PDA

Zobrazit plnou verzi : samostatny teletext ? a znova to FlyTV

rodier
14-07-2004, 09:01
Ahoj, muzete mi pls nekdo doporucit (poradit) nejaky program co zobrazuje teletext, ale funguje samostatne ?
Mam tu ted nakej klasickej teletext.exe co ale nefacha sam (pouzivam ho jako externi k FlyTV).. jen mi to prijde pruda (hlavne pro nektere cleny rodiny) poustet FlyTV, minimalizovat ho, zavirat video okno a potom teprve si vychutnat teletext na fullscreen ;]

Navic Fly2000TV 2.38 b2 mi dost casto zamrza kdyz zaviram video okno a zase ho otviram pripadne min/maximalizuju a nekdy i kdyz proste ho mam always on top a le na pozadi prehazuju aplikace alt+tab .
Proste zamrzne obraz a cele FLy zabere 98% cpu a musim ho sestrelit.. dost mne to stve :( nekdy se zamrzne i pri skonceni nahravani. (zustane cernej obraz..ale nezabira cpu..)
Premyslel jsem jestli to nebude kodekem..ale jakym mam standard xvid 1.1 , dvix 5.05 pro , wmp 9 .. potom to tam vypisuje ten soft v recordu jeste nejake sunplus ..ale ty vubec nevim jak odebrat nebo tak .

Diky za rady, uz bych se tech neduhu konecne rad zbavil.. kartu mam Geniusku s Philipsem 7134 :)

Sally
14-07-2004, 14:30
A to chceš teletextem ovládat TV kartu? Ještě jsem neviděl, že by v teletextu šli přepínat kanály.
Mrkni na http://www.volny.cz/blizzardsweb/hardware-videowonder.htm

rodier
14-07-2004, 16:17
jo presne tak. rad bych software kterej proste umi zobrazovat teletext a zaroven ovladat kartu (prepinat kanaly)..

nebo aspon proc ten Fly tak zamrza :( kdyz se mu neco hodi pres video okno .. pripadne pri minializaci a vraceni zpet..

Ivo Mašek
14-07-2004, 17:06
Fly2000TV : Že používáš 250W zdroj, tak to už vím :-) , a jak je silný procesor ?
Teletext : Samostatný teletext těžko seženeš, je to nelogické a výrobci těžko vyrobí samostatný teletext bez návaznosti na tv-kartu. Jednoduše řečeno, výroba se nevyplatí.

Asi mě stejně pošleš "někam", ale je to můj názor, a asi ne jenom můj. A má logiku.

rodier
16-07-2004, 15:57
celeron 1.0ghz :-))

jinak tim ze jsem se rouhal mi najednou ten teletext prestal fungovat :(
zapnu fly2000tv, zapnu teletext a cerno .. nahore je jen 100 a 0 .. zmacknu ten zelenej buttonek a nic. :(
funguje to jen kdyz restartnu PC .. tak pri 1. spusteni.. wtf ? muzete mi alespon doporucit jinej teletextovej soft na ten Filips ? :)

Pirat
16-07-2004, 16:11
Ja pouzivam teletext 1.7 a ide v pohode to co popisujete bude asi v tom ze spustate ten txt cez fly ked si ho pustite normalne kliknutim na ikonku mal by ist me to robilo tiez. Inak myslim ze pomaha v seting.ini
UseExternalTeletext=1
SafeTeletext=0 <----- (ale niesom si isty ci je to co som menil ak tam mate 1ku taq prepiste)
ExtTeletextPath=c:\program files\teletext\teletext.exe
UseExtFilterPreview=0
Mam Prime 34 s saa7134