Zobrazit plnou verzi : Poraďte - Mini DV 3CCD (DV in/out, ANALOG in/out) do 100.000
Teraz mám SONY TRV-740E a chcel by som ju predať, doložiť a kúpiť niečo lepšie do 100.000,-Sk. Mal som v rukách PANASONIC DVX100, ale tá je drahšia.
Čo by ste poradili? :-I
VĎAKA :BB:
StayMan by €RikŁ€:
1. DVC30 má aj CINE LIKE GAMMA ?
2. Aké máš s tým skúsenosti (s CINE GAMMA) ?
3. Za akú cenu by si ju mohol pozháňať ?
4. Ako dlho ju už máš ?
5. V príslušenstve je aj ten MIC, či ho musím dokúpiť (za akú cenu) ?
6. Hľadáčik je BW alebo COLOR ?
.
.
.
Pitomec:
1. Máš XM2 ?
2. Môžeš ju pozháňať za nejakú dobrú cenu ?
3. Nepatrí XM2 tiež medzi bumerangy ?
4. Má samočistenie hlavy ?
5. Nemá náhodou CINE LIKE GAMMA ?
Má :-E
http://panasonic-broadcast.com/index.cfm?uuid=A130E452C09F11269B89B84D8643F16D&pid=11436&catid=4287&ClassID=66
cenu este nemam, ale mala by byt okolo 100.000,-sk...
XM-2 mam za cca 85.000sk,ale kedze je na trhu uz nova XL-2 tak je pravdepodobne, ze aj tu XM-2 zmenia...
Ale tebe staci aj Panasonic PV-GS400 (3x 1/4.7"CCD), a 25p si spravis vo Vegase a sumovy filter pouzijes frameserverom z VD :-D
http://www.camcorderinfo.com/content/Panasonic-PV-GS400-Camcorder-Review.htm
http://www.camcorderinfo.com/images/upload/Panasonic%20PV-GS400%2015%20lux%20auto%20web.jpghttp://www.camcorderinfo.com/images/upload/Panasonic-AG-DVC30-15lx-aut.jpg
Pitomec:
1. Máš XM2 ?
2. Môžeš ju pozháňať za nejakú dobrú cenu ?
3. Nepatrí XM2 tiež medzi bumerangy ?
4. Má samočistenie hlavy ?
5. Nemá náhodou CINE LIKE GAMMA ?
1. Nemám
2. https://www.globalmediapro.com/av/index.cgi?rq=e&topic=canondvcams&action=readmore&item=571
3. Snad ne
4. Nepleť si Funai video s Canon kamerou
4. Nevím co to je - a protože jsem to do dneška ani nepotřeboval, tak to nebude nic důležitýho :-)
Samočistenie hlavy má PANASONIC AG-DVX 100 aj AG-DVC30 B-) .
CINE GAMMA LIKE je skôr ako čerešnička na torte - pre tých, ktorý chcu točiť vlastné filmy kvalitnejšie - nevyhnutnosť. B-)
To CINE GAMMA LIKE je nastavenie gamma krivky tak, aby kontrasty na MINI DV boli ako na CELULOIDE.
:BB:
Nazdarek Moje.
S cine gama som tocil v sobotu kym som filmoval vonku. Vysledok velmi dobry,len pochybujem ze si to moj zakaznik vsimne.
Menej prepálených častí v náročných scénach. To je pomoc pre kameramana. Niektorí zákazníci si ani nevšimnú, či video je točené s DIGITAL, alebo s S-VHS B-) .
VĎAKA za odpoveď. :BB:
Samočištění spočívá jenom v tom, že je tam kartáček - a ten již zachycenou špínu znovu rozmazává po pásce. Funkce dobrá jako hrom... :-(((
CINE GAMMA LIKE je skôr ako čerešnička na torte - pre tých, ktorý chcu točiť vlastné filmy kvalitnejšie - nevyhnutnosť. B-)
Jestli chceš něco točit kvalitně, tak si kup min. DSR-390 - to je taky nevyhnutelnost :-)-
Vďaka PITOMEC :BB:
Tie ceny na Globalmediapro platia aj pre nás? Čiže PANASONIC AG-DVC30E za 2.080 EUR aj s dovozom ??? Ja som volal do KOŠÍC do veľkoobchodu a povedali že za 125.000,- Sk mi ju môžu predať :-I . To je rozdiel 125.000,- Sk a nejakých 85.000,- Sk (asi).
