PDA

Zobrazit plnou verzi : Středový repro u premiery

vilik
25-01-2006, 20:03
Dokončil jsem projekt 5.1, vyexportoval a potom vše smazal(projekt+ostatní soubory). Otevřel jsem nový projekt 5.1, nahrál video a mono audio, které potřebuji vkládat podle potřeby do různých reproduktorů, včetně středového. A ten nechce hrát. Ostatní jsou OK. V tom minulém projektu to jelo OK.
Ten střeďák potřebuji, protože přemisťuji zdroj zvuku (prostorový efekt) a když to není slyšet, tak je to jaksi nanic.Co s tím? Díky. :-?

pedeva
01-06-2007, 17:34
Ahoj. Ja srihám na premiere 6.5 už nejaký ten rok. Skúsil som už aj Ap pro 2 je dobrá ak si na ňu človek zvykne už sa jej nevzdá , no ja som musel. Ak som dával do finalu v 6.5 avi - čko nebol problém ,ale ak som to urobil v AP tým istým spôsobom ako na 6.5-ke a z tých finalov som následne tým istým spôsobom na DVD workshope urobil DVD -čka obraz mi trhal pri rýchlejších pohyboch. Nechápem to tie prekládania a polsnímky kto sa v tom má vyznať. Chcem sa spýtať meníte nastavenie exportu v AP pro 2 oproti 6.-ke. Zdá sa mi že ak nastavím v AP 2 deinterlaced tak to ako tak ide no lower first ako v 6.5-ke určite trhá.
Čo sa týka Adorage ide mi bez problémov aj v AP2. Hollywood nie, ale za tým mi vôbec ľúto nie je.