Zobrazit plnou verzi : titulky do mpg1
premiere
20-01-2006, 08:33
Mám podklad vo formáte mpg1 704x360 a potreboval by som pridať titulky a neznížiť kvalitu zdroja. Presne potrebujem prekryť tmavým pásom pôvodné titulky napísať nové tak aby sa nezmenila kvalita a rozmer pôvodného súboru. Pokúšal som sa robiť to v premiere a neviem čo s tým. Výsledok je degradovaný obraz. Ani formát neviem nastaviť som velká LAMA pooradíte mi niekto?
premiere
Tohle bohužel nejde, vzdej to.
premiere
20-01-2006, 09:17
pokial to malo formát vcd tak som to v vo VD resizol na DV formát previedol do avi v premiere editoval a a vyexportoval ako vcd tak bol úbytok kvality prijatelný. Pokial som otvoril projekt vcd editoval a exportoval tak sa všetko romazalo. Ale tento širokorozchodný rozmer ma mätie.
premiere
20-01-2006, 09:19
VD nevie pridávať titulky? nie je na to nejaký plugin?
premiere
Umí, VobSub, TextSub.
Smoazřejmě je do VD plugin na titulky, konkrétně 3 - doporučuju VSFilter nebo FFDShow (respektive FFVD). S rozměrem si hlavu nedělej, ale proč to ještě chceš prasit přes DV vůbec nechápu. Z VD to vyexportuj jako AVI/MPEG-4 a máš to s nejmenší možnou ztrátou kvality. Nebo máš nějaký konkrétní důvod pro prehistorický MPEG-1?
premiere
20-01-2006, 10:13
kamarát to chce do ppt a aby som "nevymýšlal" a urobil to tak ako mi to dodal. Môža byť komplikácia s ppt a AVI/MPEG-4, WMV neviem?
premiere
Tak to tedy fakt netušim. Cpát video do Powerpointu mě nikdy nenapadlo. Ale pokud nainstaluješ kodeky, tak by to asi mělo fungovat. Jestli to je nějakej krátkej klip a chceš to opravdu v MPEG-1, tak to vyexportuj z VD jako nekomprimovaný AVI a potom to zkomprimuj nějakým MPEG enkoderem.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.