StayMan by €RikŁ€:
VĎAKA Vám obom za ochotu :BB:
Vďaka PITOMEC :BB:
Tie ceny na Globalmediapro platia aj pre nás? Čiže PANASONIC AG-DVC30E za 2.080 EUR aj s dovozom ??? Ja som volal do KOŠÍC do veľkoobchodu a povedali že za 125.000,- Sk mi ju môžu predať :-I . To je rozdiel 125.000,- Sk a nejakých 85.000,- Sk (asi).
StayMan by €RikŁ€:
VĎAKA Vám obom za ochotu :BB:
Myslim ze to je cena bez DPH, ale aj tak je to lacnejsie... Inak Pitomec tam kupuje, takze je to asi pravda :-D
Pitomec tam kupoval, ale už nekupuje, protože pražský zastoupení nějak kleklo (snad osobní spory mezi GMP a Kuzminovem, který byl zástupcem v Praze).
Keď som dobre pozeral, tak na tú cenu ide nejakých 4,5% (asi clo?) a 19% DPH :-(( - čiže DVC30 - 85.000,-Sk(bez DPH) - 105.000,-Sk (s DPH) :-I aj tak lacnejšie o 20.000,-Sk ako z KE B-) .
videoman
28-07-2004, 07:59
Pražký zastoupení opravdu GM kleklo, objednával jsem přímo přes e-shop a do 8 dnů jsem to měl doma. Ceny jsou bez DPH a bez CLA (0). Platba přes banku na základě proforma faktury + poplatky. Myslím že lepší koupě je Canon XM2, ale lepší by bylo přišetřit na PD170 :-)
Ušetřit se dá dost - př. DSR250 EUR 4,095.44 s dopr + 19 DPH=156539CZK oproti Elvia(191000,-CZK)
MOJE: Jednoznačná volba Canon XM 2
Pitomec: Globalmediapro už neexistuje. Kuzminov to už zabalil.
videoman
02-08-2004, 09:10
A odjel zpět na Ukrajinu :-D :-D
MOJE: Jednoznačná volba Canon XM 2
Pitomec: Globalmediapro už neexistuje. Kuzminov to už zabalil.
Globalmediapro normálně existuje a jestli má zastoupení v CZ mě příliš nezajímá - díky EU si to můžeš normálně objednat na netu, zaplatíš bankovním převodem a do týdne máš zboží doma (ono by to pochopitelně šlo i bez EU, ale asi složitěji). Samozřejmě, že záruku by měli uznat v každém servisu v celé EU.
Tvoje vize o EU je oravdu vynikající. Hlavně ty bankovní převody. S těma už mám taky zkušenosti. Já už jedině z ručky do ručky. Možná, že za pár let to bude tak jak píšeš, ale zatím je to spíš o hubu.
Tvoje vize o EU je oravdu vynikající. Hlavně ty bankovní převody. S těma už mám taky zkušenosti. Já už jedině z ručky do ručky. Možná, že za pár let to bude tak jak píšeš, ale zatím je to spíš o hubu.
Pokud si objednáváš někde něco u podivných obchodníků, tak se nediv, že ti dají do budky a opláchneš prachy - u GMP dost pochybuju, že kvůli pár kačkám si někdo bude přidělávat problémy...
Mate please nekdo 100% jasno jak je to ted momentalne (tj po vstupu do EU) s dodavkou techto veci do CR? Zejmena co se tyka cla a DPH ? Dival jsem se na ty stranky GMP - uvazuji o tom Panas. GS400, ta cena je tam docela dobra, pak tam sice skoci cca 180 euros dopravne :(( , ale porad by to jeste slo... Ale pokud bych mel jeste platit clo a zejmena DPH, tak uz je to drazsi nez to koupit tady, nehlede na eliminaci rizik s tim spojenych...
