Zobrazit plnou verzi : Help - Scripty do Vegasu 6
Cafte :-)
Poradte mi :-? Nainštalujem, alebo skopírujem scripty do Vegasu a, ked chcem ich pouzit tak mi vypise "An Exception has occured" neplati to pre vsetky :(( :(( Pokial pouzijem napr. Ultimate S a podobne scripty s instalackou tie mi v poho idu :-? :-? Prezrel som cele foru, ale odpoved som nenasiel :(( Dikes :BB: :BB:
Prosííííííííííííííííííííím :-((( :-((( :-(( :-((
Pomozte mi
Dikes :BB:
posli mi jeden nefunkcny script na skusku, nech to otestujem na mojom PC
Cafko Tean :-D :-D
Sorry momentalne som v praci takze ti nemozem poslat script, ale su to v podstate tie ktore su v sekcii Vše pro Sony Vegas :-R Z toho baliku mi hadam nefunguje ani jeden. Neviem čim to je :-? :-? Zeby framework :-? Mozes mi prosim ta popisat ako a kde to ti instalujes alebo kopirujes :-((
Dikes
Nostradam
23-11-2005, 22:12
Nazdar.
Navázal bych na m-bryo. Prosím o pomoc při scriptu SlideshowToMarkers. Přesně podle videotutoriálu Geryho Kleinera jsem naskládal do timeline několik fotografií, exportoval pomocí scriptu Export Regions As Subtitles. Následně do timeline vložil audio backroud, podle tempa hudby vytvořil markers a poté chtěl scriptem SlideshowToMarkers vložit zpět ty fotografie, které by se měly napasovat v délkách podle markers, ale vyhodilo mi to hlášku s chybou. Zkoušel jsem to několikrát, ale bezvýsledně, neustále hláška o chybě:
Compilation error on line 24:
Variable 'Timecode' has not been declared
System.ApplicationException: Failed to compile script: 'C:\Program Files\Sony\Vegas 6.0\Script Menu\SlideshowToMarkers.js'
at Sony.Vegas.VSAManager.Compile()
at Sony.Vegas.ScriptHost.RunScript(Boolean fCompileOnly)
Nevím, jestli uložení pomocí Export Regions As Subtitles má na toto vliv a má se provádět, jedná se spíše o uložení pro Architect, ale i bez provedení této fáze to nešlo.
Přesně podle jeho návodu jsem také mimo tento problém u poslední fotografie změnil Aspect ratio, pak všechny fotky označil a chtěl stejný Aspect ratio aplikovat pomocí scriptu Aspect ratio na všechna foto, ale zase stejná hláška o chybě jako u SlideshowToMarkers. Poraďte prosím. Díky.
Mrkni sem: http://www.sonymediasoftware.com/forums/ShowMessage.asp?ForumID=21&MessageID=309451
Pisou tam neco o tom, ze tento script byl funkcni do verze 5b (asi). Nejak tomu, ale moc nerozumim 9-)
A tady je nejakej navod jak by to melo jit opravit, ale to je pro me vyssidivci a na 99,9% ti s tim neporadim :-(
Nostradam
23-11-2005, 23:59
4 Pears.
Pravděpodobně jsi na to asi kápl, poněvadž ten videotutorial je na Vegas 6 a již před tím, než jsem tady dával můj dotaz, tak jsem si taky všiml, že Gery zrovna tyto scripty předvádí ve verzi 5 a bylo mi to trochu podezřelé, když jinak předváděl u většiny věcí Vegas 6. Jinak z toho odkazu to vyplývá taky. Takže díky za pomoc.
Nostradam
Nemas za co. Je to trosku paradox, protoze ja osobne nemam o scriptech ani paru a jeste jsem nepouzil na nic ani jeden :BB: :-E .
Az to zacnu pouzivat tak mi poradis zase ty B-) Cus
Nostradam
25-11-2005, 11:09
Pears. :BB:
Pokud jsi na to ještě nenarazil, tak bych měl pro tebe jednu dobrou pomůcku a to free od VASST. Zrovna včera jsem to stáhl a vyzkoušel, supr. Dobrá malá věcička. Zde je odkaz: http://www.vasst.com/search.aspx?entity=16&category=Freeware . Jedná se o Double Take, ačkoliv ani PIP Selection není k zahození. Excalibur, který nemám, to není, ale aspoň něco.
Zajimave stranky. Vyzkousim \/
Jen skoda, ze chteji registraci pro download. Toho spamu uz mam tak akorat.
|
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.