PDA

Zobrazit plnou verzi : PERIODIKÁ

rarach
09-11-2005, 07:01
Existuje nejaky casopis zaoberajuci sa (nielen) strihom videa, videotechnikou, problematikou strihu, natacania, jednoducho ktory by mal nielen informacny ale i naucny charakter? Dost sa tu basnilo o Pixeli ale ten sa viac zaobera 3D/2D grafikou. Nieco co sa da na Slovensku zohnat samozrejme.

Diky

rarach
10-11-2005, 07:53
Je možné dostat odpoved?

Modena
10-11-2005, 08:23
rarach
http://www.tvinfo.cz/stranky/casopisy
http://www.camuser.co.uk/magazine/index.php

Badis
10-11-2005, 15:06
rarach-Existuje. Ale je to docela na profi úrovni. Pro běžného amatéra zbytečné.www.dvmagazine.cz

rarach
11-11-2005, 09:10
modena-badis-nechcem sa radit ku profesionalom ale mam uz nieco ohladne nakrucania a strihu za sebou, preto tento casak vyzera byt pre mna to prave orechove. Ale skuste si kliknut na tie linky, ktore ste mi ponukli, hodi vas to na vydavatela (vogel burda comm.) a tam o tomto casopise nie je ziadna zmienka. Neprestali ho vydavat? jedine co tam je, je info news z roku 2004 z vystavy, kde ho udajne prvy krat prezentovali ale ked sa date na predplatne, tak tam nie je vobec.
No, a fcul budzte mudri.....:-))))

Modena
11-11-2005, 09:53
rarach
Přesně - taky jsem na to kliknul se stejným vejsledkem ! Takže, tento projekt asi zkrachoval, že ? :-?
A z toho plyne, že člověk by se neměl radovat předčasně ! :-E

Badis
11-11-2005, 16:01
Ajaj tak to se omlouvám. Ono to už je rok co jsem si to nechával posílat. Byla to česká verze amerického časopisu. Drahá. Asi o to nebyl zájem tak to ukončili. Leda se tam poptat. Kdyby byl zájem.

BEPE
14-11-2005, 12:30
Zájem o ten DV Magazín by asi byl, protože jsem si ho objednal na rok 2005, ale nakonec mi s omluvou vrátili peníze na předplatné, že se prý s US vydavatelem nedohodli na obchodních podmínkách. V roce 2004 to vycházele přibližně čtvrtletně a od roku 2005 to mělo vycházet měsíčně. Bylo to poměrně nákladné, ale byl to zajímavý časopis. Apropo vyšší nebo vysoká cena časopisů je v zahraničí poměrně běžná. Sám jsem odebíral asi 3 roky anglický časopis Camcorder user & DVD Maker a ten ke konci, než taky ukončil svoji činnost, stál cca 4 Libry za kus a to nepočítám porto (měsíčník). Jinak na stránkách www.Amatfil.www jsou nějaké odkazy na časopisy a literaturu.

rarach
14-11-2005, 13:58
Toto mi napisal priamo vydavatel:"Dobrý den, DV Magazín jsme vydávali do konce loňského roku.
V současné době nic specializovaného na digitální video nevychází.
Občas jsou tématické články v časopise Pixel, který k problematice má asi nejblíž." Takze tak. Jedine co nam strihacom zostava je Pixel, ktory tiez nepatri medzi najlacnejsie casopisy a nie vzdy tam najdem to co potrebujem. Snad sa to zlepsi. Potesilo by ma keby niekto nieco objavil a dal nam "po vedomostiach a novinkach hladnym" vediet.

Caute!!! :BB: