Zobrazit plnou verzi : VEGAS 5 (alebo 6) + GeeForce 5200 = Max. využitie
Zdravím.
Neeviem, či to patrí do tejto sekcie (ak nie tak SORRY).
Mám GeeForce 5200 s DVI a TV out (mám redukciu DVI - Analog monitor).
Ako by som mohol využiť tieto vlastnosti pri VEGASe ???
Myslím tým 2 x monitor (napr. STRIH + NÁHĽAD ....)
VĎAKA
:BB:
jde to jen v sestce, staci mit zapnuty dualview
clee
S Mikeho pluginou to umi i 5-tka! B-)
StayMan by €RikŁ€
no me jela ve sve dobe i bez penez... :-)
Mohol by som poprosiť podrobnejšie (nejaký obr. monitory ...)
MOJE
Co konkretneji? Vsak je to jasne, ne? Proste a jednoduse, bud V6 a mas to v cene, nebo zaplat Mikemu za tu pluginu a rozjedes to i treba ve vegasu 4? a 5. B-)
Plugina je zdarma :-) tak co resite B-)
Ej bistu, to som naozaj nevedel, sorry Mike, ale ja mam aj tak uz 3roky ADVC-100, takze ma to nejak netrapi 9-)
No tak som spustil ten PLUGIN. Vyskočilo mi okno s náhľadom, ale nemohol som to dostať cez S-VIDEO ani cez DVI von.
ČO ROBÍM ZLE ? :-I
VĎAKA (za trpezlivosť)
PS: Cez NVIDIA SETING prg. som dostal plochu na DVI alebo na TV, ale nie výstup z nejakého PLAYERa alebo VEGASu.
Oko to rozdeliť ?
MONITOR 1 + MONITOR 2 = WIN
TV = Náhľad
MONITOR 1 = WIN
MONITOR 2 = Náhľad
AKO :-I
MOJE
Stayman je hrozny rypak! :-)
Pokud pouzivas tu pluginu od Mike tak ta jede pouze pres overlay graficke karty(jestli se mylim, tak me opravte). Musis tedy zapnout tusim rezim klonovani a v tomto modu preview rozjedes. Ted to nemam jak vyzkouset, protoze mam vystup na TV z grafiky odpojeny. Tak ze zkousej...
Takhle to ale rozjedes pouze na dve pracovni plochy, z nichz jedna je vegas a druha preview. 3 plochy neudelas. B-)
No tak som ten náhľad dostal na ten 2. monitor (TV-LCD ...), ale pri prehrávaní DV videa cez MEDIAPLAYER, CLASIC PLAYER, POWER DVD ... mi PREKLADANÉ video nejde synchronne s TV.
Záleží kedy spustím video. PREKLADANIE NEJDE SYNCHRÓNNE S TV :-I
Ako na to ???
VĎAKA
Zkoušel jsem to s ATI radeon 9600 a když dám jeden monitor jako primární a druhý jeko sekundární, pořád mám obě plochy na obou monitorech stejné. Ve Vegasu 6c v preview jsem zkoušel nastavit všechno možné a nic.
1. monitor VGA
2. monitor Digital
Co dělám špatně?
Kevin
musis si pohrat s nastavenim graficke karty. Ma nekolik rezimu. Klonovani, dualni zobrazeni, atd. Pri klonovani je tam moznost zatrhnout, aby se overlay zvetsil pres celou obrazovku. Tak to asi nemas zaklikle....
Prosím Tě, a ve vegasu zapnu v nastavení náhledu sekundární windows monitor?
Pro ten muj plugin: nastavit grafickou kartu na klonovani a zapnout video na cele obrazovce na sekundarni obrazovku, pak pri zapnuti pluginu se vytvori okno s overlay, ktere je automaticky ovladaci graficke karty presmerovano na vystup na druhy monitor, je to stejne jako pri prehravani libovolneho videa, u Matroxe se tomu rika DVDMax
Děkuji všem. už jsem to rozchodil. :-!!!
Dalsi problem je s nastavenim farby, kontrastu a jasu na vystupe cez S-VIDEO. Skusal som rozne nastavenia, ktore sa hned prejavili, ale ked som pustil nejake video, film tak ziadna zmena v obraze.
AKO NASTAVIT FARBU, JAS, KONTRAST vystupu S-VIDEO (OVERLAY) ???
VDAKA
v nastaveni grafiky (properties-settings-advanced)
|
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.