PDA

Zobrazit plnou verzi : MENU v Ulead DVD Moviefactory 4

Juvenalis
15-03-2006, 14:58
Zdar lidi,
potrebuji poradit ohledne tvorby MENU v Ulead DVD Moviefactory 4. Udelal jsem MENU, kde jsou 2 okna - film a prezentace fotek. Jakmile spustim film, tak po skonceni filmu se hned automaticky spusti prezentace fotek. No a ja bych chtel, aby se mi to vratilo do MENU a cekola, co si vyberu. Po skonceni prezentace fotek se zase hned spusti film misto aby se ukazalo MENU. MEnu vyvolam jen, kdyz ho dam antvrdo pres ovladac nebo v Power DVD to nastavim. Jde to tam nekde nastavit, at mi to MENU po skonceni naskoci? Predem diky za tipy.

mmmartin
15-03-2006, 15:51
Nevím přesně v kterém okně UDMF se to nastavuje - doma se můžu podívat - ale někde je tam nastavení, co že má přehrávač dělat po skončení jednoho filmu a jsou tam - tuším - možnosti návrat do menu, přehrát další a snad repeat all.

Juvenalis
16-03-2006, 07:17
Tak uz jsem to nasel. No ale mam dalsi problem, ze jak jsem si to DVD pustil doam na Prehravaci, tak ho mam orezane. V okne UDMF, kde se dela MENU je nejake ohraniceni a presne kolem toho se mi to orizlo. Ale v PC pres Power DVD ci WinDVD to jelo cele. A dokonce i fotky v prezentaci to oreze, Proc? Mam blbe nastavenou telku ci prehravac nebo jsem opet neco zapomnel nastavit. Format mam 4:3.

Pitomec
16-03-2006, 07:28
Na TV vždycky vidíš míň, než na monitoru - proto tam taky to orámování v tom UMF je.

Juvenalis
16-03-2006, 08:07
Ale proc to oreze i ty fotky? Nejde to nejak obejit?

Pitomec
16-03-2006, 10:22
UMF nic neořeže - to ořezává až televizní přijímač a těžko s tím něco naděláš (jedině úprava fotky tak, aby byla vidět celá i na TV).