to fungovalo ale asi jen 1 den. skousel jsem najit firmware ale od pioneeru zadnej neni a flashnout jinej neumim.uz nevim co stim.prosim pomuze my nekdo.
compaq presario 2800
P4 1,4 ghz
384 ram
ati 7500
skousel jsem i uprade bios ale nic noveho.diky vsem
:-((( :-((( :-(((
zkoušel jsi ve správci odebrat řadič a restartovat
jinak nebude lepší to dát do servisu
tomasek123
29-03-2006, 13:52
tak jsem to udelal.odstranil jsem radice a zatim to bezi.diky moc.ted jsem zase o trosku chytrejsi.snad to uz pujde.
tomasek123
29-03-2006, 20:57
tak to sice funguje jak ma,ale mam problem pri vypalovani.kdyz dam v neru vypalit na dvd-rw tak se my to na 8% zastavy a nahlasi my to chybu.to same je kdyz chci dvd-rw disk vymazat.mam sice 6.6.1.4.rychlost 2,4x.mel jsem taky 7 verzi a tam to taky neslo.dvd-rw disk my normalne otevre ale nejde my vypalovat.a kdyz skousim vypalovat v DVD clone film tak to jde.nevi nekdo co s tim?
a ten Clone DVD to RW médium přemaže ? pokud ano, tak skus upgrade Nera na poslední 6.x verzi, či se na Nero vyprdni
pokud ne, tak zkus i jiné RW médium, namám sice s NB slim mechanikami zkušenosti, měl v rukách jen NB Asus se Samsungem a podle mě je to byl křáp a nedělám si iluze ani o jiných značkách, podle mě ty mechaniky jsou dobré na zálohování či vypalování nějakých drobností na cestách, na seriozní smažení bych si domů pořídil nějakou solidní exterku, na trhu jsou Asus (Pioneer) , LG , LT , ty budou nejenže zvládat i 16x zápis ale hlavně i daleko kvalitnější zápis, nepočítaje širokou podporu médií
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.