PDA

Zobrazit plnou verzi : DVBDream

mirekv
14-01-2006, 13:15
Tak jsem slavnostně nainstaloval tento soft a poznatky:
- to tedy ProgDVB jsem mel nainstalovaný celkem rychle a bez problémů, tady jsem musel 3x restartovat celý PC
- obraz a zvuk se šíleně sekají, hlavně při přepínaní.
- nejde spustit plánovač, okno jen problikne a zmizí.
- řazení stanic podle abecedy po načtení transpordérů, jde sice udělet oblíbená položka, ale to je práce na půl dne.
- při pokusu o vypnutí vyletí procesor na 100% a je ho nutno jej vypnout přímo ve Správci úloh v Procesech.
No zatím nic moc, procítal jsem diskuse i na SkyStaru 2, mnozí mají podobné problémy a každý si tam chválí to své, jak tady vypalovačky.

SS2CZ
14-01-2006, 13:23
mirekv
Zkus tento návod:
http://www.vzduchem.wz.cz/sat.htm

mirekv
14-01-2006, 13:28
SS2CZ
Dík, zkusím, ale nevím, potřebuju něco, aby mi v nepřítomnost nahrálo třeba 3 pořady na jiném kanále, no, když jsem viděl to přepínání...

SS2CZ
14-01-2006, 13:46
mirekv
To jde jen u SkyView a to jen jeden zakodovanej + další volný z jednoho TS.
Nebo multiinstalace 3xspuštěným SkyView,ale to mi nefungovalo nebo fungovalo,ale špatná kvalita.

mirekv
14-01-2006, 14:50
Takový ProgDVB to umí taky, ale j v tomto trochu nespolehlivý, teď mi konečně nespadl scheduler u DVBDreamu a ten má v nabídce i volbu kanálů, to jich neumí více po sobě?
Všimnul jsem si taky, že blbnutí obrazu a zvuku v náhledu nemá vliv na nahrávku (což je celkem logické), takže ještě vyřešit tu neschopnost vypnutí softu.

blueant
14-01-2006, 15:24
Ten problem je spominany aj tu na fore.

Robi ti to WINCSC.
Tazke bud si tu alebo na ss2.info najdi co s nim.
Alebo pouzi CSC plugin.

Co sa tyka sekania obrazu a pod. treba skusit ine kodeky.

mirekv
14-01-2006, 17:10
blueant
Díky, tak na to bych nepřišel do smrti :BB:
Pomohla úprava setting.ini.