Stano_tvf
04-08-2004, 06:50
StayMan, tych 85.000.-Sk na XM-2 si zrejme myslel bez DPH. Alebo sa mylim?
Stano_tvf
04-08-2004, 09:04
MOJE, Canon XM2 za cca 78.000.-Sk bez DPH :BB:
XL1S za cca 124.000.- :-E
StayMan, tych 85.000.-Sk na XM-2 si zrejme myslel bez DPH. Alebo sa mylim?
Ano, mylis, s DPH, ale aj tak si ju nemozes odcitat 9-) A XL1S za 118.000sk s DPH
Chainslaw
04-08-2004, 09:46
Dnes som mal v ruke kamerku Panasonic (typ som si nezapamatal), totalna novinka, prave dorazili do SK 3 ks. Je to mini DV, 3CCD, 4Mpix, veeeelka optika, blesk....
Cena ma byt okolo 85.000,-
Je to NV-GS400 s 3x1/4.7" CCD a ja ti ju dam za 66.000,-sk :-D
Aj do firmy? bez DPH je zaco? :-D
Aj do firmy? bez DPH je zaco? :-D
Boze ako si strasne ubohy az sa mi chce nad tebou plakat :-((( Ale neboj, ako som povedal, aj ty raz budes vymazany (ak uz nie si) :-D
Stano_tvf
04-08-2004, 13:17
Stayman, pytal som sa ci za 66000.- aj s DPH, ale do "firmy", platca DPH.
Neviem preco sa ten prispevok neukazal. :-E
66.000 je full cena a DPH sa neda odratat, ale aj tak je to menej :-D
Neviete niekto ako sa uhrádza nákup v GLOBALMEDIAPRO???
čislo banky, účet ....
VĎAKA
PS: Sorry ak som nechápavý
Když jim pošleš objednávku, tak se to nepochybně dozvíš.
Stano_tvf
27-09-2004, 16:17
MOJE, pre aku kameru si sa teda rozhodol? Mam nejake nove ceny. :-D
Tak je to správný - točit, ale pívo... :BB:
PANASONIC DVC30
keď vyhrám los tak PANASONIC AG-DVX 100A (AE)
PS: Kámoš mi má zistiť ceny v USA.
Možná by bylo lepší, kdyby jsi dál točil s tou Sonkou co máš. Nejdřív si o kamerách něco přečti, zajdi si někam, kde si to bodeš moct i omakat a pak se rozhoduj. Připadne mi (podle Tvých otázek) že vůbec nevíš o čem píšeš.
:-?
No tú DVX 100 som už videl a mal som možnosť si ju vyskúšať.
Zatiaľ som nikoho nenašiel kto by mal DVC30.
PS: Podľa čoho tak píšeš (ja sa snažím študovať na NETe - TESTY, PARAMETRE, UKÁŽKY a podľa toho sa rozhodujem). Keď sa dá, tak si ju najprv vyskúšať (keď sa dá) B-)
Mate please nekdo 100% jasno jak je to ted momentalne (tj po vstupu do EU) s dodavkou techto veci do CR? Zejmena co se tyka cla a DPH ? Dival jsem se na ty stranky GMP - uvazuji o tom Panas. GS400, ta cena je tam docela dobra, pak tam sice skoci cca 180 euros dopravne :(( , ale porad by to jeste slo... Ale pokud bych mel jeste platit clo a zejmena DPH, tak uz je to drazsi nez to koupit tady, nehlede na eliminaci rizik s tim spojenych...
