Zobrazit plnou verzi : Problém v Pinnaclu 10+
Při renderingu v Pinnaclu 10 se mi po chvíli v okně náhledu místo videa zobrazí fialové okno a to pak najdu i na dvd (místo videa), dělá to i při tvorbě avi nebo divx. Nevím co s tím, poradíte někdo? Mám i poslední patch...
http://img274.imageshack.us/img274/8350/pinnacle7eo.jpg
Když to video projíždím v editačním okně tak je vše O.K. Potřebuju udělat video a místo toho tohle, je to k vzteku... :-!!!
Chvilu som mal PS10 nainstalovane. Je to dost problematicka verzia. Mal som nainstalovane obidva patchy. Vrat sa radsej k verzii 9.
dejv_tvf
21-11-2005, 07:50
Mám Studio 10+ taky včetně obou patchů a mám s tím taky řadu potíží. Zkoušel jsem zatím projekty ukládat do AVI v původní kvalitě a pak jsem radši použil Procoder. Zkoušel jsem i konverzi do DivX a ta prošla bez problémů. Ovšem výkon tohoto SW je trystní. Občas v náhledovém okně vidím jen černo, padá to - no řekl bych že zatím nepoužitelné.
imported_laci53
22-11-2005, 18:45
Vysiel upgrade Pinnacle Studio 10.1.2 a stahnes si ho na stránke!!! :-D
http://www.pinnaclesys.cz/
Tak to je síla a já myslel, že jsem jediný komu to dělá.... :-D
Opraven problém s růžovým či fialovým náhledovým oknem během exportu videa u AMD procesorů
imported_laci53
23-11-2005, 06:22
Tak to je síla a já myslel, že jsem jediný komu to dělá.... :-D
Opraven problém s růžovým či fialovým náhledovým oknem během exportu videa u AMD procesorů
No vidíš. :-)
Ja mam podobny problem. Mam cerne nahledove okno pri prehravani. Kdyz ale dam zrychleny posun tak se video v nahledovem okne normalne ukazuje. Nema nekdo stejny problem ??????
Dekuji
Pinnacle v. 10.1.2 je opravdu nepodařený produkt. Vratil jsem se zpět k devítce. Nefunkční nahled (černý) způsobuje zablokovaný přístup (pravděpodobně Firewall) k internetu. Jsou dvě možnosti zprovoznění - buďto povolit přistup na internet a nebo odpojit internet ( vytáhnout sít nebo zakázat síť ) a potom teprve spustit Pinnacle. Funkce rendering musí být ve firewall vždy povolena. Studio se při spuštění 14 x připojuje k internetu. Pokud internet není - studio funguje. Další podmínkou funkce Studia 10 jsou nutné nejnovější ovladače na PC.
Přesto musím konstatovat že 10 je jen obtížně použitelná. Přesto mě mrzí neustálé primitivní narážky na těchto stránkách na produkty Pinnacle. Používám 9 a předtím i předchozí verze dlouho a jsem s ní ( s Pinnacle 9)velice spokojen. Je to otázka převážně kvality PC a dodržování určitých zásad práce se SW( Např. pravidelné mazání auxiliery files a pod...) Byl bych rád aby toto forum bylo forem diskutujících a ne forem plivajících příznivců Vegas. Zdravím.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.