PDA

Zobrazit plnou verzi : WinFast TV USB II

PetrV
12-07-2004, 13:35
Zdravím.
Pořídil jsem si externí TV kartu od firmy Leadtek. Zatim jsem spíše nepříjemně překvapený. To je pravděpodobně způsobeno neznalostí ...

Proto otevírám toto téma, které nám - nešťastným majitelům trochu pomůže. Díky za schovívavé reakce.

Mé problémy:

1. Mpeg-4 - jak přinutit kartu k HW komprimaci (výrobce ji slibuje),
v1 a v2 můj notebook s P1.3M (centrino) nestíhá, chová se stejne jako převod do DivX.
2. zachytávání zvuku - lze přinutit kartu k záznamů videa i audia ? (analogové zachytávání zvuku spojování s videem je normální?)
3. chrčení audia (při zachytávání i běžném používání) a přehrávání mp3 - po instalaci nejnovějších ovladačů a PVR (asi) -> pomohlo přeinstalování kodeků (Codec Pack)
4. náhodné přepínání do režimu USB1.1 (pravděpodobně nešvar notebooku Premio 4030)?
5. jak nastavit odstraňování vlivu prokládání snímků (u některých programů nefunguje)?
6. jak nejlépe vyhledat kanály na anténím výstupu satelitního přijímače ?
7. jak ukládat a obnovovat vyhledaný seznam stanic?
8. jak zjistit typ IC použité v kartě?
9. lze použít jiný vhodnější SW?
10. lze oživit v linuxu?

Ivo Mašek
12-07-2004, 13:41
Mám interní Leadtek TV2000XP, takže pouze k bodu 1:
Karta umí MPEG-4, ale musíš si tento kodek natáhnout do počítače. Ovladač karty si ho potom najde a objeví se ti v menu.
K ostatním bodům ti pomohou ti, kteří mají externí karty.

...pevné nervy a hodně štěstí při zprovozňování.

PetrV
13-07-2004, 19:45
Prednastavenych rezimu mam jen 14 (mpeg1,mpeg2,WM(4)VC,ciste avi).Mohu pridat (tudiz mam naistalovano) mpeg4 (v1 a v2 jedou ale aspon na 150%, v3 haze chybu). Domnivam se spravne, ze je potreba nainstalovat specialni kodek (ne M$)?

PS: cekam na odpovedi od levi a holandanu (zastoupeni pro evropu)