Zobrazit plnou verzi : Cim nastriham video na jednotlive sceny?
Zdravim,
ruzne nasteroje pro editaci zvuku maji moznst rozdelit zvuk na nekolik casti, treba na jednotlive skladby a ty ulozit.
Shanim nejaky program, ktery by umel to same, ale s videem. Zatim vsechno, co jsem nasel, umoznuje bud video oriznout (casove), nebo rozdelit na stejne velke casti. Kdyz budu chtit rozdelit neco na vice scen, tak je to zdlouhavy.
Existuje neco efektivnejsiho?
Forsir
forsir
Vegas a miliony dalsich strihovych programu!
forsir
Adobe PremierePro a miliony dalších střihových programů !
forsir
Edius3 a miliony dalších střihových programů !
forsir
Z disku, napr. Scenalyzer (free)
Ulead Media a Video Studio a niekolko milionov dalsich programov...
starej_vul
17-01-2006, 13:54
Hele, StayMan by €RikŁ€, nejdříve po dlouhé době pozdrava P.F. 2006.
Taková otázka: tys ten scenalyzer .... tys ho používal?
Já jsem ho "nerozchodil" a docela bych ho potřeboval. Na yjc@post.cz s otevřenou náručí čekám, zda se tam neobjeví příloha nebo link na chodící verzi. (Myslím tím na verzi se kterou někdo pracoval) Fakt bych to potřeboval ...
P.S. A W2000 je moje oblíbená platforma. XP ... alternativní ..
Myslis tento?
http://scenalyzer.de/scenalyzer.zip
Jasne :-) , proto to jsou strihove programy. Ale predstavoval bych si to tak, ze vyznacim konce jednotlivych casti (scen) a pak je najednou ulozim do jednotlivych souboru. V Adobe Premiere jsem to nenasel. Ten umoznuje v jednu chvili vytvorit jen jeden soubor.
Nebo jak se to dela?
forsir
ve vegasu regio natahnes mysi a das ulozit do formatu, ktery chces!
starej_vul
17-01-2006, 16:57
Dík. Zkusím, ozvu se.
starej_vul
17-01-2006, 17:56
No, nic. je to furt stejný ... najdu vstup (DV-avi) ... zadám výstup ... zmáčknu optical .... objeví se nějaké okno, a za 1-2 sekundy spadne a hned za ním celej program ...
Komu to nedělá????
Kde dělám nějakou chybku?
Proč proboha spadne celej program?
Připadám si jako debil-začátečník! (Kdo to řekl, že mám pravdu???)
Ten Scenalyzer co uvadi StayMan mi bez problemu chodi. Myslim, ze dela to co potrebujes, dlouhe video ti "rozseka" na jednotlive sceny, kazda jiny soubor.
Tak sorry, jeste jsem to jednou pro jistotu zkusil, bez problemu to chodi, ale jen kdyz das scan podle datestamp, kdyz jsem dal "optical" tak mi to taky spadlo.
starej_vul
18-01-2006, 13:13
je to tedy takhle?:
Ten analyzer to umi rozsekat podle scén. Když nagrabuju ten soubor z digitalu (Má to datestump) tak ho musíš použít. Pokud dáš optical, tak program spadne.
Jak se dá z toho souboru ten datestamp "vyhodit" ...
Jinak dík strelci, že si dal tu práci a zkusil si to. Je to líp než dobře m íněná rada, že to ten ANALYZ umí ....
Mam nagrabovane video pomoci TV karty (DV kodek) z analogove kamery a chtel bych ho rozstrihat na sceny.
Ten scenalyzer mi, jak uz tu bylo psano, take pri Scan Optikal spadne. :-(
Nevite nekdo proc? Neporadil by nekdo nejakej jinej program? Díky
Proc volit optical scan, kdyz tam ten datestamp je ?
edit: aha, tak asi tam je, ale k nicemu ...
starej_vul
30-01-2006, 17:52
Ai, AI ...
Proč? Protože Vegas ti vyrobí datestamp "od začátku do konce" v jednom kuse ...
... a protože my, co se chceme vrátit ke starším verzím "prošlých" Vegasem .... tak by se nám"zišlo", kdyby t takového materiálu šlo rozdělení na jednotlivé scény. Toť vše.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.