Tady ti to nikdo presne nerekne. Vsichni maji spoustu informaci, ale zasadni veci se nedozvis.
videoman
20-06-2005, 21:29
No tak dopravné a DPH zaplatit musíš. Já clo neplatil, nevím sice proč, ale
šlo to z Nového Zélandu a clo bylo 0%, ale to jsem ještě nebyli v tý
za....ný ůniji. Jak je to teď to nevím. :-((
PS:Asi bych volil AG-DVC60, sice nic moc, ale poslení cenu jsem viděl 78,358.05 Kč i s dopravou i DPH (kdyby měla 1/3" CCD :-(((
Já koupil za 93 tis Sony VX 2100
videoman
21-06-2005, 10:17
A kde???? U elvie už ji neprodávaj.
A kde???? U elvie už ji neprodávaj.
V Elvii Ti určitě vnucovali FX1 že? Oni totiž tvrdí, že je to nástupce VX 2100 což není pravda. Navíc tu FX 1 nikdo nechce.
Já koupil VX 2100 v lednu na www.hifishop.cz za 93 tis. s DPH. To ji měli v akci. Vyplatí se tyhle stránky sledovat, protože Sony Czech má různé akce o kterých se normální smrtelník ani nedoví. Vědí to jen prodejci a málo který slevní.
videoman
24-06-2005, 09:01
Jo říkali to tak. Hm no kdyby tu FX1 dali tak za 80000 tak bych ji pak možná i chtěl :-D :-D
proti té DSR-390 můžeš zkusit postavit tohle (GY-DV5100 V15L17 - 237.000.-Kč bez DPH): http://www.expandore.com/product/JVC/Professional/GYDV5100.htm
Jestli chceš něco točit kvalitně, tak si kup min. DSR-390 - to je taky nevyhnutelnost :-)-
Pitomec je mimo mísu. Kup si jako já DSR 250 a budeš vysmátej. Vemou Ti to i v ČT. Ta kamera je SUPER !!!! a vejdeš se do 200 tisíc u Globalmediapro.
Pitomec tam kupoval, ale už nekupuje, protože pražský zastoupení nějak kleklo (snad osobní spory mezi GMP a Kuzminovem, který byl zástupcem v Praze).
Zastoupení v Praze funguje jak šýcary, Kuzminov je seriozní chlap, já tam kupoval v lednu DSR 250 a před měsícem pláštěnku proti dešti.
Ale platí adresa : www. globalmediapro.cz, nikoliv .com
Pražký zastoupení opravdu GM kleklo, objednával jsem přímo přes e-shop a do 8 dnů jsem to měl doma. Ceny jsou bez DPH a bez CLA (0). Platba přes banku na základě proforma faktury + poplatky. Myslím že lepší koupě je Canon XM2, ale lepší by bylo přišetřit na PD170 :-)
Ušetřit se dá dost - př. DSR250 EUR 4,095.44 s dopr + 19 DPH=156539CZK oproti Elvia(191000,-CZK)
Videomane, seš out, zastoupení v Praze normálně funguje, Kuzminov odpovídá jak na maily,tak bere felefony. Nevim,proč tady píšeš takový dezinformace. Od SONY nic nebrat, to jsou zloději na entou.
A nabídka je na www. globalmediapro.cz
S globalmediapro.com nemá Kuzmínoc nic společného, tam se porafali, to mi říkal.
A jen tak pro informaci: V lednu jsem kupoval DSR 250 vč. nabíječky a baterie SWIT na 8 hodin. Cena 175. tisíc s DPH.Tak se vzkašli na hračky typu DSR 170 a jdi do pořádnýho stroje, jakou je DSR 250 tka ( to nejlepší v dané kategorii a ceně, co kdy kdo vyrobil - DVCAM-DV-mini DV, display,profi B/W hledák, ramenní model,sice pevný objektiv, ale s optickou stabilizací a manual/auto,.. zkrátka nepřekonatelná. Na tu DSR 390 a vyší si připrav tak půl milionu.
B-) 9-)
videoman
28-06-2005, 07:38
Spíš tedy dezinformuje on tou adresou www.globalmediapro.cz !!!!!
TA DSR 250 je už dost vyběhlej typ, a navíc nemá 16:9 9-)
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.