Zobrazit plnou verzi : POMOC VirtualDub !!!
Ahoj, ja pouzivam VirtualDub pouze na prekodovani do XviD a zatim jsem nepouzival capture ....
Ted jsem prodaval jednomu zakaznikovi po delsi dobe Radeon VIVO a zjistil jsem, ze MMC je shit ktery nefunguje a tak jsem chtel pouzit VirtualDub a zjistil jsem, ze si s Radeon theatre chipem rozumi VYBORNE, ale je tu jeden problem ....
Po startu VD mi VZDYCKY nastavy obraz do NTSC a ja ABSOLUTNE nenasel, kde se da nastavit PAL !
Jedine reseni, je pouzit jinou aplikaci VirtualVCR (nastavit PAL) a pak stustit VD..... :-)))
Vim, ze je to blbost, ale proste tapu .... Diky ....
Zachytávat do VDubu je blbost, když se ti nelíbí MMC, tak zkus ATV2000 - chodí spolehlivě. Co ti na MMC nechodí?
Zachytávat do VDubu je blbost, když se ti nelíbí MMC, tak zkus ATV2000 - chodí spolehlivě. Co ti na MMC nechodí?
ATV2000 jsem nerozchodil (zvuk) a MMC mi nebezi...
Respektive NEZNAM nikoho, kdo ma Catalyst (4-4.6) + MMC 8.9-9.0 a funguje mu to .... Proste si ATI dela srandu
Vzdy (i na cistem systemu) mu to napise: Unable tu start TV, check your drivers, atd ...
Jinak jedna se o VIVO (R9200) a s tim by mel ATV200 bezet ????
Jinak ATV2000 se mi MOCCCC libi, ale s mojim TV Wonder mi taky nebezi .... Problem s overlay + tuhnuti (drivery byly orig., od Uskova, a ty BTDrivery 5)
Jasně, použij ATV, s VIVO to chodí dokonale. MMC zase takový schit není, náhodou to chodí velmi pěkně, jenom tam nějak zapomněli doprogramovat, že to poskytují i s VIVO a každý pokus o spuštění končí chybovou hláškou, že se nepodařilo inicializovat TV tuner.
Jasně, použij ATV, s VIVO to chodí dokonale. MMC zase takový schit není, náhodou to chodí velmi pěkně, jenom tam nějak zapomněli doprogramovat, že to poskytují i s VIVO a každý pokus o spuštění končí chybovou hláškou, že se nepodařilo inicializovat TV tuner.
OK, poradne vyzkousim ATV, ale co to MMC TO MUSI mit reseni !
BTW TV Wonder zase hodi pruhy s MMC a taky konec, ale to je trochu offtopic ...
O problému VIVO9200 v. MMC jsem slyšel, zkusím se zeptat kamaráda, jak to vyřešil.
Na ATIFANu je myslím na to nějakej patch. Ale sám jsem se s tím nedrbal, protože ATV mi plně vyhovovalo (nebo spíš kamarádům, kterým jsem to dělal).
Jo, ale nevím, co tam měli za ovladače. Tím, že to chodilo, tak jsme to dál nepitvali.
vBulletin v4.1.12, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.